Carrie

Lieve, ervaren en verantwoordelijke top-kattenoppas

Breda
8 time favorited
5 recurring guests
Last contacted 7 days ago
Lives with 2 cats
1w ago
Last activity
One home visit a day
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
13 EUR
/day
All services and rates

About Carrie

Dag kattenbaasjes!  

Ik ben Carrie, 57 jaar en met pré- pensioen. Daardoor heb ik alle tijd voor mijn hobby: katten in hun eigen huis verzorgen, van vrienden en familie die op vakantie gaan. Ik ben dol op allerlei dieren en zij ook op mij. We hebben altijd honden en katten uit het asiel gehad. Vroeger ben ik opgegroeid met allerlei dieren; honden, katten, vogels, konijnen, hamsters, paarden, etc. Nu heb ik gekozen voor alleen katten, omdat je dan toch meer vrijheid hebt, en ik reis graag. Ik ben nl. ook een internationale house-petsitter en heb een profiel op een gerenommeerde website, Trusted Housesitters, waarop ik uitsluitend topreviews heb. Mocht het tot een afspraak komen tussen u en mij, dan kan ik u dat indien gewenst laten zien. 

Een kat is meestal het liefst in zijn eigen omgeving. Als u op vakantie gaat, ben ik de perfecte kattenoppas voor uw geliefde kat. Ik houd me niet zo aan de "gangbare 30- minuten- bezoekjes per dag" voor uw kat, kom niet alleen maar even eten geven, maar ik kijk per kat wat hij nodig heeft. Dat is tussen een half uur en een uur, soms zelfs langer.  Ik speel met de katjes als ze dat willen en geef ze alle aandacht. Sommige kattebeesten hebben nu eenmaal wat meer aandacht nodig en bv. medicatie die soms tijd kost. Sowieso is het nooit minder dan een half uur. 

Ik zorg voor uw kat(ten) alsof ze van mezelf zijn; maak kattenbakken schoon, veeg korrels op, maak de eetbakjes en daaromheen schoon, ruim "ongelukjes" en haarballen op. Liever kom ik niet slechts om de dag bij uw kat(ten), omdat ik van mening ben dat ze dagelijks gecheckt moeten worden op ziek-zijn of andere problemen, zeker als u langer dan een paar dagen weggaat. De kattenbakken moeten bv. ook dagelijks worden schoongemaakt. Zeker als het een oudere kat betreft kom ik niet om de dag. In dat geval kunt u beter een sitter nemen die verzorging om de dag geen probleem vindt. 

Elke dag stuur ik u foto's en korte update via Pawshake, en mijn ervaring is dat de kattenbaasjes dit zeer op prijs stellen en daardoor een rustigere vakantie hebben. Zelf ga ik ook graag met een gerust gevoel dat mijn katten het goed hebben op vakantie en dat gun ik anderen ook. Referenties kan ik u ruimschoots verstrekken, indien gewenst.

! PRIJZEN

De prijs blijft steeds hetzelfde, of het nu 30 of 60 minuten is. Voor een 2e, 3e en +kat komt er €3,50 per kat per huisbezoek bij.

Voor kattenadresjes in De Haagse Beemden en Teteringen reken ik een toeslag van 1,- extra per bezoek.

Voor deze (feest)dagen reken ik een toeslag 150% van de totaalprijs: 

1 januari, Carnaval van vrijdag tm maandag, 1e Paasdag, Koningsdag, 1e Pinksterdag, Moederdag, 5, 24, 25, 26 en 31 december. De prijs die Pawshake u doorgeeft is exclusief extra katten, medicatie, toeslag HB en Teteringen en 50% extra voor genoemde (feest)dagen. Deze bedragen kunt u rechtstreeks aan mij betalen.

Als een dier medicatie nodig heeft is dat een extra verantwoordelijkheid en wordt daar extra voor betaald (€2,50 per kat per keer). Ik kan injecteren indien nodig; ik ben operatie-assistente en doktersassistente geweest. Ik kan goed inschatten of een dier ziek is en beschik over probleemoplossend vermogen. 

Uw kat moet regelmatig ontvlooid en ontwormd zijn/worden, gechipt zijn en de jaarlijkse vaccinaties krijgen. Op een vlooienplaag en kattenziektes (die ook doorgegeven kunnen worden) zit niemand te wachten en ik heb hier ook ervaring mee helaas, als baasjes hier niet eerlijk over waren. 

Knaagdieren, schildpadden, vogels e.d. verzorg ik eventueel, in overleg. 

Ik vind het geweldig dankbaar werk en u krijgt er absoluut geen spijt van als u uw kat toevertrouwt aan mij. 


 

Carrie's services

At your home

One home visit a day
One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
13 EUR
/day
Two home visits a day
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
23 EUR
/day

Carrie also offers

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Ragma, 2024-05-06

Carrie heeft in heel korte tijd het vertrouwen van onze katjes gewonnen. Ze waren heel blij met de lieve zorgjes van haar. En wij waren heel blij met de gezellige foto's van onze viervoeters:)

starstarstarstarstar
Home Visits
Robin, 2024-02-14

Carrie is de perfecte oppas voor onze kat Poema.

Hij kan niet in betere handen zijn dan in die van Carrie (wanneer wij weg zijn natuurlijk ;) ). Ze besteedt veel aandacht aan het maken van een goede band met Poema, stuurt dagelijks updates met foto's en video's van elk bezoek, en geeft Poema meer dan genoeg tijd en aandacht. Poema kan nogal kieskeurig zijn in van wie hij gezelschap en knuffels accepteert, maar Carrie heeft het snel voor elkaar gekregen om "goedgekeurd" te zijn. Absoluut fantastisch, Carrie maakt het voor ons mogelijk om met een gerust hart op vakantie te kunnen gaan en daar zijn we haar elke keer weer dankbaar voor.

Absoluut fantastisch!!!

1
2
3
4
5
...
8
next page

Availability

Carrie's Pets

Lhasa
Cat
Shiva
Cat

Skills

Specific Skills

I speak English & French & Dutch & German & Italian
+20 years of experience

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Rescuing pets
Behavioural problems

Stats

Phone interviewed
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Carrie

Carrie

Lieve, ervaren en verantwoordelijke top-kattenoppas

Breda
One home visit a day
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
13 EUR
/day
All services and rates
Contact Carrie

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Carrie