Pawshake logo
Patrick

Patrick

Enschede
2 time favorited
Lives with 2 cats
Usually responds within few hours
<2h
Response time
100%
Response rate
Dog walking
Min. 30-minute walks
5 EUR for each additional pet
9 EUR
/walk
All services and rates

About Patrick

Mijn naam is Patrick, ik ben 28 en woon in Enschede. Ik heb gestudeerd aan het Saxion en werk nu 4 jaar als Mechanical Engineer. Momenteel werk ik full-time bij een jong en flexibel bedrijf. Ik ben een rustig en betrouwbaar persoon, al jarenlang vegetariër en heb een hart voor dieren.

Thuis ben ik opgegroeid met dieren van alle soorten en maten. Van shetlanders tot vissen en van katten tot kippen. We zijn ook jarenlang opvanggezin geweest voor honden uit het buitenland en hebben zelf 4 honden gehad. Zodoende ben ik met heel veel rassen bekend.

Toen ik op mijzelf ging wonen duurde het dan ook maar even tot ik mijn kat Henkie kreeg. Na 3 jaar was het tijd voor nog een maatje en kwam Tommie in huis.

Ik heb me aangemeld als dierenoppas bij Pawshake omdat ik weet hoe lastig het kan zijn om een betrouwbaar oppas adresje te vinden tijdens bijvoorbeeld vakanties. Daarnaast heb ik gewoon graag dieren om me heen.

Ik ben beschikbaar voor thuisbezoeken en uitlaten van honden en/of katten, vooral in de avonden en het weekend. Ook de zorg voor andere dieren kan ik in overleg van u overnemen. Onzekere dieren of dieren die net wat meer aandacht nodig hebben zijn geen probleem voor mij. Ik vind het heerlijk om lange wandelingen te maken of gewoon te knuffelen. Daarnaast heb ik een eigen auto en vind het geen probleem dieren daar in mee te nemen. Standaard zijn de huisbezoek of wandelingen ongeveer een half uur. Als u een langer huisbezoekt wenst kan uiteraard besproken worden.

Normaliter zal ik tijdens de huisbezoeken in of rond uw eigen buurt de wandelingen maken, maar tegen een reiskostenvergoeding kan ik ze ook meenemen het bos in of naar een zwemvijfer om lekker te gaan zwemmen. Doordat ik zelf altijd honden heb gehad weet ik een aantal leuke boswandelingen en zwemplaatsen in en rond Enschede.

Tijdens een huisbezoek kan ik alle taken op me nemen die u wenst, bijvoorbeeld stofzuigen, spelen, kattenbakken schoonmaken, planten water geven, of zelfs grasmaaien. Ik ben zeer flexibel in de taken, en zeer praktisch ingesteld.

De werkwijze is natuurlijk per dier verschillend, dit in goed overleg met het baasje. Wil je huisdier lekker op schoot komen knuffelen? HEERLIJK!

Heeft uw huisdier veel energie? Dan zal ik veel met ze spelen en zullen ze na mijn bezoek een heerlijk dutje kunnen gebruiken!

Uiteraard maak ik graag een keer kennis met baasje en dieren voordat ik kom oppassen, dus stuur me gerust een berichtje bij interesse!

Patrick's services

At your home

Dog Walking
Find a dog walker to collect your dog from home and take your dog for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
9 EUR
/walk
House Sitting
Find a trusted home sitter to watch your pet overnight in your home
25 EUR
/night
Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
16 EUR for two visits a day
9 EUR
/day

Patrick also offers

Pick up / drop off

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

reviews

Communication
Conscientious
Profile accuracy
Treatment of animals
Value
Home Visits
Alexandra, 2019-09-16

Met Patrick heb je een goede, betrouwbare oppas in huis, die heel goed voor je huisdier gaat zorgen. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Availability

January 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
February 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Available
Unavailable

Patrick's Pets

Henkie
Cat
Tommie
Cat

Skills

Specific Skills

I speak English & German & Dutch
< 1 years of experience
I can take care of exotic animals

Stats

<2h
Response time
100%
Response rate
8d ago
Last activity
Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Patrick

Patrick

Patrick

Enschede
Dog walking
Min. 30-minute walks
5 EUR for each additional pet
9 EUR
/walk
All services and rates

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!