Pawshake logo
Inge

Speelkameraad Rox

Almere
Lives with 2 dogs and 1 cat
Lives with Franse Bulldog Rox
Usually responds within few hours
2d ago
Last activity
<2h
Response time
100%
Response rate
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
15 EUR for each additional pet
25 EUR
/night
All services and rates

About Inge

Hoi!

Mijn naam is Inge en ik ben dol op katten en honden. Heerlijk die onvoorwaardelijke liefde en enthousiasme van die beestjes, terwijl ze elk hun eigen karakter hebben. Ik kan me eigenlijk geen periode herinneren dat er geen huisdieren aanwezig waren thuis. Al vanaf dat ik klein was, hadden huisdieren en vroeger hadden we thuis ook wel eens een nestje met katten. Superschattig en daarmee is dan ook mijn liefde voor katten ontwikkelt. Nog steeds vind ik het heerlijk als een kat op straat even komt kroelen, ofdat ik die kat nu ken of niet. Ik ben eigenlijk altijd een katten mens geweest, vooral ook omdat katten zo lekker zelfstandig zijn. Een hond heeft veel meer aandacht en verzorging nodig, maar kijk eens naar die puppy-ogen, wie kan die nu weerstaan? Zelfs als de hond al groter is, de manier waarop een hond met een scheve kop je aankijkt aandoenelijk (en stiekem helemaal inpalmt).

Ik werk in een hotel, in wisseldiensten. Heerlijk om op een doordeweekse dag vrij te zijn of een ochtend uit te slapen, je ding te doen en dan pas naar werk te gaan terwijl iedereen al bijna klaar is. Of juist vroeg beginnen, lekker op tijd klaar zijn en de middag en avond nog voor je te hebben.

Het werk in een hotel doe ik al sinds mei 2012 en vind het nog steeds een fijne baan, heb inmiddels op diverse afdelingen en in verschillende posities gewerkt.

Heel de dag ben ik bezig met mensen (gasten of collega's) dus als ik thuis ben, vind ik het heerlijk dat ik even niet meer hoef te praten, geen serieuze gesprekken of je humeur goed te houden. Gewoon lekker mezelf zijn, de dag achter me te laten terwijl ik de dieren om me heen heb en knuffelend tot rust kan komen. Heerlijk om gedachtenloos te wandelen met de honde of op de bank hangen met de kat op schoot.

Vanaf het moment dat ik op mijzelf woon, heb ik ook altijd een kat gehad. Het was anders wel heel stil en eenzaam. Ik heb toen de oude kat uit het ouderlijk huis geadopteerd. Met een beestje in huis is er toch wat gezelligheid. Zodra je thuis komt, in welke bui je dan ook mag zijn, je huisdier begroeit je altijd met zoveel enthousiasme en liefde, dat fleurt je gelijk op. Altijd fijn thuis komen in een huis met dieren.

Op het moment heb ik 1 kat en 2 honden:

Tokkie is in augustus 2015 geboren. Ik woonde net weer op mijzelf, in een klein appartementje en was via marktplaats op zoek naar een kast. Ik vergat de S in te typen dus een heel scala aan katten advertenties verschenen op mijn beeldscherm. Gelijk trok de foto van het kleine, scheve kopje van Tokkie mij aan. Ik besloot de adverteerde te contacteren, ik had namelijk een beetje een onderbuikgevoel dat het niet helemaal okay was. Volgens de adverteerder was Tokkie op dat moment 8 weken, kern gezond en gevaccineerd etc. Ik vroeg of ik van de week eens langs mocht komen om kennis te maken. Ineens draaide de sfeer om en moest zij nu direct weg. Ik besloot naar mijn gevoel te luisteren en stapte in de auto. Het was inmiddels 22:00 en de rit was zo'n 150 km. En vrij snel kwam ik erachter dat mijn gevoel klopte: dit beestje was echt niet okay. Zo klein, ondervoed, vol kale plekken in haar huid, vol vlooien. Vanaf de eerste seconde keek ze mauwend naar mij op en vanaf dat moment week ze geen seconde van mijn zijde. Een lange badtocht om al haar vlooien (+/- 100 stuks!) te verwijderen, talloze dierenarts bezoeken (ze bleek bloedarmoede te hebben) en bleek dat ze naar schatting nog geen 5 weken oud was en woog amper 900 gram.

Inmiddels is een gezonde (wellicht iets te verwent) poes en dolgelukkig. Ze is wel enorm eenkenning. Alleen ik mag haar oppakken en knuffelen. Alleen bij mij kan ze uren op mijn schoot zitten. Een ieder ander moet ze niet. Ze laat je met rust, maar je moet niet proberen haar te aaien, want daar is ze niet van gediend. Je moet echt haar knuffels verdienen en dat kost tijd. Maar voor de rest is ze een echte schat. Vind ik dan :)

Dan de 2 hondjes, beide een Franse bulldog.

