M.D.

ervaren huis- en huisdieroppas (landelijk/world beschikbaar)

Vught
3 time favorited
Usually responds within one hour
1d ago
Last activity
<1h
Response time
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
10 EUR
/day
All services and rates

About M.D.

Om verschillende redenen en vanwege mijn persoonlijke ervaring, ben ik sinds mei 2022 actief met “house & pet sitting". Ik heb inmiddels voornamelijk via Engelse en Nederlandse organisaties zeer succesvol -doorlopend- meerdere opdrachten binnen Europa volbracht. Ik heb ervaring met grote, vaak ook afgelegen en exclusieve huizen en landgoederen/domeinen. Met een grote verscheidenheid aan dieren en taken(personeel). Ik ben ervaren, praktisch, flexibel, pragmatisch en creatief. (Ik beschik over referenties) 

Huisoppas. Ik ben geruimere tijd, internationaal, actief als "house & pet sitter" via verschillende organisaties/platformen met vele lovende referenties. Mijn insteek is dat ik er voor de huisdieren en het huis (de huiseigenaren) ben. De (betaalde) opdracht is voor mij niet primair bedoeld als vakantie maar meer als een ontspannende werkvakantie. Mijn voorkeur gaat daarom o.a. ook uit naar verblijven met grotere honden waarmee ik langere wandelingen kan maken. Uiteraard zijn de taken, afspraken, (nood)procedures, wensen etc. vooraf besproken en ben ik gewend dat deze ook op schrift staan in een vorm van een "huisgids" of vergelijkbaar document. Zo niet dan vraag ik er vooraf expliciet naar! De voorkomende taken zijn per locatie verschillend maar lopen uiteen van aansturen lokaal personeel t/m ontvangen van gasten, het aannemen van berichten e/o het onder/bijhouden van andere zaken dan de (huis)dieren. Ik ben in de regel gewend één dag/nacht voor vertrek van de eigenaren aan te komen teneinde optimaal op de hoogte te zijn van alle gebruiken etc. De duur van het verblijf varieert sterk van ongeveer één tor meerdere weken. Tijdens afwezigheid eigenaren communiceer ik via WhatsApp en/of telefonisch indien noodzakelijk en naar behoefte. 

Uitlaatservice. Als ik thuis ben (Vught/’s-Hertogenbosch) dan bied ik ook hondenuitlaatservice aan. Dit is op elk moment van de dag mogelijk. Ik heb ervaring met het toedienen van medicatie en een grote verscheidenheid aan (aantal) honden. Het liefst wandeling ik een uur of langer in de buurt op de Vughtse Heide, de Gement, Het Bossche broek etc. Uiteraard valt dit te combineren met andere zaken zoals bijvoorbeeld het verzorgen van post of de planten o.i.d.   

M.D.'s services

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
15 EUR
/walk
One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
10 EUR
/day
House Sitting
A sitter stays overnight in your home and cares for your pet
50 EUR
/night
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
18 EUR
/day

M.D. also offers

Pick up / drop off

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Availability

Skills

Specific Skills

I speak English & French & Dutch & German
+20 years of experience
Ik ben geruimere tijd, internationaal, actief als "house & pet sitter" via verschillende organisaties/platformen met vele lovende referenties. Mijn insteek is dat ik er voor de huisdieren en het huis (de huiseigenaren) ben. De (betaalde) opdracht is voor mij niet primair bedoeld als vakantie maar meer als een ontspannende werkvakantie. Mijn voorkeur gaat daarom o.a. ook uit naar verblijven met grotere honden waarmee ik langere wandelingen kan maken. Uiteraard zijn de taken, afspraken, (nood)procedures, wensen etc. vooraf besproken en ben ik gewend dat deze ook op schrift staan in een vorm van een "huisgids" of vergelijkbaar document. Zo niet dan vraag ik er vooraf expliciet naar! De voorkomende taken zijn per locatie verschillend maar lopen uiteen van aansturen lokaal personeel t/m ontvangen van gasten, het aannemen van berichten e/o het onder/bijhouden van andere zaken dan de (huis)dieren. Ik ben in de regel gewend één dag/nacht voor vertrek van de eigenaren aan te komen teneinde optimaal op de hoogte te zijn van alle gebruiken etc. Tijdens afwezigheid eigenaren communiceer ik via WhatsApp en/of telefonisch indien noodzakelijk en naar behoefte.

Experience with

Rescuing pets
Behavioural problems

Stats

Phone interviewed
Verified
SMS
Verified
M.D.

M.D.

ervaren huis- en huisdieroppas (landelijk/world beschikbaar)

Vught
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
10 EUR
/day
All services and rates
Contact M.D.

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact M.D.