Emma

Dierenliefhebber met een passie voor zorg!

Maastricht
1 times favorited
Last contacted 3 days ago
Usually responds within one day
14 h ago
Last activity
<11h
Response time
Dog Walking
Dog walking
Min. 30-minute walks
5 EUR for each additional pet
10 EUR
/walk
All services and rates

About Emma

Lieve viervoeter eigenaar,

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn account. Ik zal mij allereerst eens voorstellen. Ik ben Emma en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer op dit moment geneeskunde in Maastricht-Oost en woon nu bijna drie jaar in het prachtige Maastricht wat mij enorm goed bevalt. In Maastricht zijn dan ook vele plekken om heerlijk te wandelen. Het enige wat ik toch enorm mis zijn de dieren om mij heen. Vandaar dat ik hier een leuke kans in zag! 

Van jongs af aan ben ik namelijk al een echte dierenvriend. Zelf hebben wij altijd honden gehad en heb ik bij mijn ouders ook nog altijd twee lieve hondjes. Naast mijn hondjes draag ik ook zorg over mijn kleine gerbils en heb een zwak voor paarden. Ik rijd inmiddels al ruim 14 jaar paard. Sinds ik ben gaan studeren heb ik de wedstrijden stilgelegd en geniet ik recreatief met vele buitenritten.

Daarnaast pas ik meerdere keren per jaar op in het huis waar de paarden aan huis staan. Hier neem ik ook met veel liefde de zorg over van de andere diertjes die hier wonen. Dit gaat om twee grote Herders, twee lieve poezen, twee geitjes en kippen. Ik zorg dat zij natuurlijk elke dag vers water krijgen en voer, maar ook zorg ik dat ze voldoende aandacht krijgen. Met de twee herders maak ik lekker lange boswandelingen van ruim een uur, zodat ze voldoende beweging krijgen. Vooraf vraag ik natuurlijk toestemming aan de eigenaren of de honden los mogen en welke commando's ze kennen. In deze periode houd ik ook altijd nauw contact met de eigenaren en krijgen zij geregeld een fotootje van hun diertjes. Mocht mij iets opvallen of ik twijfel aan de gezondheid van de dieren, meld ik dit ook altijd direct. Vooraf vraag ik ook altijd contactgegevens van personen of dierenartsen die ik kan raadplegen, mocht er iets niet in orde zijn. Tussendoor zorg ik natuurlijk dat het huis netjes blijft. 

Helaas ben ik dit jaar onderuit gehaald door een plotselinge ziekte situatie. Gelukkig ben ik hiervan aan het herstellen, maar dit betekent dat voor mij de studie even stil staat en ik meer tijd over heb. Vandaar dat ik graag wil kijken of ik wellicht iemands trouwe dierenmaatje kan vergezellen! 

Ik ben redelijk flexibel met de tijden en dagen dat ik beschikbaar ben. In princip ben ik elke dinsdag en woensdag beschikbaar. Wanneer u in Maastricht woont, is het voor mij gemakkelijker om langs te komen. Ik ben namelijk wel afhankelijk van het OV hier. In principe plan ik mijn onderwijs zelf dus ik kan hier en daar wel wat verschuiven. Op maandag en donderdag heb ik vaak vaste lesdagen, maar als u in Maastricht zelf woont, is het geen probleem om tussendoor even langs te komen voor mij. Vraag dus zeker naar de mogelijkheden om te kijken of ik iets kan plannen! 

Mijn ervaring met honden is het grootste. Ik wandel veel met mijn honden en ben zeker bekend met het stukje training. Ik heb zowel ervaring met angstige honden als drukke honden en probeer mij altijd aan te passen aan wat de hond nodig heeft. Ik kan dus bijvoorbeeld uitlaatservice aanbieden en dit eventueel combineren met een stukje trainin. Of ik kan uw viervoeter gezelschap houden tijdens een huisbezoekje. Natuurlijk ben ik dan ook bereid om wat kleine taakjes mee te nemen tijdens dit huisbezoek zoals de planten water geven of de post verzamelen. Hiernaast ben ik ook bekend met medicatie toedienen. Dit kan gaan om injecties zoals insuline injecties of orale medicatie. 

Ik zou in overleg ook voor een langere tijd op kunnen passen als huisoppas. Ook hier heb ik ervaring in. Natuurlijk staat veiligheid bij mij op nummer één en ga ik verantwoordelijk om met uw bezittingen. Ik kan voor langere tijd in het huis verblijven, maar het is ook mogelijk dat ik dagelijks even langskom. Natuurlijk zorg ik dat ik in deze periode altijd korte lijntjes houd met de eigenaren. 

Ik woon op dit moment in een studentenhuis wat het voor mij niet mogelijk maakt om een huisdier bij mij op te vangen, maar voor andere eerder genoemde diensten sta ik zeker open.

Bedankt voor het lezen van mijn stukje en wie weet tot snel!

Emma's services

At your home

Dog Walking
Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
10 EUR
/walk
One home visit a day
One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
25 EUR
/day
House Sitting
House Sitting
A sitter stays overnight in your home and cares for your pet
25 EUR
/night
Two home visits a day
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
35 EUR
/day

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Availability

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
< 5 years of experience
Familiar with dog training techniques

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Rescuing pets

Stats

Phone interviewed
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Emma

Emma

Dierenliefhebber met een passie voor zorg!

Maastricht
Dog Walking
Dog walking
Min. 30-minute walks
5 EUR for each additional pet
10 EUR
/walk
All services and rates
Contact Emma

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Emma