Jennifer

Ervaren individuele hondenuitlaat service

Castricum
1 times favorited
1 recurring guest
Lives with 2 cats
Usually responds within one day
1w ago
Last activity
<5h
Response time
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
18 EUR
/day
All services and rates

About Jennifer

Hoi,

Ik ben Jennifer, 37 jaar en ik woon met mijn 2 katten Puma & Buddha in Bakkum-Noord. Anderhalf jaar geleden had ik me tijdens een sabbatical voorgenomen om meer dingen te doen ik leuk vind. Één van de dingen waar ik altijd blij van word is met dieren bezig zijn. Wat begon met af en toe een hond uitlaten of een logeerhondje, is ondertussen een behoorlijk uit de hand gelopen hobby geworden ;) En ik zou inmiddels ook echt niet anders meer willen! Het geeft me ontzettend veel voldoening om (bijna) dagelijks honden en hun baasjes blij te kunnen maken / te kunnen ontzorgen.

Je kan bij mij terecht voor:

- Privé hondenuitlaat service (omgeving Bakkum & Castricum)

Ik laat graag honden van alle formaten uit. Dat doe ik met volledige aandacht, zodat jouw hond altijd een veilige, plezierige en ontspannen wandeling tegemoet kan zien. Na het uitlaten vul ik standaard even de waterbak met vers water en met toestemming van de baasjes sluit ik de wandeling graag af met een voerpuzzel om mijn uitlaathonden niet alleen fysiek, maar ook mentaal te prikkelen (ik neem vrijwel wekelijks een nieuwe voerpuzzel mee). Ook kan je er altijd op rekenen dat de poepzakjes na een wandeling aangevuld worden en dat jouw trouwe viervoeter op regenachtige dagen na de wandeling even goed gedroogd wordt. Voor het uitlaten zijn vaste dagen / tijdstippen mogelijk en ad hoc mag je me ook altijd benaderen als je omhoog zit :)

Verder is er op verzoek van alles mogelijk tijdens het uitlaten. Denk aan:

*Standwandelingen

*Uitje naar een losloopgebied

*Spelen met een bal

*Lijntraining

*Fietsen

- Daycare / logeren

Kleine en middelgrote honden zijn meer dan welkom voor daycare of een paar nachtjes logeren.

Ik woon op een heerlijke plek aan de rand van het bos. Ideaal als je op zoek bent naar een plek waar je hond geen aandacht tekort komt. Ik heb zelf 2 katten en om het voor hun niet te druk in huis te maken heb ik maximaal 2 daycare/logeerhonden. Mijn katten zijn honden van jongs af aan gewend 😊 Het is fijn als jouw hond ook katten gewend is.

Mocht het om een langere periode gaan, of zo uitkomen, dan pas ik samen met mijn lieve buurvrouw op de logeerhond. Zij is net zo dol op honden en katten als ik. En zo hoeft jouw hond nooit alleen te zitten (ook al kan een hond thuis prima alleen zijn, we vinden het erg belangrijk om een hond die komt logeren niet zomaar alleen te laten op een nieuwe plek).

We vinden het belangrijk dat de hond rustig is in huis, ouder is dan 3 jaar, goed zindelijk is en ivm buren niet zomaar aanslaat. Met de katten werkt een niet-dominante hond het beste, omdat 1 van de katten wel dominant is. Als jouw hond katten negeert dan werkt het ook super. Ik woon in een fijn en ruim appartement op 2 hoog (met een groot balkon), dus fijn om te weten dat trappen geen bezwaar zijn voor jouw hond.

Op verzoek doen we ook graag hersentraining met de hond. We hebben hier o.a. een snuffelmat en voerpuzzels liggen om jouw hond mentaal lekker uit te dagen.

Even in de auto springen en we staan op het strand voor een fijne strandwandeling. Dus ga je er even tussenuit of wil je je hond overdag niet alleen thuis laten? Ik zie je bericht graag tegemoet 😊

- Katten oppas

Ga je op vakantie en zoek je iemand om voor je katten te zorgen? Ook daar help ik je graag bij!

Tarieven

Uitlaten: Het tarief voor 1 hond voor een wandeling €18 een half uur / €25 voor 45min / €30 voor een uur. Voor een tweede hond van dezelfde eigenaar reken ik een korting van 50%.

Daycare: €35 (09.00 - 17.00), 2 a 3 wandelingen. 2de hond van dezelfde eigenaar 50% korting.

Avondje weg: €30 (18.00-23.00, i.o.), 2 wandelingen. 2de hond van dezelfde eigenaar 50% korting.

Logeren: €50 per dag, 4 wandelingen per dag. 2de hond van dezelfde eigenaar 50% korting. Mocht een dag korter zijn dan 24 uur, dan rekenen we hiervoor gewoon dagdelen naar rato.

Katten oppas: bezoek van 30min €18

Werkwijze

Stap 1 na een aanvraag is even bellen om het e.e.a. van beide kanten verder af te tasten. Stap 2 is een kennismaking (en bij logeren een proefnachtje (tegen reguliere vergoeding)), zodat we zeker weten dat het van beide kanten een goede match is.

Jennifer's services

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
9 EUR for each additional pet
18 EUR
/walk
One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
18 EUR
/day
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
30 EUR
/day

Jennifer also offers

Dog Training
Pick up / drop off

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Dog Walking
Sam, 2024-03-03

Prima communicatie en ze heeft heel veel feeling met mijn hondje!

Ik vertrouw op een goede samenwerking!

starstarstarstarstar
Home Visits
Gijs, 2023-10-08

Heel fijn contact. Stuurt dagelijks een update hoe het gaat. Neemt ook zelf snoepjes voor de kat mee als die hier op zijn. Wij komen zeker bij haar terug als we op vakantie zijn 👍

1
2
next page

Availability

Jennifer's Pets

Buddha
Cat
Puma
Cat

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch & German
< 1 years of experience
Familiar with dog training techniques
Meer dan 4 jaar ervaring als honden oppas en -uitlaat. Ervaring met bange honden. Op verzoek doen we graag hersen training met de honden om ze ook mentaal uit te dagen.

Stats

Phone interviewed
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Jennifer

Jennifer

Ervaren individuele hondenuitlaat service

Castricum
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
18 EUR
/day
All services and rates
Contact Jennifer

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Jennifer