Anne

Dierenliefhebber(s) zoekt gezelschap!

Utrecht
13 time favorited
2 recurring guests
Last contacted today
Usually responds within one day
8 h ago
Last activity
<9h
Response time
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
8 EUR for each additional pet
30 EUR
/night
All services and rates

About Anne

** for English please ask or translate via Google translate **

Hallo dierenliefhebbers,

Wat leuk dat je een oppas zoekt voor jouw huisdier, wij passen graag op!

Over ons:

Al mijn hele leven ben ik (Anne) omringd door dieren: honden, hamsters, woestijnratten, konijnen op mijn studentenkamer, een eigen rode kater (Rob). Ik wilde altijd dierenarts worden doordat ik zo van dieren hou, maar dat is geneeskunde geworden. Sinds mijn verhuizing van Rotterdam naar Utrecht, en de verhuizing van Rob naar de boerderij van mijn ouders, mis ik dan ook af en toe een diertje om mij heen. Mijn vriend (Sjoerd) heeft minder ervaring met (huis)dieren, maar vindt het ook heel gezellig.

Ik (Anne, 28 jaar) werk als arts-onderzoeker in het Erasmus MC in Rotterdam en Sjoerd (30 jaar) als data-scientist en onderzoeker in het UMC Utrecht, dus genoeg tijd om thuis te werken en lekker rondjes te wandelen of te knuffelen. Eerder heb ik met mijn huisgenootje al opgepast via Pawshake; onder andere op honden, katten en konijnen. Voor dagjes of langer (weekenden/weken). Alles kan en is bespreekbaar.

Over onze diensten:

We vinden het erg leuk als je dier komt logeren of een dagje bij ons verblijft! Als we thuis werken dan hebben we genoeg tijd om lekker met je dier te knuffelen, en zijn we ook de hele dag thuis. In het geval van logeren, kan het zijn dat we soms even weg moeten (max 3 uur) maar dit is uiteraard ook bespreekbaar naar de behoeften van jouw huisdier. Verder is 24/7 verzorging mogelijk.

In het geval van een hond, spreken we graag af wat de behoeftes zijn (hoe vaak uitlaten, we gaan uit van 3-4x per dag voor 30 minuten, maar meer of minder is geen probleem). We wandelen in de buurt (Rivierenwijk), rondom de singel of bij Rhijnauwen. Er is in ieder geval genoeg groen/park in de buurt voor een mooie grote wandeling. Wel hebben we een max van 2 kleine honden of 1 grote hond, maar jonge honden zijn zeer welkom. Ik (Anne) heb al eerdere ervaring door het zelf opgroeien met puppies thuis.

Over onze beschikbaarheid:

Ik werk gemiddeld 2 dagen per week thuis (vaak woensdag en vrijdag) en de andere 3 dagen in Rotterdam, maar ben hierin heel flexibel omdat ik mijn eigen (thuis)werkdagen kan bepalen. Voor Sjoerd geldt hetzelfde. Dus het past goed in onze dagelijkse activiteiten, alleen maar gezellig!! In het weekend hebben we vaak sociale activiteiten maar mocht jouw huisdier komen voor een dagje of logeren dan houden we het vrij.

Over de woning:

Sjoerd en ik wonen nu samen in een mooi appartementje nabij Vaartsche Rijn, ruimte genoeg om op te passen op jouw viervoeter! Het is een appartement van ongeveer 60m2 met een grote woon/eetkamer en keuken, 1 werkkamer en 1 slaapkamer. Verder is er een groot balkon van ongeveer 10m2, waarvan een deel volledig afgesloten is met glas en een deel half afgesloten. Ook is er een grote binnenplaats waar jouw diertje lekker buiten los kan lopen. Jouw huisdier mag in principe overal in huis zijn, afhankelijk van waar de voorkeur ligt. Slapen in de slaapkamer/in bed hebben we liever niet, dan bij voorkeur in de woonkamer. Maar we bespreken graag wat de behoeftes zijn. Er is in ieder geval genoeg ruimte/plekjes voor een mand/bench/kattenbak/hok.

Wat wij graag willen weten:

- Hoe lang kan je huisdier alleen zijn?

- Houdt je hond van lange of korte wandelingen?

Neem vooral contact op als er vragen zijn, wij beantwoorden ze graag! En lieve foto's bij een aanvraag worden zeker gewaardeerd!! :)

Anne's services

At the sitters's home

Doggy Day Care
Daytime care for your dog at the sitter's home.
5 EUR for each additional pet
25 EUR
/day
Dog Boarding
Overnight stay at the sitter's home
8 EUR for each additional pet
30 EUR
/night

Anne also offers

Pick up / drop off

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Dog Boarding
Elly, 2024-05-29

Anne heeft mijn hond zeer goed verzorgd, en heeft de aandachtspunten gerespecteerd! Je dier kan je met een gerust hart bij Anne laten logeren.

starstarstarstarstar
Dog Boarding
Stefan, 2024-05-04

Anne is heel vriendelijk voor baas en hond. Houdt goed rekening met ‘gebruiksaanwijzing’ van de hond (bv. al aangeleerde commando’s). Hond mocht zelfs op de bank en kwetsbaar glaswerk werd op mijn aanraden verplaatst. Helaas geen losloopgebied in de buurt maar wel een mooie wandeling langs de singel met veel groen en mooie vijver. Anne beschikt niet over een auto. Maar als loslopen geen eis is voor de hond is Anne echt een aanrader! Ze heeft alle aandacht voor je hond.

1
2
next page

Availability

About Anne's Home

Accepted pets

Dog sizes
0-80 kg
Cats
all kinds
Ferrets
all kinds
Small animals
rodents, rabbits, ...

Anne's home

An appartment
A small outdoor area
Has no kids
A fully fenced backyard

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
+20 years of experience
Al sinds kinds af aan opgegroeid met dieren!

Stats

Phone interviewed
Verified
SMS
Verified
Anne

Anne

Dierenliefhebber(s) zoekt gezelschap!

Utrecht
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
8 EUR for each additional pet
30 EUR
/night
All services and rates
Contact Anne

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Anne