Katja

Lieve, betrouwbare hondenoppas

Nijmegen
5 time favorited
Usually responds within few hours
39d ago
Last activity
<2h
Response time
Doggy day care
Daytime care, at sitter's home
5 EUR for each additional pet
20 EUR
/day
All services and rates

Unavailable

Katja is currently not available to accept new requests.

About Katja

Hallo hondenbezitters!

Nu mijn kinderen de deur uit zijn en mijn lieve hondje helaas is overleden heb ik letterlijk en figuurlijk weer ruimte om voor de huisdieren van een ander te zorgen. Ik (53 jaar jong) ben een liefdevolle en betrouwbare hondenoppas met een passie voor het verzorgen van trouwe viervoeters. Mijn rustige persoonlijkheid zorgt ervoor dat honden zich snel op hun gemak voelen bij mij, wat denk ik essentieel is voor een goede relatie tussen hond en oppas. Ik ben een zeer ervaren docente in het voortgezet onderwijs, dit maakt dat ik weet dat het belangrijk is om duidelijk, consequent maar zeker ook vriendelijk te zijn. Ik heb veel vakantiedagen, in de schoolvakanties ben ik meestal thuis, in de zomer meestal 2,5 week zelf op pad.
Ik hou van wandelen en geniet van de natuur. We hebben een fijn park naast de deur! Het bos en de uiterwaarden van de Waal zijn ook binnen handbereik. Ook ben ik altijd bereid om honden mee te nemen in mijn auto voor een leuke wandeling op een nieuwe plek.
Thuis bied ik warmte, gezelligheid en veel speeltijd, zowel binnen als in mijn ruime, afgesloten stadstuin. Ik vind het belangrijk dat honden voldoende beweging krijgen en de mogelijkheid hebben om lekker te spelen en te ontspannen. Door mijn aanwezigheid voelen honden zich veilig en geborgen.
Als hondenoppas neem ik mijn verantwoordelijkheden serieus en zorg ik ervoor dat honden goed verzorgd worden tijdens mijn aanwezigheid. Ik ben als kind opgegroeid met honden in verschillende soorten en maten, ook in het gezin van mijn echtgenoot waren altijd honden aanwezig.
Dus, als je op zoek bent naar een hondenoppas die liefdevol en betrouwbaar is, en graag wat tijd door wil brengen met jouw hond, dan ben ik de perfecte persoon voor jou!

Ik werk drie dagen per week (di wo vr), op donderdag ben ik beschikbaar maar niet altijd (in overleg). Soms ben ik ook op maandag beschikbaar en/of vanaf vrijdagmiddag (alles in overleg!) In de weekenden en schoolvakanties ben ik ruimer beschikbaar.

Ik heb een omheinde stadstuin, niet heel groot, wel diep. Er is gras om op te spelen. Er zijn geen kinderen thuis, alleen ik, of ik en mijn man. Ik heb nog hondenspullen zoals speeltjes, een mand, etensbakjes etc, geen bench. Ik woon in het centrum van de stad maar het huis is rustig.

Katja wil graag het volgende over jouw huisdier weten

Ik hou het meeste van kleine tot middelgrote honden. Ik vind het fijn als ze goed opgevoed zijn en niet trekken aan de riem. Ik hou zelf van knuffelen en spelen en vind het leuk als een hond dat fijn vindt. Maar ik kan ook rustig een boek lezen of wat werk doen met een hondje gezellig naast me. Ik praat veel met de hond :-) 

Katja's services

At the sitters's home

Doggy Day Care
Daytime care for your dog at the sitter's home.
5 EUR for each additional pet
20 EUR
/day
Dog Boarding
Overnight stay at the sitter's home
15 EUR for each additional pet
25 EUR
/night

Katja also offers

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Availability

About Katja's Home

Accepted pets

Puppies
< 1 year
Dog sizes
0-20 kg
Dog ages
0-20 years

Katja's home

A medium outdoor area
Has no kids
A fully fenced backyard

Walking areas

Nearby off-leash dog area
Urban, City park & Country side

Skills

Specific Skills

I speak English & French & Dutch & German
+10 years of experience
Ik ben betrouwbaar en consequent, lief voor dieren en zorgzaam. Ook ben ik oplettend en vind ik het leuk om nieuwe (wandel)plekken te ontdekken. Ik hou van knuffelen en kletsen met honden!

Stats

Phone interviewed
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Katja

Katja

Lieve, betrouwbare hondenoppas

Nijmegen
Doggy day care
Daytime care, at sitter's home
5 EUR for each additional pet
20 EUR
/day
All services and rates

Unavailable

Katja is currently not available to accept new requests.

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!