Rox is geboren in juli 2019 en een typische frenchie. Lekker eigenwijs, vol energie en een echte bulldozer. Rox is supersociaal, wilt met alles en iedereen spelen. Door zijn enthousiasme luistert Rox niet altijd even goed, maar ach frenchies staan er om bekend dan hun grote oren meer voor de sier zijn!

Inmiddels weegt Rox zo'n 14 kilo en is gezond. In augustus 2020 heeft hij een BOS operatie ondergaan.

Momenteel nog niet gecastreerd, daar waar dit op advies van de dierenarts nog niet nodig is.

Dex is geboren in augustus 2020 en een heel lief beestje. Hij tolereert veel, maar bijt ook wel van zich af. Oh en zeker een bot, daar gaat hij vol voor en dan moet zijn grote "broer" het afzien. Dex is heel aanhankelijk en knuffelt graag. Luistert (nu) nog redelijk goed, beter dan Rox haha. Maar ik gok dat hij ook daarin snel een typische frenchie gaat worden. Dex is dol op eten. Wordt helemaal dol als je alleen al de deksel van de koekjespot opentrekt. Begint met zijn kontje te schudden, te wiebelen op zijn achterpootjes en te trappelen met zijn voorpootjes. Zo dol dat hij zelfs een lekker koekje uit de mond van Rox durft te stelen. En die goedzak van een Rox laat het ook nog toe!

Mooi stel is het. Urenlang kunnen ze spelen en slapen.

Ook alleen zijn kunnen ze goed. Dan zoeken ze elkaar op en komen ze al lepeltje lepeltje de tijd door.

Met de kat op de bank leuning er gezellig bij!

We wonen in een rustig stukje van Almere waar je lekker kunt wandelen. Er zijn diverse uitlaatplaatsen, watertjes en grasvelden. Maar vaak nemen we ook de auto. In een korte tijd zitten we in de bossen of op het strand. Ideaal!

Ik heb in de woonkamer 2 doggycams en kijk gedurende mijn afwezigheid regelmatig op de cameras om er zeker van te zijn dat alles oke is.

Omdat ik merk dat Rox en Dex heel sociaal zijn, heb ik mezelf aangemeld op Pawshake. Wellicht zijn er baasjes die wegens welke omstandigheden dan ook iemand zoeken die even hun hond uitlaat, of op de hond past. Zo zijn die baasjes geholpen en doe ik gelijk Rox een plezier door samen met een andere hond te gaan wandelen.

Daarnaast ga ik vanwege mijn honden niet vaak op reis. Hierdoor kan ik de mogelijkheid bieden om bij kattenbaasjes thuis langs te komen om wat gezelschap aan de kat te verrichten als de baasjes op vakantie zijn.

Stuur me gerust een berichtje met vragen of mogelijkheden!

Inge's services

At the sitters's home

Dog Boarding
Overnight stay at the sitter's home
15 EUR for each additional pet
25 EUR
/night
Doggy Day Care
Daytime care for your dog at the sitter's home.
8 EUR for each additional pet
12 EUR
/day

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
7 EUR
/walk
Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
12 EUR
/day

Inge also offers

Pick up / drop off

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Menno, 2021-01-05

Vriendelijk, met een hart voor dieren (en voor kinderen). Zou haar zeker nog een keer vragen.

starstarstarstarstar
Home Visits
A., 2020-08-10

We kregen regelmatig updates, inclusief foto

Inge heeft stofgezogen en de planten watergegeven

Bij thuiskomst stond er een lief bericht voor ons klaar, met een plantje

Ik begreep dat ze tijdens de hittegolf meerdere keren kwam checken of onze kat genoeg te drinken had

Helemaal top!

Availability

Inge's Pets

Tokkie
Cat
Dex
Franse Bulldog
Rox
Franse Bulldog

About Inge's Home

Accepted pets

Puppies
< 1 year
Dog sizes
0-20 kg
Dog ages
0-20 years
Dog sex
Female & Male

Inge's home

A medium outdoor area
Has no kids
24/7 Supervision
A fully fenced backyard
Emergency Transport

Walking areas

Nearby off-leash dog area
Urban, Beach & Forest

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
< 1 years of experience

Ik heb geen opleiding, diploma of certificaat. "Gewoon" de huis-tuin-keuken kennis en de liefde voor dieren.

Can Administer

Oral medications

Stats

SMS
Verified
Email
Verified
Inge

Inge

Speelkameraad Rox

Almere
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
15 EUR for each additional pet
25 EUR
/night
All services and rates
Contact Inge

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Inge