Susanne

De grootste hondenliefhebber beschikbaar als honden oppas!

Eindhoven
10 time favorited
Last contacted 13 days ago
Usually responds within few hours
1d ago
Last activity
<4h
Response time
Doggy Day Care
Doggy day care
Daytime care, at sitter's home
25 EUR for each additional pet
25 EUR
/day
All services and rates

About Susanne

Beste hondenvriend en eigenaar,

Mijn naam is Susanne, ik ben wat mijzelf betreft (en volgens velen in mijn familie/vriendengroep) zo'n beetje de grootste hondenliefhebber van het westelijk halfrond.

Ik heb het geluk gehad om van puppy af aan, gedurende 7.5 jaar mijn allerliefste hond Dexter (een reu, mix van Basset Hound met een Boerenfox) in mijn leven te hebben gehad. En gelukkig hebben mijn vriend en stiefdochtertjes de afgelopen 2.5 jaar ook nog van Dexter mogen genieten. Helaas bleek hij erg ziek en hebben we hem na een hersenbloeding met veel verdriet moeten laten inslapen in December 2022.

Het verdriet over Dexter is groot, maar ik/wij heb/hebben ontzettend veel liefde te geven aan nog zoveel andere honden. Het is zonde om daar niets mee te doen. In mijn jeugd ben ik ook opgegroeid met honden: toen ik een kleuter was hadden we een Boomer hondje en als tiener hadden we een Golden Retriever, dus ik weet niet beter dan om honden om me heen te hebben. En mijn broer had een Bullmastiff en daarna een Am.Bulldog, dus ik ben ook gewend aan grotere honden, het zijn vaak de grootste knuffelaars met de kleinste harten!

Een nieuwe hond daar ben ik nog niet aan toe, maar het zou me wel echt ontzettend leuk lijken om af en toe een hond in huis te hebben. Om gezellig thuis mee te relaxen en spelen, maar ook om mooie boswandelingen of strandwandelingen mee te maken, zoals ik altijd met Dexter deed.

Ik woon in Eindhoven, momenteel nog werkzaam als zelfstandig ondernemer (Architect) met een werkplek in mijn appartement. Maar momenteel wel druk aan het solliciteren naar weer een loondienst functie voor 4 dagen per week. Dus in alle eerlijkheid zal ik binnenkort alleen nog beschikbaar zijn als weekend-oppas of wellicht 1 dag en een avond, afhankelijk van de specifieke dag. Ik krijg veel verzoeken voor bijvoorbeeld 1 of 2 weken lang vakantie-oppassen, maar dat gaat helaas niet, dan zit je/jullie hond de hele dag alleen, dat is niet de bedoeling van mijn oppasservice. Dus aub alleen verzoeken zoals zojuist beschreven.


Mijn appartement in Eindhoven beslaat 83m2 op de 1e verdieping van een mooi wooncomplex, met een lift en ook een inpandig balkon met de zon op het balkon in de middag, het balkon is zeker een geliefde hondenplek zodra de zon schijnt kan ik je zeggen.

Daarnaast ben ik ook parttime woonachtig in Amsterdam bij mijn vriend. Onze ruime woning in Amsterdam is gelegen op de begane grond en daar hebben we ook een (volledig omheinde) binnentuin (stadstuin van c.a. 40m2) en direct aan de Amstel, dus ook een prachtige locatie!

Doordeweeks woon ik meestal alleen (soms met z'n 2'en) in Eindhoven en in de weekenden wonen we 2-wekelijks met z'n 4en, en dan zijn we of in Eindhoven of in Amsterdam.

We dat zijn ik en mijn vriend (allebei midden-40) en af en toe dus gezellig met zijn 2 dochtertjes erbij van 8 en 10 en ook met z'n 4en zijn we grote hondenliefhebbers, natuurliefhebbers en ook sport, cultuur- en stedenliefhebbers.

