Jessica

Trouwe oppas (knuffelaar, bediende ) voor uw diertje ♡

Zeist
14 time favorited
6 recurring guests
Last contacted 10 days ago
Lives with 2 cats
Usually responds within few hours
14 h ago
Last activity
<2h
Response time
Dog walking
Min. 30-minute walks
5 EUR for each additional pet
18 EUR
/walk
All services and rates

About Jessica

* medische handelingen? Geen probleem!

* in de zomerperiode word het wat druk, heel fijn natuurlijk! Mocht mijn beschikbaarheid niet open staan dan raad ik jantje van harte aan ( ook oppas op pawshake ). Jantje en ik hebben samen met regelmaat adressen, waarin wij elkaar afwisselen of back up zijn voor elkaar mocht het net even iets anders lopen. Bijvoorbeeld bij ziekte of andere omstandigheden. *

Hoi! Mijn naam is Jessica. Ik ben 32 en ik woon in Zeist. Ik pas op alle huisdieren, dus niet alleen katten en honden 😀 

Ik sta er om bekend dat dieren zich relatief snel veilig en vertrouwd voelen in mijn aanwezigheid. In mijn oppas periode heb ik enorm veel kopjes, beetjes, kroeltjes en vooral dankbaarheid van de diertjes en baasjes mogen meemaken! Ik doe het oppaswerk met ontzettend veel passie, liefde en neem het dan ook zeer serieus. 

Wanneer ik zelf op vakantie ga heb ik een trouwe oppas die tevens ook mijn beste vriend is. Mijn katten zijn volledig gewend aan deze persoon en dat maakt de heimwee naar deze rakkers wel iets minder erg. Ik kan met een gerust hart weg. ( tevens ook een oppas op pawshake ).

Ik beschik over een auto, dus zeist EN omstreken valt binnen mijn oppasgebied 😀 Daarnaast kan het erg fijn zijn om te weten dat een diertje snel en veilig naar een dierenarts vervoerd kan worden mocht dit nodig zijn. 

Als enorme dieren liefhebber is het aanbieden van mijn service als oppas een win-win situatie. Mijn dag is pas goed als ik mijn eigen diertjes heb gezien en mijn dag word alsmaar beter door het zien van andere dieren.

Ik ben zelf de trotse kattenmoeder van 2 katers en ik heb 1 parkiet. Ik ben opgegroeid met dieren. Katten en honden hebben altijd een groot deel van mijn leven uitgemaakt. Ik kan mij dan ook geen leven 'zonder' voorstellen. 

Zo ben ik bijvoorbeeld oppas voor de katten van mijn buren. ( al wonen deze katten bijna bij mij in 😀 ) dieren zijn mijn passie en ik zou het een eer vinden om meer te kunnen betekenen voor dieren, anderen blij en zorgeloos te laten zijn mbt iemand anders laten oppassen op onze harige vriendjes.  

Mijn droom is om uiteindelijk met dieren te werken, al doe ik dat nu al eigenlijk een beetje 😀..

Momenteel ben ik een verpleegkundige in de psychiatrie en gehandicaptenzorg. Iets heel anders!! Maar mijn passie voor dieren blijft toch wel op de voorgrond liggen. Daarbij kan ik mijn verpleegkundige skills inzetten bij huisdieren die medische zorg nodig hebben. 

Dieren IN huis nemen is niet mogelijk gezien mijn eigen diertjes. Wel kan ik beloven trouw langs te gaan, eten te geven, knuffelen, verschonen, ruim de tijd nemen etc.

Zelf werk ik in de zorg en werk ik onregelmatige diensten. Bijvoorbeeld van 07.30u tot 15.30u of van 15.00u tot 23.00u.

Qua huisbezoeken ben ik zeer flexibel en neem dan ook oprecht de tijd om voldoende aandacht te geven.

Het geven van medicatie of spuiten van medicatie is geen enkel probleem. inmiddels heb ik daar best wat ervaring in opgedaan. 😀 

Extra service is mogelijk. Bijvoorbeeld planten water geven, bakken verschonen, klikos aan de weg zetten, stofzuigen.....In overleg kunnen we vast en zeker het een en ander overeenkomen! 

Mocht mijn profiel u aanspreken dan kom ik graag met u in contact. Zo kunnen we eerst een kennismaking inplannen om te zien of het voor u goed en vertrouwd genoeg aanvoelt. Maar het moet voor uw huisdier ook goed aan voelen uiteraard! 

Groet en een pootje!

Jessica

Jessica's services

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
18 EUR
/walk
One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
18 EUR
/day
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
30 EUR
/day

Jessica also offers

Pick up / drop off

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Sophie, 2024-07-13

Heel blij met Jessica!!

starstarstarstarstar
Home Visits
Monique, 2024-07-03

Zeer vriendelijke oppas voor onze oude kat, welke ook nog elke dag een pilletje nodig had met een pillen schieter. Onze dame is niet de makkelijkste, maar alles is gelukt en we werden op de hoogte gehouden met lieve foto's en fimpjes van haar elke dag. Zeker een aanrader ;)

1
2
3
4
5
...
13
next page

Availability

Jessica's Pets

Noa
Cat
Boebbie
Cat

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
+10 years of experience
Zeer zorgzaam en een grote knuffelaar. Hygiënisch en ervaren. Ervaring in het uitvoeren van medische handelingen. * medicatie geven, injecties toedienen, druppelen/zalven etc * Angstige en teruggetrokken dieren zijn geen probleem. Ik sta er om bekend dat dieren zich snel veilig genoeg bij mij voelen.

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Behavioural problems

Stats

Phone interviewed
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Jessica

Jessica

Trouwe oppas (knuffelaar, bediende ) voor uw diertje ♡

Zeist
Dog walking
Min. 30-minute walks
5 EUR for each additional pet
18 EUR
/walk
All services and rates
Contact Jessica

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Jessica