Pawshake logo
Carolien

Carolien

Den haag
20 time favorited
5 recurring guests
Last contacted 8 days ago
Last active 8 days ago
Usually responds within one hour
<1h
Response time
100%
Response rate
House sitting
24h stay, in your home
20 EUR
/night
All services and rates

About Carolien

Ik ben Carolien, ik pas tijdelijk niet meer op in verband met een verhuizing.

Tijdens mijn studie miste ik het hebben van huisdieren. Daarom ben ik honden gaan uitlaten en op dieren gaan passen. De afgelopen negen jaar heb ik op honden, katten, konijnen, cavia's, hamsters, fretten, schildpadden en vogels gepast.

Nu werk ik fulltime, waardoor op honden passen helaas niet mogelijk is. Ik kom wel graag langs om op andere dieren te passen, als die overdag alleen kunnen zijn. Ik kom natuurlijk langs om eten te geven, maar met toestemming van de eigenaar maak ik ook graag tijd vrij om de dieren gezelschap te houden en met ze te spelen en te knuffelen. Zelf heb ik cavia's en gerbils als huisdieren gehad.

Verder bied ik graag verzorging voor reptielen en exotische dieren, maar houd er rekening mee dat ik hier nog geen ervaring mee heb. Ik ben echter bereid om te leren en doe mijn huiswerk voordat ik op een nieuwe diersoort pas.

Bij sommige adressen is mij gevraagd om te blijven overnachten, terwijl anderen willen dat ik alleen eten kom geven. Alles is mogelijk, ook andere taken zoals de planten water geven. Ik breng graag wat extra tijd met de dieren door om met ze te knuffelen of te spelen; ik doe dit ten slotte uit liefde voor dieren. In de meeste gevallen kom ik bij u aan huis om op uw dieren te passen. Kleine dieren kan ik opvangen, maar omdat ik op een kleine kamer woon is dat met bijvoorbeeld honden en katten niet mogelijk. Ik vind het geen probleem om een stuk te fietsen, maar aangezien ik geen auto heb kan ik helaas geen dieren brengen of halen.

U mag mij alles vragen. Ik heb enkele vaste adressen waar ik op huisdieren pas en als u referenties wilt heb ik toestemming van de eigenaren om het telefoonnummer door te geven.

Het is mijn droom om uiteindelijk met honden te werken. Ik ben erg geïnteresseerd in dierengedrag en probeer zoveel mogelijk ervaring op te doen met het trainen van dieren op een positieve manier en leer hun gedrag te begrijpen. Ik ben natuurlijk nog geen professional, maar mocht u mijn hulp nodig hebben met het trainen van uw huisdieren, dan mag u dat altijd vragen. Ook als u bezig bent uw huisdier te trainen, dan kan ik tijdens het oppassen hier mee verder gaan zodat uw huisdier dit kan oefenen.

Carolien's services

At your home

House Sitting
Find a trusted home sitter to watch your pet overnight in your home
20 EUR
/night
Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
12 EUR for two visits a day
8 EUR
/day

Carolien also offers

Dog Training

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

Communication
Conscientious
Profile accuracy
Treatment of animals
Value
Home Visits
Franca, 2019-08-03

Carolien was super! Ik vond het best wel spannend om mijn kat en mijn huis bij iemand achter te laten maar Carolien nam voor mijn vakantie al mijn zorgen weg. Ik kon met een gerust hart op vakantie. Ook toen ik op vakantie was stuurde ze regelmatig een update. Carolien is zeker een aanrader! De volgende keer dat ik op vakantie ga vraag ik Carolien weer :)

Home Visits
Frank, 2019-04-27

Precies zoals afgesproken. Uitstekende communicatie!

Availability

December 2019
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
January 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Available
Unavailable

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
+5 years of experience
Familiar with dog training techniques
I can take care of exotic animals

Ik heb zeven jaar ervaring met het uitlaten van honden en heb op katten, konijnen, cavia's, hamsters, fretten en vogels gepast. Ik heb geen opleiding gevolgd die te maken heeft met dieren, maar ben in mijn vrije tijd veel bezig met het leren over de opvoeding en het gedrag van verschillende dieren. Ik ben geinteresseerd in het trainen van dieren, vooral honden. Ik ben geen professional, maar ik ben altijd bereid om u te helpen met training en opvoeding op basis van de kennis die ik door middel van ervaring, en thuisstudie heb opgedaan.

Can Administer

Oral medications

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Rescuing pets

Stats

<1h
Response time
100%
Response rate
1d ago
Last activity
SMS
Verified
Email
Verified
Carolien

Carolien

Carolien

Den haag
House sitting
24h stay, in your home
20 EUR
/night
All services and rates

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!