Chantal

Dierenvriend zoekt vriendje om op te passen!

Groningen
14 time favorited
3 recurring guests
Last booked 11 days ago
Usually responds within few hours
2w ago
Last activity
<2h
Response time
House sitting
24h stay, in your home
25 EUR
/night
All services and rates

About Chantal

Mijn naam is Chantal en ik ben 25 jaar oud. Graag zou ik wat vaker als dierenoppas aan het werk willen, omdat ik het erg leuk vind om te doen, als dierenvriend zijnde. En voor u is het fijn als er iemand komt om voor uw huisdieren te zorgen. Die verantwoordelijkheid wil ik dan zeker op mij nemen! Als oppas zijnde zorg ik dat ik de dieren te eten geef, maar ook extra veel aandacht. Ook maak ik kattenbakken schoon of eventuele voerbakjes. Verder zal ik ook altijd wat foto's versturen zodat u altijd zicht heeft op wat er gebeurd en zodat u weet dat uw huisdieren veilig zijn! Verder kan ik helaas geen medicatie toedienen of nagels trimmen.

Mijn gemiddelde wandeling voor honden is vaak 30 minuten zodat ze lekker hun beweging kunnen hebben. Maar het is ook altijd aan u, hoelang u graag wilt dat ik met uw hond ga lopen!

En als ik voor een huisbezoek langskom ben ik er minimaal een halfuur, zodat de dieren genoeg aandacht hebben gekregen en ik hen eten heb gegeven en eventueel de kattenbak of andere dingen heb schoongemaakt. Ik kan ook zeker als huisoppas komen. Dan kan ik zeker een hele dag in het huis zijn. Wel moet ik tussendoor naar werk, als dat geen probleem zou zijn.

Afgelopen 3 jaar heb ik regelmatig bij een kennis op de kittens en katten gepast. Verder heb ik vaker gewandeld met de honden van kennissen en de konijnen gevoerd en verzorgd. Helaas zou ik (nog) geen huisdieren in huis kunnen nemen, aangezien ik net ben verhuisd naar een appartement. Dit staat nog een beetje in de dozen en verhuizing. Wel kom ik zeker graag langs om voor uw dieren te zorgen!

Ik heb ervaring met katten. Daar zit niet perse een bepaald ras aan vast. Verder heb ik vooral ervaring met Labradors of Golden Retrievers, maar andere honden heb ik ook geen moeite mee. Ook zou ik kunnen passen op konijnen of hamsters. Deze heb ik zelf altijd gehad en ook vaker opgepast bij anderen.

Verder kan ik ook als extra klusjes altijd de planten water geven en de eventuele post sorteren of het schoonmaken van het huis (denk aan stofzuigen).

Ik ben wisselend beschikbaar, omdat ik werk. Dinsdag is mijn vaste vrije dag. Vaak werk ik 4 dagen van 10 tot 18u, het verschilt vooral heel erg welke dagen ik werk naast mijn vrije dag. Daarnaast werk ik ook gewoon op feestdagen en in de vakanties. Dat betekend wel dat ik gewoon in Groningen ben!

Ik zou dus vooral 's ochtends voor werk en 's avonds na werk langs kunnen komen. Als het nodig is dat ik blijf logeren is dat natuurlijk prima! Alleen moet ik overdag wel naar werk.

Verder zou ik graag binnen de stad Groningen willen blijven, of op ongeveer +- 20 minuten vanaf mijn huis, omdat het anders te ver wordt helaas. Ik heb alleen maar de fiets namelijk 😊

Hopelijk hoor ik snel van u als u een oppas nodig heeft!

Chantal's services

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
7 EUR for each additional pet
15 EUR
/walk
One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
15 EUR
/day
House Sitting
A sitter stays overnight in your home and cares for your pet
25 EUR
/night
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
20 EUR
/day

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
House Sitting
Irene, 2024-06-21

Chantal heeft goed voor ons huiskonijn gezorgd, en heeft ons huis heel netjes achter gelaten. Ik zou haar zeker weer vragen als oppas voor een volgende vakantie.

starstarstarstarstar
House Sitting
Guido, 2024-05-20

😁

1
2
3
4
5
next page

Availability

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
< 1 years of experience

Stats

Phone interviewed
Verified
SMS
Verified
Chantal

Chantal

Dierenvriend zoekt vriendje om op te passen!

Groningen
House sitting
24h stay, in your home
25 EUR
/night
All services and rates
Contact Chantal

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Chantal