Lysanne

Met liefde en aandacht voor uw dier

Zwolle
5 time favorited
1d ago
Last activity
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
15 EUR
/day
All services and rates

About Lysanne

Beste dierenvriend,

Mijn naam is Lysanne en ik ben de ideale match voor u als u opzoek bent naar een kattenoppas. Ik ben vriendelijk, geduldig en rustig van aard en ontzettend dol op katten. Ook ben ik erg enthousiast over dierenwelzijn en kan me goed afstemmen op het dier en heb respect voor hun eigen ruimte. 

Ik ben altijd al een dierenvriend geweest en heb een liefde voor katten in het bijzonder. Ik heb met katten gewerkt in een dierenasiel en hierdoor veel over het gedrag van katten geleerd. Ik vond het bijzonder om te zien hoe elke kat een eigen uniek karakter heeft.

Ook heb ik al wat ervaring opgedaan als kattenoppas. Ik heb drie vaste adressen die erg tevreden over me zijn als oppas. 

Ook heb ik mijn diploma Paraveterinair Dierenartsassistent behaald in 2018. Mijn medische achtergrond kan dus handig van pas komen, mocht er iets zijn met uw huisdier of als er medicijnen toegedient moeten worden. 

Uw dier zal geen aandacht te kort komen met mij als oppas en ik speel graag met ze zodat ze hun energie kwijt kunnen. Het lijkt me ontzettend leuk om u en uw vierpotige maatje te ontmoeten en samen te kijken naar wat de beste overeenkomst is en wat uw wensen zijn. En die van uw dier natuurlijk!

Het welzijn en de behoeftes van uw dier staan altijd voorop bij mij. Met deze wetenschap kunt u de zorg voor uw dier met een gerust hart aan mij toevertrouwen.

Hopelijk spreekt mijn profiel u aan en kunnen we binnenkort kennismaken!

P.s.: liever geen aanvragen uit Stadshagen. Omdat ik alles op de fiets doe en in Zwolle-Zuid woon is dit te ver voor mij.

Lysanne's services

At your home

One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
15 EUR
/day
House Sitting
A sitter stays overnight in your home and cares for your pet
25 EUR
/night
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
20 EUR
/day

Lysanne also offers

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarhollowStarhollowStarhollowStar
Home Visits
Krishna, 2024-03-14

Als je op zoek bent naar een kattenoppas die echt boven verwachting presteert, dan hoef je niet verder te zoeken dan Lysanne. Vanaf het moment dat we haar ontmoetten, was het duidelijk dat ze perfect was voor Quiver. Lysanne's beleefdheid en oplettendheid stelden ons direct gerust om onze harige vriend aan haar zorg toe te vertrouwen.

Gedurende onze vakantie heeft Lysanne bewezen niet alleen een verzorger te zijn, maar een echte vriend voor Quiver. Ze nam de tijd om zowel Quiver als ons te leren kennen, en toonde een niveau van zorg en professionaliteit dat onze verwachtingen overtrof. We waren verheugd om regelmatig foto-updates te ontvangen, waarin Quiver's blije humeur en speelse streken te zien waren.

Maar Lysanne's toewijding hield daar niet op. Ze zorgde ervoor dat Quiver zich vermaakte en goed werd verzorgd, en ging extra stappen om indien nodig extra hulp te bieden. Haar oprechte genegenheid voor dieren straalde door in elke interactie.

Zonder aarzeling bevelen we Lysanne van harte aan aan iedereen die op zoek is naar eersteklas zorg voor hun geliefde kat. Als de behoefte zich opnieuw voordoet, zal ze ongetwijfeld onze eerste keuze zijn. Bedankt, Lysanne, voor je uitzonderlijke service en voor het behandelen van Quiver als familie.

starstarstarstarstar
Home Visits
Dieneke, 2024-02-29

Fijne oppas voor onze kat!

1
2
3
4
5
next page

Availability

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
< 5 years of experience

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Rescuing pets

Stats

Phone interviewed
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Lysanne

Lysanne

Met liefde en aandacht voor uw dier

Zwolle
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
15 EUR
/day
All services and rates
Contact Lysanne

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Lysanne