Pawshake logo
Erwin

Kat In Het Bakkie

Den haag
10 time favorited
7 recurring guests
Last booked 6 days ago
Last contacted today
Last active 2 days ago
Lives with 1 dog and 3 cats
Lives with Shiba Inu Koji
Usually responds within one hour
<1h
Response time
100%
Response rate
Dog walking
Min. 30-minute walks
5 EUR for each additional pet
15 EUR
/walk
All services and rates

About Erwin

Hallo beste baasjes, mijn naam is Erwin Sloof en ik ben 27 jaar. Ik woon in Den Haag en zoek leuke dieren om op te passen wanneer hun baasjes niet thuis kunnen zijn. Ik studeer op het moment in Leiden en ben mijn Bachelor Archeologie aan het afronden. Hierdoor heb ik veel vrije tijd en dus veel tijd over om op uw diertjes te passen. Naast mijn studie ben ik vooral veel bezig met lezen, wat Netflix kijken, sporten, fietsen en andere freelance/ZZP werkzaamheden. Het is voor mij dan ook geen enkel probleem om wat kilometers af te leggen om op uw kat of hond te passen. Ik woon in Den Haag samen met mijn vriendin Cher, die ook een account op Pawshake heeft. Samen hebben we sinds 3 jaar 2 zwarte katten (Iby en Revy) , daar kwam 2 jaar geleden ons witte monstertje Ichi bij en sinds bijna een jaar hebben wij ook een uitdagende Shiba Inu genaamd Koji rondbanjeren in ons gezinnetje. Het liefst zouden we nog veel meer diertjes hebben samen, maar daar wachten we nog maar even mee tot onze studies zijn afgerond. Ik ben van klein af aan al door huisdieren omringt zoals konijnen, hamsters, vissen en katten. Daarnaast heeft mijn tante altijd honden gehad, waar ik vaak een aantal week per jaar op heb gepast tijdens vakanties en dergelijke. Verder heb ik ook wel eens een weekje meegewerkt op de boerderij van mijn oom die een melkveehouderij heeft. Voor grotere dieren ben ik dus ook niet schuw, maar ik ga er niet van uit dat ik op een huiskoe hoef te passen (kan altijd overlegt worden hoor!).

Ik heb veel ervaring met katten om me heen en honden zijn ook geen enkel probleem. Ik heb veel energie en kan zowel lopen, hardlopen als fietsen met uw hond. Daarnaast kunt u op mijn foto's zien dat ik ook ervaring heb met katten lopen aan een lijntje dus ook dat doe ik graag voor u. Ik ben niet vies van het schoonmaken van kattenbakken of andere klusjes die nodig zijn om een schone omgeving voor uw huisdier te garanderen. Daarnaast kan ik ook medicijn aan uw huisdier geven, mocht dit nodig zijn. Ik heb ervaring met zowel kittens, volwassen katten, puppies, kleine en grote honden en asieldieren en kan na overleg goed rekening houden met het karakter van uw dier.

Ik vind omgaan met dieren heel leuk en zou het liefst alle arme katjes en hondjes die je op social media voorbij ziet gaan adopteren en een liefdevol huis geven. Helaas is dit niet een heel realistisch idee en is het passen op zoveel mogelijk diertjes een goed alternatief. Ik weet hoe stressvol het kan zijn om je dieren in iemand anders handen achter te laten. Het is dan wel zo fijn om te weten dat uw dier tijdens uw afwezigheid in goede handen is en liefdevol wordt behandeld. Om te voorkomen dat u uw dier in een pension of het asiel moet achter laten tijdens uw afwezigheid kan ik meerdere keren per dag langskomen om uw huisdier eten te geven en van gezelschap te voorzien. Ik hou u uiteraard graag met fotos op de hoogte van uw lieve huisdier en de kattenkwaad die ze uitspoken tijdens uw afwezigheid.

Erwin's services

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
15 EUR
/walk
House Sitting
A pet sitter stays overnight in your home and cares for your pet
30 EUR
/night
Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
30 EUR for two visits a day
15 EUR
/day

Erwin also offers

Dog Training

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

Communication
Conscientious
Profile accuracy
Treatment of animals
Value
Home Visits
Titia, 2019-10-03

Erwin heeft op onze kat gepast tijdens onze vakantie en we zijn dik tevreden! Hij komt zijn afspraken heel goed na en de communicatie verloopt heel prettig.

Hij heeft ons hele leuke foto's, filmpjes en berichten gestuurd om ons op de hoogte te houden en hij is erg betrokken.

Bij Erwin was onze kat in goede handen, super!

Home Visits
René, 2019-08-26

Erwin is een jongen die veel gevoel heeft voor katten, hij heeft ze zelf ook. Dus eten geven maar ook even spelen en knuffelen zit in het 'servicepakket'. Bovendien stuurt hij af en toe een berichtje en een foto door, zodat je weet dat het goed gaat. En hij houdt zich aan de overige afspraken. Kortom, heelmaal goed :-)

Availability

February 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
March 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Available
Unavailable

Erwin's Pets

Revy
Cat
Iby
Cat
Ichi
Cat
Koji
Shiba Inu

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
+10 years of experience
Familiar with dog training techniques

n.v.t.

Can Administer

Oral medications
Injected medications

Experience with

Rescuing pets
Behavioural problems

Stats

<1h
Response time
100%
Response rate
2w ago
Last activity
Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Erwin

Erwin

Kat In Het Bakkie

Den haag
Dog walking
Min. 30-minute walks
5 EUR for each additional pet
15 EUR
/walk
All services and rates

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!