Ceren

Cat Expert Animal Buddy 🐾

Almere
12 time favorited
8 recurring guests
Lives with 2 cats
1 h ago
Last activity
One home visit a day
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
22 EUR
/day
All services and rates

About Ceren

Hoi, ik ben Ceren 👋✨

Ik ben architect ook UI/UX designer aan de begin van de weg, maar meer dan hen een enorme dierenvriend! Ik woon al drie jaar in Nederland en woon in Almere met mijn man (computer ingenieur) ook met onze twee (bijna vojf jaar oud) katten.

Ik heb mijn katten van de straat gered toen ze 1,5 maand oud waren. Een van hen (Boza) is allergisch en ik zorg voor haar maandelijkse injecties. Ik zorg ook voor haar gedragsproblemen, aangezien ze een erg angstige en agressieve kat is. Haar zusje (Sira) is helemaal gezond en een rustige katje :) 😺🐈‍⬛  

Ik ben niet super goed met de Nederlandse taal maar ik probeer om mijn best te doen ook met praten en schrijven 👋 Ik spreek good Engels en zo klein beetje Duits.

Ik ben 33 jaar oud en al die jaren heb ik voor veel dieren gezorgd, waaronder: katten, honden, hamsters, schildpadden, eenden, kippen, geiten, lammeren en koeien :) Ik ben opgegroeid in een dorp, dus ik hou van dieren en heb altijd een goede relatie gehad sinds. Ik heb met asielen in Turkije gewerkt, donaties ingezameld voor zieke dieren en dieren in nood. Ik ben ook een gediplomeerd fotograaf die in naam van de dieren op straat werkte.

Ik heb zoveel liefde om alle dieren die er zijn te geven. Ik heb altijd nagedacht over dierenoppas en nu denk ik dat dit de kans is die ik moet grijpen. Ik wil jou en je harige vrienden helpen terwijl je voor lange of korte tijd weg bent. Onze relatie met jou zal gebaseerd zijn op volledig vertrouwen en met je vriend zal het gebaseerd zijn op volledige en eindeloze liefde.

Ik kan niet helpen met boarding in mijn thuis, want ik wil noch jouw noch mijn dieren stress bezorgen, hun geluk en ontspanning is mijn topprioriteit. Ik kan je een handje helpen met de dagelijkse verzorging. Zie de diensten die ik aanbied met de uitleg.

➡ Dieren waar ik onlangs voor heb gezorgd: 

🌟 Katten 

🌟 Honden 

🌟 Vissen 

🌟 Chinchilla's 

🌟 Vogels

Services:

•Dog Walk:

Dit vind ik het leukste aan honden. Ze zijn altijd en overal jouw bedrijf. Terwijl je weg bent, zal ik hun gezelschap zijn om ze comfortabel en gelukkig te maken.

We kunnen samen 30 minuten lange wandelingen maken. Ik geef er de voorkeur aan aangelijnd te zijn, ik ken je vriend en zijn veel voorkomende gedragingen echt. We kunnen naar parken in de buurt gaan (als hij/zij een favoriet heeft, zullen we die kiezen), ballen spelen, spelletjes halen enz., indien toegestaan, altijd welkom voor traktaties :) 🐕🐾🦴

Ik zorg voor de toiletbehoeften van je vriend en kan je op verzoek een video of foto sturen. 📸

Ik zal je vriend erg enthousiast overhandigen tot de volgende keer.

*Soms gaan we met mijn man naar bossen en natuurparken, afhankelijk van onze beschikbaarheid kunnen we je vriend onze gast hebben tijdens de natuurparkdag!

•Home Visits:

Afhankelijk van uw voorkeur kom ik één of twee keer per dag bij u thuis. Het duurt 30-35 minuten, afhankelijk van de behoeften van je vriend.

Ik zal voorzien in de basisbehoeften zoals eten en drinken, verversen van de kattenbak of de poepmatten. Ik zal de algemene rommel opruimen (omdat je nooit weet wat ze kunnen doen en gevaarlijk voor ze kunnen zijn) en ervoor zorgen dat je vriend in orde en gelukkig is. Ik zal met ze spelen als ze dat willen (ik heb een agressieve kat en ik weet dat ik ze niet onder druk moet zetten om dicht bij vreemden te zijn, over het algemeen ben ik nog een vreemde voor ze en ik wil niet dat ze me als een dreiging) Ik zal de lucht in uw huis verfrissen door enkele ramen onder mijn controle te openen en mijn observatie te bevelen. Lucht is net zo belangrijk als voedsel en water. 🐾🐱🧶

Ik kan ook voor uw dierbare planten zorgen, ik weet dat u ze niet wilt laten verwelken. 💐🌿

Wij kunnen met u bespreken welke extra's er gedaan moeten worden. Bij aankomst en vertrek zal ik u informeren met foto's en video's. 📸

➡❗Ik kan ook zorgen voor hamsters, konijnen, schildpadden of andere dieren waarmee ik goed overweg kan.  Stuur me gewoon een bericht en laten we contact opnemen voor ontmoeting en begroeting 🤝.

Fiets is mijn belangrijkste voertuig, maar we hebben in sommige gevallen ook een auto.  Daarom kies ik ervoor om dichtbij te werken.  Ik kom met de fiets bij je thuis.  🚲

Ik ben erg opgewonden om jou en je vrienden te ontmoeten.

Bedankt dat je me een kans hebt gegeven.

Liefs 💞

Ceren's services

At your home

One home visit a day
One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
22 EUR
/day
Two home visits a day
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
42 EUR
/day

Ceren also offers

Grooming

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Alexander, 2024-01-11

As always everything was taken care of, our kitties love their Aunt. ❤️☺️

starstarstarstarstar
Home Visits
Aytek, 2024-01-02

Ceren is amazing! We were nervous as it was the first time we have needed a cat sitter. Ceren has visited us in advance to meet us and the cats. She got along with the cats right away, made sure she is aware of any of their specific needs. When we were away, she made sure to spend plenty of time with the cats petting and playing. Ceren has sent us a ton of videos and beautiful photos of our cats everyday as well. Our only complaint is that the cats like her more than us now. Thanks for everything again Ceren :)

1
2
3
4
5
...
18
next page

Availability

Ceren's Pets

Şıra
Cat
Boza
Cat

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch & Other
+5 years of experience
Ik heb een heel goede benadering van dieren, vooral van katten. Ik ken de toon om ze blij te maken. Ik ben ook bekend met agressieve katten, dus ik kan nog steeds voor hem/haar zorgen; zelfs als hij/zij agressief is.

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Rescuing pets
Behavioural problems

Stats

SMS
Verified
Email
Verified
Ceren

Ceren

Cat Expert Animal Buddy 🐾

Almere
One home visit a day
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
22 EUR
/day
All services and rates
Contact Ceren

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Ceren