Pawshake logo
Natasha

Lovely Cat Purrrrson

Utrecht
1 times favorited
Last booked today
Last contacted 5 days ago
Lives with 2 cats
Usually responds within one hour
1 h ago
Last activity
<1h
Response time
100%
Response rate
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
15 EUR
/day
All services and rates

About Natasha

Hoi hoi!

Mijn naam is Natasha, ik ben 25 jaar en ik ben gek op katten!

Ongeveer vijf jaar geleden namen mijn ouders een kat, Tijgertje, en iets meer dan een jaar later hadden ze er vier. Ik vond het fantastisch! Ik studeerde al en woonde niet meer thuis, maar als het even kon ging ik elk weekend naar mijn ouders. Ik keek er dan enorm naar uit om de katten weer te zien. Ik vind het erg mooi om te zien hoe ze elk hun eigen karaktertjes en voorkeuren hebben. Toen ik begin vorig jaar met mijn vriend ging samenwonen, wist ik zeker dat het niet meer lang zou duren voordat wij zelf aan katten zouden beginnen. Niet veel later kreeg ik te horen dat de moeder van Tijgertje een nestje zou krijgen. Ik wilde er dolgraag twee. Zo gezegd, zo gedaan... vorig jaar in juli mochten wij Teddy (grijs/wit) en Beer (rood) verwelkomen in ons appartementje in Utrecht! Sindsdien hebben mijn vriend en ik er twee beste maatjes bij. Ze houden ontzettend van knuffelen en dat vinden wij natuurlijk alles behalve erg. Het zijn zulke schatjes! De twee broertjes zijn eigenlijk altijd bij elkaar: ze spelen samen, ze chillen samen, ze knuffelen samen en ze slapen samen. Als het even kan, dan eten en drinken ze ook nog samen, maar ik geloof dat ze intussen wel doorhebben dat dat niet zo makkelijk gaat. Ik ben ontzettend gek op ze en kan me geen leven meer voorstellen zonder!

Afgelopen jaar heb ik zelf al kennisgemaakt met Pawshake als baasje. Nu lijkt het mij ontzettend leuk om zelf op te passen! Tijdens de huisbezoeken zal ik jouw kat(ten) met liefde voorzien van eten, vers water, een schone kattenbak en zal ik natuurlijk met ze knuffelen en spelen (indien ze daar behoefte aan hebben). Ik zal ervoor zorgen dat het ze aan niets ontbreekt. Uiteraard ontvang je van mij ook een berichtje met een update en foto's!

Vanwege mijn baan ben ik doordeweeks alleen beschikbaar in de avonduren, in de weekenden ben ik wel de hele dag door beschikbaar.

Hopelijk tot snel!

Natasha's services

At your home

One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
15 EUR
/day
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
28 EUR
/day

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Esmee, 2021-06-29

Dankzij Natasha hebben we heerlijk kunnen genieten van onze vakantie doordat onze katten fantastisch door haar verzorgd werden. Natasha heb ik ervaren als een warme, sociale vrouw met een liefde voor katten. Natasha sloot goed aan op wat de katten nodig hadden. Hierbij gaf ze de ruimte aan onze schuchtere kat om los te komen. Ook vroeg ze door op wat de katten fijn vonden en wat er dagelijks nodig was. Wij missen de katten altijd op vakantie, waardoor wij het prettig vonden dat ze elke dag foto’s stuurde van de katten. Ze onderhield contact met leuke updates en stemde ze goed met ons af. Hiermee sloot ze ook uitstekend aan op onze behoeftes.

Al met al kijken we met een heel goed gevoel terug op het oppassen door Natasha.

De volgende keer dat we op vakantie gaan, zullen we haar zeker weer benaderen.

Availability

Natasha's Pets

Beer
Cat
Teddy
Cat

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
< 5 years of experience

Stats

Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Natasha

Natasha

Lovely Cat Purrrrson

Utrecht
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
15 EUR
/day
All services and rates
Contact Natasha

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Natasha