Pawshake logo
Mirjam

Mimo's Huisdieren Oppas

Capelle aan den ijssel
5 time favorited
6 recurring guests
Last contacted 2 days ago
Lives with 3 cats
Usually responds within one day
2w ago
Last activity
<10h
Response time
100%
Response rate
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
15 EUR
/day
All services and rates

About Mirjam

hallo, mijn naam is Mirjam, 48 jaar en ik ben van kind af aan opgegroeid met honden, katten en konijnen. Als ik bij jouw dieren op mag passen ga ik uit van de instructies die ik van jou krijg, zodat de dieren in hun normale ritme blijven. zijn ze bij jou gewend om bijvoorbeeld iedere ochtend een snoepje te krijgen, dan krijgen ze dat van mij ook. In verband met mijn andere werk ben ik op het moment alleen in staat om in de namiddag en avond voor de katten te zorgen. Ik doe dan ook echt maar 1 huisbezoek per dag.

Als het dier het goed vindt, dan vindt ik het ontzettend leuk om ze te verwennen met een borstelbeurt en/of een knuffelsessie. Niet ieder dier vindt aandacht van een vreemde leuk, dus ik zal me altijd laten leiden door het dier zelf.

Op dit moment heb ik thuis 2 hele lieve, maar angstige poezen. Het zijn dieren die als kitten weinig of niets met mensen te maken hebben gehad en die nog overal aan moesten wennen. langzaam maar zeker heb ik het vertrouwen gewonnen van de dieren en kan ik ze oppakken zonder dat ze in paniek raken. Ze zijn mijn alles, De kleinste poes heeft een hartkwaal waarvoor ze iedere dag medicijnen nodig heeft en die krijgt ze ook trouw. Iedere morgen maakt ze me wakker en dan krijgt ze haar medicijnen. Het is voor haar een feestje geworden om de medicijnen in te nemen, omdat ze die krijgt in pate wat ze heel erg lekker vindt. Verder mag ze niets anders dan haar eigen voer omdat ze een voedselallergie heeft. Alleen voor de pate wordt een uitzondering gemaakt. Onze andere kat, Animal is een apart verhaal. Ruim 6 kg en geen grammetje daarvan is vet. Hij is dus erg groot. Toen hij kitten was liep hij in het maisveld en met ongeveer 3 maanden hebben ze hem kunnen vangen en in de opvang genomen. De mensen van de (thuis)opvang hebben heel veel werk aan hem verricht en toen hij ongeveer 11 maanden was, was hij zover dat wij hem konden adopteren. In de opvang was hij dikke maatjes met onze andere kat en ze moesten dan ook bij elkaar blijven. Ze zijn nu bijna 7 jaar en het zijn nog steeds de allerbeste maatjes.

Jammer genoeg hebben we in 2021 afscheid moeten nemen van onze lieve kat Meisje. Ze is 6,5 jaar oud geworden, veel ouder als dat de verwachting was in verband met haar hartkwaal, we zijn er nog steeds droevig van. Na een paar maanden met maar 1 kat, hebben we de gok gewaagd om er nog een kleintje bij te nemen. Dat blijkt een groot succes gelukkig. Animal is helemaal verliefd op zijn kleine kittenvriendin Gizmo en ze zijn altijd samen.

In de loop van de jaren heb ik heel wat katten en honden gehad. De meeste hiervan zijn van de ouderdom overleden en hadden op het eind van hun leven vaak medicijntjes nodig. Als je dier niet al te lastig is met medicijnen kan ik ze ook aan jouw dier geven.

Qua overige dieren heb ik zelf konijnen, cavia's en een chinchilla gehad en ik heb voor ratjes gezorgd. Ik ben tevens bekend met paarden en ponies, dus die zou ik ook voor je kunnen verzorgen tijdens je valantie (hiervoor gelden dan wel andere tarieven). Ik heb al meer dan 30 jaar paarden-ervaring.

Qua werkgebied heb ik wel enige voorwaarden.

  • De dieren waar ik op pas moeten per fiets bereikbaar zijn. Ik verzorg dieren in de volgende wijken van Capelle: Fascinatio, 's Gravenland, Capelle-west, Rivium, Schenkel, Middelwatering, Oostgaarde en Kralingseveer. Van Krimpen aan den IJssel beslis ik per aanvraag of dit voor mij bereikbaar is. Als de dieren zich in oud-krimpen bevinden is het vaak ook goed te doen voor mij.
  • Helaas kan ik geen poezen verzorgen in Rotterdam Ijsselmonde of Ridderkerk, ondanks dat de computer zegt dat het (hemelsbreed) dichtbij is.
  • Alles aan de zuidkant van de van Brienenoordbrug is voor mij niet te doen, dan ben ik teveel tijd kwijt met reizen.
  • Mocht je nou net ergens anders wonen, maar is het wel makkelijk bereikbaar, aarzel dan niet om mij toch te contacten. ik kan dan altijd kijken of het voor mij passend is.
Groetjes,

Mirjam

Mirjam's services

At your home

One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
15 EUR
/day

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Manu, 2021-01-04

Mirjam heeft heel goed voor onze katten gezorgd! De communicatie verliep prettig. Elke keer dat Mirjam bij onze katten langs kwam kregen we een update en een paar foto's. Dat was geweldig, en gaf ons veel rust. Onze katten en wijzelf zijn erg blij met Mirjam! Als we weer iemand nodig hebben, dan zouden we zeker weer voor haar kiezen!

starstarstarstarstar
Home Visits
kirsti, 2019-08-08

Mirjam heeft de afgelopen 3 weken echt super voor onze kat gezorgd. Tijdens onze afwezigheid was er een hittegolf en vroeg onze kat om extra verzorging ivm de warmte, hetgeen Mirjam heel goed heeft gezien en heeft opgepakt. Echt een topper! Wij komen thuis bij een blije, maar zeer goed verzorgde en gezonde kat😄. Wij hadden ons geen betere oppas kunnen wensen.

1
2
3
4
5
next page

Availability

Mirjam's Pets

Meisje
Cat
Animal
Cat
Gizmo
Cat

Skills

Specific Skills

I speak English & German & Dutch
+20 years of experience

Een specifiek diploma op dierengebied heb ik niet, maar ik heb wel een heleboel ervaring met honden en poezen verzorgen. Indien nodig kan ik jouw dier een pilletje geven of eventueel een prikje bijvoorbeeld met insuline bij diabetes.

Can Administer

Oral medications

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Rescuing pets

Stats

Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Mirjam

Mirjam

Mimo's Huisdieren Oppas

Capelle aan den ijssel
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
15 EUR
/day
All services and rates
Contact Mirjam

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Mirjam