Anouk

Geduldige hondenliefhebber

Oss
6 time favorited
3 recurring guests
Last contacted yesterday
31d ago
Last activity
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
8 EUR for each additional pet
20 EUR
/night
All services and rates

About Anouk

Honden maken me altijd blij! Ik vind het leuk om met ze te wandelen, spelen en knuffelen. Zelf heb ik een tijd een hond (golden retriever) gehad, maar die verblijft nu helaas bij mijn ex-partner. Ook heb ik een tijd op een andere hond gepast, waardoor ik ook ervaring heb met het omgaan met twee honden tegelijk. 

Fulltime alleen voor een hond zorgen past momenteel lastig in mijn leven, maar ik mis het om wat gezelschap om me heen te hebben. Als ik u daarmee van dienst kan zijn, is dat natuurlijk helemaal ideaal. Ik kan niet wachten om uw hond - en u - te ontmoeten!

De diensten die ik aanbied, zijn:

 • Dagopvang. Dit bied ik aan op dagen dat ik vrij ben (vrijdag-zondag) of thuis werk (over het algemeen dinsdag of woensdag). Ik ben dan de gehele dag in de buurt van de hond, tenzij ik weg moet voor een korte boodschap. Wat ik met de hond onderneem (hoeveel wandelingen, mag de hond los, hoeveel wil de hond spelen/alleen zijn) kunnen we tijdens de kennismaking bespreken. Ik bied hier plek aan voor maximaal 1 klant; dit kunnen meerdere honden zijn, als zij elkaar al gewend zijn. Als uw hond geborsteld of gewassen moet worden, is dat geen probleem. Als uw hond medicatie nodig heeft, kunnen we overleggen of dit iets is wat ik kan toedienen. 
 • Logeren. Dit bied ik aan als ik twee opeenvolgende dagen geen afspraken heb. Wat ik met de hond onderneem (hoeveel wandelingen, mag de hond los, hoeveel wil de hond spelen/alleen zijn) kunnen we tijdens de kennismaking bespreken. Ik ben gewend per dag ongeveer 3 wandelingen van in totaal minimaal 1 uur te doen, maar dit stem ik graag af op uw hond. Ik bied hier plek aan voor maximaal 1 klant; dit kunnen meerdere honden zijn, als zij elkaar al gewend zijn. Als uw hond geborsteld of gewassen moet worden, is dat geen probleem. Als uw hond medicatie nodig heeft, kunnen we overleggen of dit iets is wat ik kan toedienen.  
 • Uitlaatservice. Ik zoek uw hond graag op in Oss om samen te gaan wandelen! Ik bied dit aan op dagen dat ik vrij ben (vrijdag-zondag) of thuis werk (over het algemeen dinsdag of woensdag). Deze dagen ben ik in principe beschikbaar van 8 uur 's morgens tot 9 uur 's avonds, maar we kunnen tijdens een kennismaking bespreken waar u en uw hond behoefte aan hebben. Ik laat maximaal 2 honden tegelijkertijd uit. Mocht uw hond niet samen kunnen met andere honden, zal ik uw hond rustig alleen uitlaten. Op dagen dat ik op kantoor werk, ben ik alleen in de avonduren (tussen 6 en 9) beschikbaar. Deze staan niet open op mijn profiel, maar mocht u hier behoefte aan hebben, stuur me vooral een berichtje om te kijken wat mogelijk is!
 • Huisbezoek. Ik kom graag bij u thuis kijken hoe het met uw hond gaat. Ik bied dit aan op dagen dat ik vrij ben (vrijdag-zondag) of thuis werk (over het algemeen dinsdag of woensdag). Deze dagen ben ik in principe beschikbaar van 8 uur 's morgens tot 9 uur 's avonds, maar we kunnen tijdens een kennismaking bespreken waar u en uw hond behoefte aan hebben. We kunnen tijdens een kennismaking bespreken wat uw wensen zijn met betrekking tot verzorging. Als u buiten Oss woont, kan het zijn dat de service vanwege reiskosten iets duurder wordt.
 • Als uw hond gewend is meegenomen te worden in de auto, vind ik het geen probleem hem of haar te vervoeren, als u een veilige manier kunt bieden de hond te vervoeren. Als uw hond dit niet gewend is, gaan we er alleen te voet op uit. 

  Het meest ervaring heb ik met (middel)grote honden, maar andere honden zijn ook welkom! Helaas kan ik erg lawaaierige honden niet in mijn huis toelaten, aangezien dat voor mijn buren niet erg prettig is. Ik woon op de tweede verdieping, maar uw hond is welkom in de lift.  

  Mijn appartement is geschikt voor honden, tenzij ze erg lawaaierig zijn of behoefte hebben aan continue beweging of veel open ruimte. Ik heb geen tuin, maar wel een balkon. We kunnen tijdens een kennismaking bespreken of u wilt dat uw hond toegang heeft tot het balkon, of niet. Ik heb kleedjes waarop uw hond kan liggen en spelen, maar geef vooral iets mee wat uw hond gewend is, zodat hij of zij zich snel op het gemak voelt. 

  Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, stuur me gerust een berichtje! Ik zal zo snel mogelijk reageren om te zien of ik u van dienst kan zijn. Ik kijk ernaar uit om uw hond - en u - te ontmoeten! 

  Anouk's services

  At the sitters's home

  Doggy Day Care
  Daytime care for your dog at the sitter's home.
  6 EUR for each additional pet
  10 EUR
  /day
  Dog Boarding
  Overnight stay at the sitter's home
  8 EUR for each additional pet
  20 EUR
  /night

  At your home

  Dog Walking
  An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
  4 EUR for each additional pet
  10 EUR
  /walk
  One home visit a day
  Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
  11 EUR
  /day

  Cancellation policy: Flexible

  Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

  reviews

  starstarstarstarstar
  Communication
  starstarstarstarstar
  Conscientious
  starstarstarstarstar
  Profile accuracy
  starstarstarstarstar
  Treatment of animals
  starstarstarstarstar
  Value
  starstarstarstarstar
  Doggy Day Care
  Marike, 2024-07-07

  ervaring met honden.

  starstarstarstarstar
  Doggy Day Care
  Trudi, 2024-05-11

  Jaydi heeft het gezellig gehad bij Anouk.

  Ik heb tijdens het oppassen nog foto’s ontvangen hoe het ging.

  We werden vriendelijk ontvangen.

  Op een kleedje lagen al speeltjes klaar.

  We waren blij dat het zo op het laatste moment toch even kon.

  1
  2
  3
  4
  next page

  Availability

  About Anouk's Home

  Accepted pets

  Puppies
  < 1 year
  Dog sizes
  0-40 kg
  Dog ages
  0-8 years
  Cats
  all kinds

  Anouk's home

  An appartment
  A small outdoor area
  Has no kids

  Skills

  Specific Skills

  I speak English & Dutch
  < 1 years of experience

  Stats

  Phone interviewed
  Verified
  SMS
  Verified
  Email
  Verified
  Anouk

  Anouk

  Geduldige hondenliefhebber

  Oss
  Dog boarding
  24h stay, at sitter's home
  8 EUR for each additional pet
  20 EUR
  /night
  All services and rates
  Contact Anouk

  Cancellation policy: Flexible

  Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

  Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

  Contact Anouk