Marieke

Actieve Hondenoppas met een bak Ervaring in Hondengedrag

Veenendaal
8 time favorited
4 recurring guests
1w ago
Last activity
Doggy Day Care
Doggy day care
Daytime care, at sitter's home
10 EUR for each additional pet
17.5 EUR
/day
All services and rates

Unavailable

Marieke is currently only accepting bookings from existing clients.

About Marieke

Welkom bij mijn profiel! Ik ben een gepassioneerde hondenvriendin met een diepe liefde voor honden en een schat aan ervaring in de zorg voor deze geweldige dieren. Bij mij krijgen honden de aandacht en liefde die ze verdienen.

Mijn 2 honden Bells en Pip (Border Collie, Australian Shepherd-mix) zijn helaas niet meer. Sinds Augustus dit jaat ben ik voor het eerst in jaren zonder hond. Het zorgen en wandelen mis ik heel erg, maar zelf een nieuwe hond nemen past op dit moment niet in mijn ritme. Oppassen wel! 

Waarom voor mij kiezen?

 • Ervaring: Met jarenlange ervaring (10+) in het hebben van honden, oppassen, logeren, overdag checken en uitlaten van eigen en andermans honden, kan ik met vertrouwen zeggen dat uw harige vriend in goede handen is.
 • Actieve Levensstijl: Wandelen en spelen zijn niet alleen essentieel voor de fysieke gezondheid van honden, maar ook voor hun mentale welzijn en onze binding met hen. Ik zorg ervoor dat uw hond voldoende beweging en stimulatie krijgt. Ik woon in een diervriendelijke buurt aan de rand van het bos, maar pak ook graag de auto om nieuwe plekken to ontdekken.
 • Veilige en Betrouwbaar: Of u nu iemand nodig heeft om overdag even langs te komen, uw hond bij mij wilt laten logeren, of gewoon een betrouwbare 'uitlater' zoekt, ik ben er om te helpen.
 • Bij mij: 

  • Er is een afgesloten achtertuin (rijtjeshuis), en het bos ligt op 500m lopen. Een losloop gebied is op zeer korte afstand bereikbaar en meerdere hondenveldjes (ook met zwemwater en ruimte) zijn op loopafstand. Als uw hond niet wagenziek wordt, is de heide in Ede, het losloopbos rondom Ouwehand en zelfs het strand geen probleem. Daarmee is een wandeling eigenlijk nooit minder dan 30 minuten. In de regel loop ik 3x per dag, de ochtend het langst, maar ik pas me aan aan de conditie van uw hond of uw wensen. Een rondje fietsen is ook geen probleem, mits het weer dit toelaat. Al mijn foto's laten omgevingen zien waar ik regelmatig kom en wat hier in de buurt ligt (behalve de bergen!).
  • In principe wil ik mij focusen op 1 hond per keer, tenzij er honden uit hetzelfde huishouden geplaatst worden, die elkaar goed kennen. In dat geval niet meer dan 2 honden per keer. Als ik de hond in huis heb, maak ik er ook tijd voor. Daarom vang ik het liefste op in het weekend; dan kan ik alles aan de kant zetten en de hond de aandacht geven die ze verdient. Het is al spannend genoeg in een vreemd huis zonder baasje. 
  • Ik werk 3 dagen per week thuis. Als er noodzaak bestaat om een hond tussen de middag zijn behoefte te laten doen, kom ik graag voor een 30 minuten-wandelingetje langs. Is dit nodig aan het begin of einde van de dag dan kan dat langer, evtl inclusief eten geven. Op thuiswerkdagen kan ik in overleg ook een hond opvangen in huis.
  • Ik ben een 1-persoons huidhouden.
  • Als de hond hier overnacht dan verwacht ik zijn/haar eigen mandje en wat speeltjes, en eigen voer. Wanneer nodig, heb ik een bench voor middelgrote honden beschikbaar. Ik wil graag weten of de hond kan traplopen; liever niet naar boven! Ik geef de hond een eigen, veilige plek on de kamer en de meubels zijn taboe. Er is een trappetje met 2 treden in de woonkamer. De keuken is open en de trap naar boven ook. In de kamer ligt een houten vloer met een convectorput. Er is dus geen tapijt.
  • Extra's: 
   • Medicamenten toedienen is geen probleem (oordruppels, oogdruppels, zalfjes, surgical petsuit), idem voor speciaalvoer of het aanhouden van vaste ritmes. 
   • In 2018 heb ik de opleiding Myofasciale Therapie en Taping bij honden met succes afgerond. Ik kan uw hond dus (tegen een kleine meerprijs) ondersteunen in het herstel van problemen met het bewegingsapparaat d.m.v. myofasciale massage, guasha en taping. 
   • Ik heb de meeste ervaring met asielhonden, herplaatsers, en nerveuze dieren, en ben qua training met name intuitief - natuurlijk ken ik verschillende technieken, maar als je goed luistert, hoor je wel wat de hond je wil zeggen, en daar ga ik op in. Ik heb gelopen met tuigjes, anti-trek tuigjes, slipriemen, gewone riemen en halti's en heb daar geen problemen mee. Een slipriem gebruik ik echter liever niet meer. Gezien mijn opleiding (hierboven genoemd) wil ik het liefst zo min mogelijk trekken aan de nek, en mijn beste ervaringen heb ik met halti's en tuigjes. 
   • Ik wil mij focusen op honden waarvan de baasjes oppas nodig hebben tijdens een dagje of weekendje weg. En als het klikt en we kennen elkaar beter, dan is langer logeren tijdens vakanties een hele leuke oplossing voor iedereen!

