Lakeisha

Ervaren en enthousiaste dierenoppas!

Leiderdorp
20 time favorited
5 recurring guests
Last booked today
Last contacted 5 days ago
Usually responds within one hour
1 h ago
Last activity
<1h
Response time
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
10 EUR
/day
All services and rates

About Lakeisha

‼️LET OP‼️: de gehele maand juli ben ik buiten Europa. Door slechte internetverbinding en tijdsverschil kan het enkele uren of zelfs een dag duren voordat u een reactie krijgt! Ook bestaat er een kans dat ik niet direct een kennismaking kan inplannen omdat ik mijn agenda niet meeneem op reis.

Mijn naam is Lakeisha, ik ben Paraveterinair Dierenartsassistente van beroep. Ik werk inmiddels al 3 jaar met veel plezier in een dierenkliniek, ik heb dus veel ervaring met het verzorgen en hanteren van dieren. Ik houd super veel van honden en katten. Heerlijk spelen, een lekkere wandeling maken, ik vind het allemaal leuk om te doen. Naast mijn liefde voor dieren vind ik het ook erg leuk om te helpen in de moestuin van mijn ouders 🌱.

Omdat ik in een dierenkliniek werk weet goed waar ik (qua lichamelijke gezondheid) op moet letten bij een dier. Medicatie ingeven bij uw huisdier is voor mij geen probleem. Ook kan ik uw dier injecties geven, wondjes zalven, etc. Nageltjes knippen en vachtverzorging kan in overleg ook gedaan worden. Ik kom ik de kliniek dagelijks in aanraking met hele angstige of juist enthousiaste dieren. Ik weet dus goed hoe ik met verschillende dieren om moet gaan en zal mijn eigen houding aanpassen aan het gedrag en de gewoontes van uw dier.

Hond uitlaten:

Honden uitlaten vind ik heerlijk om te doen, ik houd zelf erg van in de natuur wandelen. Voordat ik uw hond kom ophalen zal ik een leuke wandeling plannen in de omgeving van uw woning. De wandeling zal 30 minuten duren (kan i.o. langer of korter). Als uw hond extra lichaamsbeweging nodig heeft omdat hij/zij overgewicht heeft kan ik met uw hond een rondje hardlopen.

Huisbezoeken:

Bij een huisbezoek zal ik de verzorging bieden die uw huisdier nodig heeft. Ik zal met uw huisdier knuffelen en spelen. Een huisbezoek duurt 20-30 minuten, afhankelijk van het aantal dieren die verzorging en aandacht nodig hebben en andere klusjes die gedaan moeten worden. Naast uw dier verzorgen kan ik ook de plantjes water geven, de post opruimen en een beetje schoonmaken.

Huisoppas:

Ik vind het geen enkel probleem om voor een korte of lange periode bij u thuis te verblijven om voor uw huisdier te zorgen. Ik kan voor één nachtje blijven of voor een maand (of langer). Tijdens mij verblijf in uw huis zal ik naast het verzorgen van uw huisdier ook andere taken op mij nemen zoals het verzorgen van de plantjes, schoonmaken en het buitenzetten van de vuilnisbakken, etc.

Ik kan dagelijks foto’s sturen van uw huisdier en dierenartsenbezoekjes doen.

Afvalprogramma:

Moet uw dier afvallen? Daar kan ik mogelijk aan bijdragen. Ik kan bij huisbezoek extra aandacht besteden aan rennen en spelen i.p.v. knuffelen. Zeker als ik bij u in huis verblijf voor een langere periode kan ik ervoor zorgen dat uw dier weer op zijn streefgewicht komt. Met hondjes zal ik lekker gaan hardlopen en katten kan ik uitdagen met leuke spelletjes. Als u dier een speciaal dieet heeft houd ik daar natuurlijk rekening mee, ik kan adviseren in de hoeveelheid voer die u moet geven aan uw huisdier.

Ik ben vrij flexibel. Stuur me gerust een berichtje als u een vraag heeft!

(Diervriendelijke) groetjes,

Lakeisha

Lakeisha's services

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
15 EUR
/walk
One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
10 EUR
/day
House Sitting
A sitter stays overnight in your home and cares for your pet
30 EUR
/night
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
20 EUR
/day

Lakeisha also offers

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Ishanu, 2024-06-17

Lakeisha is extremely caring and responsible. We left our cat for a short vacation and Lakeisha took a great care of her.

starstarstarstarstar
House Sitting
Sarah, 2024-05-09

Zeer blij met de goede zorgen van Lakeisha voor onze twee katten en hond. Ze is erg vriendelijk en hield ons goed op de hoogte. Hierdoor konden wij met een gerust hart genieten van een paar dagen weg.

1
2
3
4
5
next page

Availability

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
+5 years of experience

Experience with

Animal welfare as a volunteer

Stats

Phone interviewed
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Lakeisha

Lakeisha

Ervaren en enthousiaste dierenoppas!

Leiderdorp
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
10 EUR
/day
All services and rates
Contact Lakeisha

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Lakeisha