Marieke

Mariekes Pawcations

Meerkerk
72 time favorited
8 recurring guests
Usually responds within few hours
1d ago
Last activity
<3h
Response time
Doggy Day Care
Doggy day care
Daytime care, at sitter's home
5 EUR for each additional pet
25 EUR
/day
All services and rates

About Marieke

Hallo! Ik ben Marieke, een 25-jarige veehouderij studente. Ik woon samen met mijn vriend (25 jaar, werkend) op een appartement in Meerkerk.

Ik heb in Antwerpen gewoond waar ik 2 jaar lang zeer actief op dieren heb gepast. Ik had een groot aantal vaste honden/katten waar ik altijd super veel van heb genoten. Ik hoop hier ook weer vaste vriendjes te krijgen!

Diensten:

*Indien uw hond de dag bij mij verblijft zal ik deze uitlaten naar behoefte. (een senior minder lang en vaker korte plasjes bijv.) Ik ga graag grote wandelingen maken en zal de hond zo'n 4/5 keer per dag uitlaten (sochtends, tussen de middag, rond 4 uur, na het avondeten en voor bedtijd). Eventueel kan ik de hond meenemen naast de fiets/met de skeelers (indien hij/zij dit gewend is natuurlijk).

*Indien u wenst dat ik uw hond kom uitlaten, zal dit een wandeling van een uur zijn (+- 5km) voor de aangegeven prijs.

*Ik vind het ook prima om bij u thuis op te passen zodat de diertjes in hun eigen omgeving kunnen blijven! Ik heb altijd genoeg studeerwerk te doen om mij op een andere locatie bezig te kunnen houden :) 

*Ik heb zelf ook een rijbewijs en auto, ik kan dus uw diertje eventueel halen en brengen als dit nodig zou zijn. Uw hond alleen komen uitlaten kan natuurlijk ook, mits dit niet te ver uit de buurt van Meerkerk is.  

Wat meer over mijn ervaring:

- Bij mijn ouders heb ik 2 honden, een greyhound (ex-renhond van 9) en een kleine kruising van 14. Voor deze hondjes hadden wij thuis een gezinshond (Lady), die bij ons kwam toen ik 4 was, en later een duitse herder (helaas in maart 2020 door ouderdom afscheid van moeten nemen). Vanaf mijn 4 ben ik onafscheidelijk geweest met Lady en is mijn liefde voor honden alleen maar meer gegroeid. De duitse herder (Rex) was mijn hond, deze heb ik gekregen toen ik 11 jaar was om mee te gaan trainen. Hij was een probleemhond toen wij hem kregen maar ik heb alles op alles gezet om hem een lieve knuffelhond te maken.

- Ik heb 5 gehoorzaamheidscursussen met hem gedaan bij verschillende hondenclubs (ook een kynologenclub), ik heb een agility-training met hem gedaan en deden erbij soms nog speuren met het groepje van de gehoorzaamheidscursussen. Ik heb dus ervaring met moeilijke honden, en weet ondertussen goed hoe je een hond moet trainen.

-Thuis hebben wij nu nog een kleine kruising (Prins) die wij op een wat latere leeftijd erbij hebben gekregen. Dit is een compleet ander hondje dan de duitse herder, meer angstig, knuffelig, minder leergierig.. Ook heb ik in dit hondje veel tijd gestoken om hem te laten luisteren (hij was een weglopertje). Dit niet met cursussen maar gewoon tijdens de wandelingen. Ik kan dus ook goed omgaan met de wat kleinere, fragielere hondjes die niet perse een strenge baas nodig hebben. :)

-Thuis hebben wij nu ook de greyhound (Finn) erbij, die veel dingen nog niet begrijpt omdat het nooit een huishond is geweest. Mijn moeder en ik zijn nog druk bezig om hem zich thuis te laten voelen!

-Ik ben ondertussen ook meer gewend geraakt aan katten. Mijn beste vriendin heeft een super lieve kater die mijn ogen heeft geopend naar de liefde voor deze beestjes. Ik heb de laatste tijd ook op verschillende katten gepast, dit vind ik ook super leuk om te doen! 

Indien ik op bezoek kom voor uw kat zal ik de kattenbak doen, eten geven, eventuele medicijnen geven, en met de kat spelen en/of hem/haar een lekkere borstel- en knuffelbeurt geven! (Ligt aan wat uw kat graag heeft natuurlijk) 

-Toen ik klein was heb ik zelf ook een cavia en 2 konijnen gehad en had in mijn eerste jaar diergeneeskunde een vriend met een paar ratten waar ik heel veel was. Vind dit ook super leuke dieren en geniet er ook van om met deze te knuffelen/spelen/wandelen!

Indien u nog vragen hebt over mij, de omgeving of het oppassen hoor ik het graag! :)

Marieke's services

At the sitters's home

Doggy Day Care
Doggy Day Care
Daytime care for your dog at the sitter's home.
5 EUR for each additional pet
25 EUR
/day

At your home

Dog Walking
Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
15 EUR
/walk
One home visit a day
One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
15 EUR
/day
House Sitting
House Sitting
A sitter stays overnight in your home and cares for your pet
35 EUR
/night
Two home visits a day
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
20 EUR
/day

Marieke also offers

Dog Training
Pick up / drop off

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Lotti, 2022-05-30

Alles was ok 👌😊

starstarstarstarstar
Dog Boarding
Stephanie, 2022-04-28

Top opvang!

1
2
3
4
5
...
15
next page

Availability

About Marieke's Home

Accepted pets

Puppies
< 1 year
Dog sizes
0-80 kg
Dog ages
0-20 years
Dog sex
Female & Male
Small animals
rodents, rabbits, ...

Marieke's home

An appartment
A medium outdoor area
Has no kids
24/7 Supervision
A fully fenced backyard
Emergency Transport

Walking areas

Nearby off-leash dog area
Urban, Country side & Forest

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
+20 years of experience
Familiar with dog training techniques
Veehouderijstudente. ex- Diergeneeskundestudente. (4 jaar gedaan) 5 gehoorzaamheidscursussen gevolgd, een agility-cursus en wat speurwerk gedaan. Gewerkt bij Edgard- en Cooper als Brand activator, veel met hondjes gewerkt dus. 2 Eigen honden (bij mijn ouders thuis nu, allebei herplaatsingen). Een eigen cavia, 2 konijnen gehad en ervaring met ratten. Meerdere verzorgpaarden gehad. Verschillende stages gehad bij koeien- geiten- en varkensboeren, heb dus voor niet veel schrik. Ervaring met hondenrassen: Duitse herder; Mechelse herder; Hollandse herder; Pyreneese berghond; Golden retriever; Labrador (pup); Australische herder (pup); Podengo (pup); Cocker spaniel (pup); Kruising klein, middel en groot; Dalmatier; Welsh Corgi; Greyhound (ex-renner); Bordeauxdog; Akita.

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Rescuing pets
Behavioural problems

Stats

Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Marieke

Marieke

Mariekes Pawcations

Meerkerk
Doggy Day Care
Doggy day care
Daytime care, at sitter's home
5 EUR for each additional pet
25 EUR
/day
All services and rates
Contact Marieke

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Marieke