    Laat uw hond genieten van een geweldige tijd in mijn zorg. Samen zullen we avonturen beleven en herinneringen maken. 

    Ik kijk ernaar uit om uw harige vriend te verwelkomen en deel uit te maken van zijn of haar leven.

    Marieke's services

    At the sitters's home

    Doggy Day Care
    Doggy Day Care
    Daytime care for your dog at the sitter's home.
    10 EUR for each additional pet
    17.5 EUR
    /day
    Dog Boarding
    Dog Boarding
    Overnight stay at the sitter's home
    25 EUR for each additional pet
    50 EUR
    /night

    Cancellation policy: Flexible

    Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

    reviews

    starstarstarstarstar
    Communication
    starstarstarstarstar
    Conscientious
    starstarstarstarstar
    Profile accuracy
    starstarstarstarstar
    Treatment of animals
    starstarstarstarstar
    Value
    starstarstarstarstar
    Doggy Day Care
    Wouter, 2024-01-05

    geweldige oppas!

    starstarstarstarstar
    Doggy Day Care
    Tara, 2024-01-04

    Marieke is een hele fijne en betrouwbare Hondenoppas. De eerste kennismaking ging ontspannen en de tweede afspraak staat gepland!

    1
    2
    3
    4
    next page

    Availability

    About Marieke's Home

    Accepted pets

    Puppies
    < 1 year
    Dog sizes
    0-40 kg
    Dog ages
    0-20 years

    Marieke's home

    A medium outdoor area
    Has no kids
    24/7 Supervision
    A fully fenced backyard

    Walking areas

    Nearby off-leash dog area
    Forest

    Skills

    Specific Skills

    I speak English & Dutch & German & Other
    +10 years of experience
    Familiar with dog training techniques

    Experience with

    Rescuing pets
    Behavioural problems

    Stats

    Phone interviewed
    Verified
    SMS
    Verified
    Email
    Verified
    Marieke

    Marieke

    Actieve Hondenoppas met een bak Ervaring in Hondengedrag

    Veenendaal
    Doggy Day Care
    Doggy day care
    Daytime care, at sitter's home
    10 EUR for each additional pet
    17.5 EUR
    /day
    All services and rates

    Unavailable

    Marieke is currently only accepting bookings from existing clients.

    Cancellation policy: Flexible

    Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

    Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!