Doordat ik zelf Dexter jarenlang in mijn leven heb gehad en weet als sociaal mens/zelfstandig ondernemer, hoe het is als je af en toe klem zit in je eentje met een lieve hond thuis, (of als stel/gezin) als je ineens spontaan naar een afspraak buiten de deur moet of een nachtje/weekend in een hotel wil boeken even zonder de hond of zonder kinderen. Dat je dan net even een honden oppas zoekt, maar niet altijd overal terecht kan. En een hondenkennel is praktisch, maar liever wil je dat je hond dan in een warme en liefhebbende thuis omgeving terecht kan. En dan met elkaar een band opbouwen, om elkaar vaker te kunnen helpen.

Het bovenstaande kan ik/kunnen we jou/jullie bieden, samengevat:

- Dat je hond een paar uurtjes of een dagje hier mag blijven, inclusief spelen en uitlaten.

- Ik kan een mooie boswandeling of strandwandeling met je hond gaan maken als hij/zij dat leuk vindt (dan komt daar wel een km vergoeding bovenop ivm benzinekosten autorit naar het strand als dat op speciaal verzoek zou gaan maar dat lijkt me logisch).

- Dat, bij een wederzijdse klik tussen je hond en mij/ons, je hond af en toe een dagopvang of weekend kan komen logeren.

- Ik ben/wij zijn flexibel dus bij andere verzoeken hoor ik het ook graag.

Ik kijk uit naar een kennismaking en hoop op een hele leuke en lieve (en zindelijke en welgemanierde) hond in mijn/ons honden-oppas leven, wie weet zijn jullie het!


Vriendelijke groet,

Susanne & Co.

Susanne's services

At the sitters's home

Doggy Day Care
Doggy Day Care
Daytime care for your dog at the sitter's home.
25 EUR for each additional pet
25 EUR
/day
Dog Boarding
Dog Boarding
Overnight stay at the sitter's home
30 EUR for each additional pet
30 EUR
/night

At your home

Dog Walking
Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
15 EUR for each additional pet
15 EUR
/walk

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Dog Boarding
Ivan, 2023-05-01

Susanne did great job of taking care of my Akita Inu dog, Leo. Highly recommended!

Communication:

Susanne is very professional when it comes to communication, keep the calendar up to date, respond very fast and keep her promises of what was communicated.

Other pet sitter on the pawshake, accepted my dog, then declined, schedule appointment then cancel, but not Susanne.

Great communication!

Treatment of Leo:

It was first time for my dog being out of home, I was scared how it will be, but since the moment they met with Susanne, I knew that he will be in good hands. She is kind and relaxed person, so my dog felt in good hands from the moment they met.

My dog is also sick, so she also managed to provide all the necessary pills, medicine and care that my dog needs.

Leo was treated with maximum care

I was also being updated of the status of the Leo by receiving photos and video of how he is doing.

I will definitely recommend Susanne to all the pet sitters, where their dogs can stay, have fun, be in good experienced hands and enjoy their time, while owners can be relaxed knowing the pet are safe and treated well. I will definitely use the services from Susanne again

Availability

About Susanne's Home

Accepted pets

Puppies
< 1 year
Dog sizes
10-40 kg
Dog ages
0-20 years

Susanne's home

An appartment
A medium outdoor area
Has no kids
24/7 Supervision
Emergency Transport

Walking areas

Nearby off-leash dog area
Urban, Beach, City park, Country side & Forest

Skills

Specific Skills

I speak English & French & Dutch & German
+20 years of experience
Ik heb zelf mijn hond opgevoed van pup tot volwassen hond, en pas ook wel eens op de (Labrador) van een vriendin en de 2 asielhonden van mijn broer: een hele lieve Bull-Mastiff en een Amerikaanse Bulldog, maar ook de Cocker Spaniel van mijn buurvrouw. Ik ben heel relaxed met honden, maar beschik ook wel over een natuurlijk leiderschap, waardoor honden zich altijd veilig voelen bij mij.

Experience with

Rescuing pets

Stats

Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Susanne

Susanne

De grootste hondenliefhebber beschikbaar als honden oppas!

Eindhoven
Doggy Day Care
Doggy day care
Daytime care, at sitter's home
25 EUR for each additional pet
25 EUR
/day
All services and rates
Contact Susanne

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Susanne