Anneli

Anneli's dierenservice

Kampen
4 time favorited
Last contacted 6 days ago
Lives with 1 cat
5 h ago
Last activity
<470h
Response time
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
10 EUR
/day
All services and rates

About Anneli

Hallo , mijn naam is Anneli. Ik ben 19 jaar oud en ik volg de opleiding Dierverzorging. 

Ik heb 5 jaar ervaring met allemaal verschillende dieren : van boerderijdieren tot huisdieren, ik heb onder andere gewerkt op een manege en boerderij , ook doe ik veel met paarden. ( paardrijden , grondwerk etc) 

Met school kom ik natuurlijk ook op heel veel plekken met dieren en krijg ik ook veel praktijkles met dieren. Daarnaast heb ik zelf een kat en knaagdieren gehad. Als laatste heb ik eerder ook een logeerhond gehad. Ik weet dus ook het meeste over paarden, honden , katten en knaagdieren.

Mij lijkt het leuk om dierenoppas te worden zodat ik meer ervaring kan opdoen met verschillende dieren en om meer van ze te leren , ook vind ik het simpelweg gewoon heel leuk om dieren te verzorgen. 

Mijn diensten zijn o.a hondenuitlaatservice , huisbezoek (zowel honden, katten en kleine dieren als knaagdieren) , logeren en dagopvang (wel eerst in overleg , het betreffende dier moet namelijk wel met katten om kunnen gaan aangezien ik zelf een kat heb, mijn kat is verder heel rustig , ze is vrij snel op haar gemak bij andere dieren) 

Bij mijn diensten is onder andere natuurlijk uitlaten inbegrepen ( kleine en grotere wandelingen , de grootte van de wandeling hangt ervan af hoeveel de beweging de hond nodig is ) , ik wandel 3-5 keer per dag met de hond , er zijn verschillende routes die ik kan lopen , eentje waar veel andere honden zijn , dat is in een parkje en daar vlakbij is een stuk grond waar honden los rond kunnen rennen . Indien uw hond niet van andere honden houd kan ik de andere route lopen , daar is het veel minder druk. De kortste wandelingen duren ongeveer een kwartier maar ik kan ook langere wandelingen doen (tot een halfuur per wandeling ) ook krijgt het dier voldoende aandacht , ruim ik de ontlasting op, geef ik ze voer en water en dien ik medicatie toe indien nodig . Ik kan oraal medicatie toedienen. Natuurlijk let ik ook op het gedrag van het dier en indien u het wilt kan ik ook foto's van uw dier sturen (bijvoorbeeld bij de dienst logeren)

Ik werk af en toe binnenshuis maar meestal buitenshuis , wat binnenshuis betreft moet het dier wel met andere katten kunnen omgaan aangezien ik er thuis 1 heb

Ik woon samen met mijn ouders en broertje, het enige wat ze zouden kunnen doen is het dier aandacht geven , voor de rest laten ze de verzorging aan mij over. De gastdieren kunnen beneden in een mand slapen, ook mogen ze op de bank liggen op een dekentje, we hebben ook een tuin die helemaal omheind is waar ook planten in staan , ik ben er de hele tijd bij wanneer de dieren in de tuin zijn zodat ze geen planten gaan eten

Ik heb de dagen zo ingepland dat ik bijna de hele dag tijd heb voor het dier, als ik er niet ben ben ik er maximaal 1 uurtje niet. Mijn oppasdagen passen in mijn dagelijke activiteiten omdat ik die inplan op mijn vrije dagen.

Zowel huisbezoek als logeren en dagopvang kan voor honden , katten en kleine dieren zoals knaagdieren) ik neem maximaal 2 honden tegelijk in huis.

Ik heb geen auto maar ik kan wel met ov komen of met de fiets als uw adres op fietsafstand is. Indien ik met ov moet komen kunnen de kosten een paar euro duurder worden ivm kosten reizen

Indien u geïnteresseerd bent in mijn diensten hoor ik het graag door middel van een berichtje.

Anneli's services

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
9 EUR
/walk
One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
10 EUR
/day
House Sitting
A sitter stays overnight in your home and cares for your pet
25 EUR
/night

Anneli also offers

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Doggy day care and Dog walks always have a flexible cancellation policy:

Full refund if canceled before 12:00 p.m. one day before the booking, 50% refund afterward.

No refund is payable if the booking is canceled on or after the start date.

Availability

Anneli's Pets

Vlinder
Cat

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
+5 years of experience
Ik werk al +- 5-6 jaar met dieren: waaronder paarden , geiten , kippen , schapen, honden , katten en knaagdieren. Ik heb ook een jaar op een boerderij geholpen . Daarnaast heb ik ook 2 jaar op een manege gewerkt . Als laatste volg ik ook een dierenopleiding en leer ik op die manier ook steeds meer van dieren! Ten slotte heb ik thuis 1 kat die niet opkijkt van andere dieren

Experience with

Animal welfare as a volunteer

Stats

SMS
Verified
Email
Verified
Anneli

Anneli

Anneli's dierenservice

Kampen
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
10 EUR
/day
All services and rates
Contact Anneli

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Doggy day care and Dog walks always have a flexible cancellation policy:

Full refund if canceled before 12:00 p.m. one day before the booking, 50% refund afterward.

No refund is payable if the booking is canceled on or after the start date.

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Anneli