Melanie

Hoog maar gezellig en droog in Amersfoort

Amersfoort
14 time favorited
5 recurring guests
21 h ago
Last activity
Doggy day care
Daytime care, at sitter's home
8 EUR for each additional pet
30 EUR
/day
All services and rates

About Melanie

We (Melanie en Mathieu) zijn dol op honden en andere dieren. Ik ben opgegroeid met honden. In de familie hebben we altijd honden gehad. Ook hebben we met regelmaat op honden van vrienden, buren en familie gepast. 


Ons surrogaat hondje (tam zindelijk konijn) is helaas onlangs overleden. We zouden het leuk vinden als we af en toe weer een diertje in ons gezelschap hebben. 


We wonen 3 hoog tegen het centrum van Amersfoort aan. Het appartement is 120 m2. Dus voldoende bewegingsvrijheid voor de hond. We vinden alle honden leuk. Helaas hebben we geen lift. Dus omdat we 3 hoog wonen zijn kleine en middel grote hondjes het makkelijkste voor deze locatie, in verband met ze optillen. Mocht je grotere hond voor de tijd dat hij/zij hier verblijft kunnen traplopen dan is die uiteraard ook welkom (graag zelfs, we houden ook van grote rassen)! Ons appartementencomplex beschikt over een zeer grote privé tuin gelegen aan de achterkant van de woning. 


We wonen vlakbij 2 parken en een natuurgebied. Het is voor ons geen probleem om de hond mee te nemen in de auto. Ook kan de hond gezellig mee naar werk, familiebezoek of andere uitjes, mocht dat wenselijk zijn.


Je hond is gegarandeerd van voldoende aandacht en voldoende wandelen. We werken deels vanuit huis. Dus wandelingen vallen goed in te plannen. 


Brengen en ophalen op afspraak, waarbij we vrij flexibel zijn. Vanaf vrijdag na werktijd en ophalen maandag in de loop van de dag of avond, hebben de voorkeur. We passen dus voornamelijk lange weekenden op (veel aandacht dus gegarandeerd). Maar als we de hond kennen kunnen we ook dagopvang en langere verblijven geboekt worden via Pawshake voor doordeweekse dagen, in overleg. De dinsdag, woensdag en vrijdag zijn wat lastiger overdag. Maar we kunnen samen kijken wat er mogelijk is. Stuur gerust een berichtje voor overleg. Als we het ruim van te voren weten kunnen we vaak het e.e.a. regelen met onze planning. We denken graag met je mee 


De hond mag op de bank en mag op de slaapkamer slapen in een mandje. Liever niet op bed. De balkons zijn voorzien van een omheining zodat deze ook veilig zijn voor kleine dieren. 


Eventueel andere kleine dieren zijn ook welkom. We overleggen dan even welk tarief hiervoor gerekend wordt. We hebben veel ervaring met konijnen, vogels en cavia's. Liever geen katten ;) Stuur bij vragen gerust een berichtje!


Melanie's services

At the sitters's home

Doggy Day Care
Daytime care for your dog at the sitter's home.
8 EUR for each additional pet
30 EUR
/day
Dog Boarding
Overnight stay at the sitter's home
10 EUR for each additional pet
40 EUR
/night

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
18 EUR
/walk

Melanie also offers

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Dog Boarding
Stefan, 2024-06-15

Tommy is liefdevol opgevangen door Melanie en haar man/vriend. Het was wel even een verrassing dat er alleen een wenteltrap (3 hoog) naar boven was; iets wat mijn hond nog nooit heeft gedaan. Gelukkig wende hij er snel aan. Misschien wel iets om te vermelden in het profiel (of heb ik iets gemist?). Verder niets dan positiefs! Melanie heeft zich van tevoren goed verdiept in de video's die ik stuurde waarin ik de commando's voordeed. Bij binnenkomst stond er al een bak water klaar waar Tommy dankbaar gebruik van maakte. Er zijn voldoende losloopgebieden in de buurt, wat voor mijn hond belangrijk is. Ik was de straat nog niet uit, of kreeg al foto's waarin Tommy lekker op de bank lag. Heel leuk!

starstarstarstarstar
Doggy Day Care
Mariëtte, 2024-05-28

Melanie en haar partner zijn een plezierig stel en hebben een middag uitstekend voor onze pup gezorgd. We brengen hem daar graag nog eens.

1
2
3
4
next page

Availability

About Melanie's Home

Accepted pets

Puppies
< 1 year
Dog sizes
0-40 kg
Dog ages
0-20 years
Small animals
rodents, rabbits, ...

Melanie's home

An appartment
A medium outdoor area
Has no kids

Walking areas

Nearby off-leash dog area
Urban & City park

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
+5 years of experience
Familiar with dog training techniques

Stats

Phone interviewed
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Melanie

Melanie

Hoog maar gezellig en droog in Amersfoort

Amersfoort
Doggy day care
Daytime care, at sitter's home
8 EUR for each additional pet
30 EUR
/day
All services and rates
Contact Melanie

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Melanie