Julia

Ervaren en betrouwbare oppas en uitlater :)

Groningen
1 recurring guest
Lives with 4 pet
Usually responds within one hour
7d ago
Last activity
<1h
Response time
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
15 EUR
/day
All services and rates

About Julia

Hoi!
Mijn naam is Julia, 25 jaar en op dit moment ben ik aan het afstuderen als toegepast gerontoloog en me aan het voorbereiden op mijn vervolgstudie diergeneeskunde. Ik heb al een aantal jaar ervaring met het oppassen op huizen van bekenden. Sinds afgelopen zomer doe ik dus ook uitlaten en huisbezoeken via twee andere platforms. Om mijn bereik te vergroten, heb ik me nu op Pawshake aangemeld!

Zelf woon ik in een appartement in Groningen Stad met mijn twee cavia's en konijn. Ik woon op de vijfde verdieping, er is wel een lift aanwezig en een gezamelijke afgesloten tuin achter de flat, maar een hond voor mezelf vind ik hier niet passen. Vandaar dat het oppassen en uitlaten van andere honden de ideale oplossing is :)

Ik ben geboren en getogen in een dorpje in Drenthe, waar wij paarden, honden, katten, konijnen, cavia's, koeien, varkens, schapen, geiten en alpaca's hadden. Ik rijd nu nog steeds eens per week paard, op een mooie Fries. Mijn ouders zijn gescheiden, maar bij beide huizen zijn genoeg dieren te vinden (honden, katten, konijnen (de ouders van Pilsje)).

Beschikbaarheid

Ik heb een eigen auto, een fiets en een ov-kaart, dus ik heb veel mogelijkheden. Zo kan ik je hond bijvoorbeeld ook eens meenemen naar het bos!

Om op te passen op honden bij mij thuis vind ik vanwege de ruimte en mijn eigen huisdieren wat lastig, maar er valt veel te overleggen.

Ik ben voornamelijk doordeweeks beschikbaar. In het weekend ook nog wel eens op zaterdagochtend of zondagmiddag/-avond. Op zaterdagavond werk ik namelijk in de horeca als barvrouw en op zondagochtend ga ik paardrijden :)

Wat zit er inbegrepen bij mijn diensten?

Een wandeling duurt minstens een half uur, korter of langer kan natuurlijk als je dat wilt. Normaal loop ik dan vanaf je woning een route van een half uur, het liefst in een park, maar ik kan je hond ook meenemen naar het bos als die in de buurt is.

Na de wandeling zorg ik altijd dat de hond voldoende vers water heeft en krijgt deze een koekje (als dat mag natuurlijk) of eventueel wat voer, als dat nodig is. Natuurlijk gebeurt dit ook tijdens het oppassen op je dieren. Daarnaast kan ik bepaalde medicatie toedienen, met de juiste uitleg moet het lukken, zo kan ik gelijk mooi oefenen voor mijn vervolgstudie :)

Bij huisbezoeken of het oppassen of huis en dier kan ik ook de planten water geven, met 100+ planten in huis heb ik daar ondertussen wat ervaring mee, en ben ik ook bereid de post te verzamelen, de container aan de straat te zetten, etc. Een huisbezoek duurt een half uur, dit kan ook langer of korter naar je wensen.

Als huisoppas vind ik het fijn om te weten hoelang ik er ongeveer moet zijn. Ook een briefje of berichtje met instructies (hoe laat moet de kat eten hebben, hoe vaak moet de hond uit, etc) is handig. Ook moet ik weten of ik tussendoor eventueel weg kan, om bijvoorbeeld ergens anders een hond uit te laten of een kat te voeren.

Op een puppycursus na, heb ik vrij weinig ervaring met het trainen van huisdieren. Mocht er een bepaalde vorm van training nodig zijn, dan kunnen we het er altijd over hebben en kijken wat de mogelijkheden zijn.

Het trimmen van dieren is niet voor mij weggelegd, ik kan enkel netjes de staart van een paard knippen. Zo af en toe moeten de kapsels van mijn cavia's bijgewerkt worden, ik doe dit wel, maar ze worden er niet knapper op ;)

Ik woon zelf dichtbij het centrum van Groningen en reken voor een afstand tot 10 km vanaf mijn huis geen reiskosten, vanaf 10 km reken ik €0,10 per km voor de heen- en terugreis tussen mijn en jouw adres. Dit komt te vervallen wanneer ik in de buurt ook een ander huisbezoek of wandeling kan doen rond dezelfde tijd.

Ik hoop zo voldoende informatie gegeven te hebben, voor vragen kun je altijd vrijblijvend een berichtje sturen! 

Julia's services

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
7.5 EUR for each additional pet
15 EUR
/walk
One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
15 EUR
/day
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
35 EUR
/day

Julia also offers

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Jan, 2023-10-30

zeer tevreden met zorgzame en liefdevolle verzorging van onze poes

starstarstarstarstar
Home Visits
Jenneke, 2023-05-06

Heel blij met Julia. Was best even spannend, want dit was de eerste keer dat we gebruik maakten van Pawshake, maar hadden meteen ook een heel lieve oppas gevonden. Dank je wel, Julia.

Availability

Julia's Pets

Pilsje
Rabbit
Presley
Guinea pig
Elvis
Guinea pig
Jillz
Rabbit

Skills

Specific Skills

I speak English
< 5 years of experience
Ik heb als vrijwilliger bij de hondenspeeltuin gewerkt. Ik woonde toen nog thuis en hadden een puppy (Noorse Elandhond), ik ben ook met haar naar cursus geweest, dus ik ken de basislessen. Voor de puppy hadden we een herplaatste Noorse Elandhond en zij had zo haar problemen vanuit de eerste eigenaar, dus daar heb ik ook enige ervaring mee. Maar voordat ik op een hond ga passen of die ga uitlaten, wil ik sowieso eerst kennismaken en een proefwandeling doen, om te kijken of het een match is!

Experience with

Rescuing pets

Stats

Phone interviewed
Verified
SMS
Verified
Julia

Julia

Ervaren en betrouwbare oppas en uitlater :)

Groningen
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
15 EUR
/day
All services and rates
Contact Julia

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Julia