Flory

Hondenoppas - Een tweede thuis voor jouw vierpotige Vriend!

Kampen
5 time favorited
Lives with 1 dog
Lives with Bernese Moutain dog Tofie
Usually responds within few hours
1w ago
Last activity
<4h
Response time
Doggy Day Care
Doggy day care
Daytime care, at sitter's home
15 EUR for each additional pet
50 EUR
/day
All services and rates

About Flory

Over mij:

Hallo, hondenouders! Ik ben een Peruaanse die is getrouwd met een Nederlandse man. We genieten al 4 jaar van het leven in Kampen. Overdag werk ik thuis als Marketing Manager voor een internationaal bedrijf. Dit bied mij de flexibiliteit om voor onze harige vrienden te zorgen. Ik ben de trotse hondenmoeder van een speelse Berner Sennenhond van 1.8 jaar, die graag met honden van alle soorten en maten speelt. Voordat ik naar Nederland kwam, was ik in Peru al hondenmoeder van twee straathonden die wij in huis hadden genomen en vrijwilliger in een hondenopvangcentra. Jouw pup is bij mij in liefdevolle handen.

Mijn diensten:

Ik bied een knusse en huiselijke omgeving aan voor jouw geliefde hond terwijl jij er even niet kan zijn. Jouw harige familielid wordt opgenomen in ons huishouden, inclusief mijn eigen sociale hond. Of het nu gaat om spelen in onze ruime achtertuin, rustige wandelingen in de buurt, of gewoon lekker knuffelen, jouw hond zal zich hier helemaal thuis voelen. We zorgen voor een naadloze en zorgeloze overgang, want jouw pup word ook lid van onze familie.

Waarom kies je voor mij:

•Echte genegenheid en een huiselijke sfeer: Jouw hond krijgt niet alleen zorg, maar ook liefde in een huiselijke omgeving, zonder kinderen.

•Altijd gezelschap: Jouw harige vriend zal niet eenzaam zijn, want ik ben de hele dag thuis terwijl ik op afstand werk en onze hond is er ook om jou hond gezelschap te houden.

•Mooie en rustige omgeving: Ons huis ligt in een rustige omgeving met veel groen, het strand en het bos zijn slechts een korte autorit verwijderd voor leuke buitenavonturen.

•Ervaring en toewijding: Met jarenlange ervaring als hondenverzorger en vrijwilliger in opvangcentra weet ik hoe ik jouw hond veilig en tevreden kan houden tijdens hun verblijf bij ons.

•Direct een nieuwe vriend: Mijn vriendelijke Berner Sennenhond staat klaar om te spelen en chillen met jouw hond, dus ze hebben meteen een maatje.

Flory's services

At the sitters's home

Doggy Day Care
Doggy Day Care
Daytime care for your dog at the sitter's home.
15 EUR for each additional pet
50 EUR
/day
Dog Boarding
Dog Boarding
Overnight stay at the sitter's home
20 EUR for each additional pet
60 EUR
/night

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Dog Boarding
Linda, 2023-12-04

Onze Axl heeft een heerlijk weekend achter de rug bij Flory 💕 hun lieve Tofie was ook helemaal gek op Axl en Axl op haar, waardoor ze het hele weekend fijn gespeeld hebben. Ook zijn Flory en haar partner gaan wandelen in het bos en hebben ze er voor gezorgd dat Axl een onvergetelijke tijd heeft gehad! Ze hielden ons up to date door middel van foto's en videos en het voelde erg vertrouwd. Axl was in goede handen en we zullen Flory zeker weer boeken in de toekomst, ze zijn ontzettend flexibel, echt een aanrader!! 🙏🏻 Heel erg bedankt voor alle goede zorgen ✨

starstarstarstarstar
Dog Boarding
Rob, 2023-11-30

Onze labrador pup Beau heeft een geweldige tijd gehad bij Flory.

Flory is erg lief voor de hond en je merkt dat ze veel ervaring heeft met honden.

Ook het verblijf is goed geregeld en de hond word erg verwend!

Kortom een top verblijf bij Flory.

Availability

Flory's Pets

Tofie
Bernese Moutain dog

About Flory's Home

Accepted pets

Puppies
< 1 year
Dog sizes
10-80 kg
Dog ages
0-20 years
Small animals
rodents, rabbits, ...

Flory's home

A medium outdoor area
Has no kids
24/7 Supervision
A fully fenced backyard

Walking areas

Nearby off-leash dog area
Urban, Beach, City park, Country side & Forest

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch & Spanish
+20 years of experience
Familiar with dog training techniques
Veelgestelde Vragen: Q: Hoe is jouw huis opgezet voor honden? A: Ons huis heeft een ruime, omheinde achtertuin, perfect voor speelen en relaxen. Ook binnen is er veel ruimte voor jouw hond om hun eigen gezellige en of rustige plekje te vinden. Q: Hoe ziet de dagelijkse routine eruit? A: Ik begin met een lange wandeling in de ochtend (40 minuten tot 1 uur), dan nog een wandeling tijdens de lunch (20 - 30 minuten), nog een wandeling in de middag (40 minuten tot 1 uur), en een korte wandeling 's avonds voor het slapen gaan (15 - 20 minuten). In het weekend neem ik de honden graag mee naar het bos of het strand. Q: Hoe ga je om met voedingsroutine en speciale behoeften? A: Ik begrijp het belang van regelmaat. Deel de voedingsroutine van jouw hond en eventuele speciale behoeften, en ik zorg ervoor dat ze nauwkeurig worden opgevolgd. Q: Kun je specifieke bewegingsroutines aanpassen? A: Absoluut! Of jouw pup nu houdt van korte wandelingen of energieke renpartijen, ik pas me aan aan hun unieke behoeften en energieniveaus. Q: Wat is jouw beleid voor updates aan hondenouders? A: Ik begrijp de behoefte aan geruststelling. Indien gewenst stuur ik regelmatig updates, foto's en zelfs video's als je dat wilt, zodat je jouw blije hondengezicht op elk moment kunt zien. Q: Geef je ook training aan honden? A: Ik kan thuis basiscommando's versterken. Q: Hoe weet ik zeker dat mijn hond met jouw Berner Sennenhond kan opschieten? A: Mijn Berner Sennenhond is ontzettend vriendelijk en goed gesocialiseerd. We regelen een kennismaking om er zeker van te zijn dat alle staarten kwispelen en iedereen zich op zijn gemak voelt. Q: Heb je meerdere huisdieren tegelijk? A: Op dit moment neem ik maximaal 2 andere honden aan, afhankelijk van de gezondheid, het ras en het gedrag van de honden. Ik houd het graag bij maximaal 2 om tijd en aandacht aan hen te kunnen besteden. Laten we in contact komen en ervoor zorgen dat jouw harige metgezel een geweldige tijd heeft terwijl jij weg bent! Wij staan klaar voor jouw hond vakantie met open pootjes.

Experience with

Rescuing pets

Stats

Phone interviewed
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Flory

Flory

Hondenoppas - Een tweede thuis voor jouw vierpotige Vriend!

Kampen
Doggy Day Care
Doggy day care
Daytime care, at sitter's home
15 EUR for each additional pet
50 EUR
/day
All services and rates
Contact Flory

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Flory