Pawshake logo
Linsey

Betrokken Oppas

Den haag
17 time favorited
5 recurring guests
Last contacted today
Usually responds within few hours
11 h ago
Last activity
<4h
Response time
100%
Response rate
Home visits
Min. 30-minute visits in your home
24 EUR for two visits a day
12 EUR
/day
All services and rates

About Linsey

Hi Baasjes!

Graag stel ik mezelf aan jullie voor als een opgewekte dierenliefhebster die met alle plezier op jullie huisdieren past wanneer jullie een avondje uit gaan, een weekendje weg hebben gepland of voor enkele weken of maanden op reis gaan.

Waar en wanneer?

Ik woon zelf in het Zeeheldenkwartier en houd mijn oppasadressen graag in de buurt (op niet meer dan 10 minuten fietsafstand). Omdat ik het oppassen combineer met mijn fulltime baan als juriste in Amsterdam ben ik van maandag t/m vrijdag maar beperkt beschikbaar als uitlaatservice. Ochtend- en/of avondbezoeken zijn wel altijd mogelijk!

Waarom oppassen?

Mijn woonsituatie laat het op dit moment niet toe om huisdieren te houden. Dat is een behoorlijk gemis. Gelukkig heb ik door het oppassen regelmatig de kans om voor de lieve huisdieren van anderen te zorgen. Hier haal ik bovendien veel voldoening uit.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Gedurende de oppasperiode bied ik de thuisblijvers de verzorging die nodig en daarbij natuurlijk veel liefde en knuffels. Als je kat of hond van spelen houdt, ben ik daar ook voor in. Ik kan eventueel medicatie toedienen.

Tijdens ieder bezoekje of uitlaatrondje maak ik foto's en/of filmpjes om jullie op de hoogte te houden van de gesteldheid van jullie viervoeters. In het geval van een noodsituatie ga ik met jullie dier naar de dierenarts.

Als jullie mij als oppas aan huis inschakelen, verzorg ik (als dat gewenst is) de planten, zal ik de post netjes verzamelen en zorg ik ervoor dat het huishouden een beetje op orde blijft.

Beschikbaarheid en contact

Zoek je een betrouwbare en flexibele oppas en ben je benieuwd of ik je mogelijk kan helpen? Schroom niet en neem gerust contact met mij op. Dat is helemaal vrijblijvend. Ik ben graag bereid meer over mijzelf te vertellen of langs te komen voor een kennismaking.

Wellicht tot snel!

Linsey

Linsey's services

At your home

Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
24 EUR for two visits a day
12 EUR
/day

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Amanda, 2021-05-17

Linsey heeft supergoed en met veel liefde voor mijn kat Blacky gezorgd. Mijn kat is erg schuw en toch was hij al binnen een dag meer op zijn gemak bij haar en liet zich aaien. Linsey stuurde dagelijks filmpjes wat erg leuk was. Ik vind haar een warme persoon en heel betrouwbaar, en duidelijk met een groot hart voor dieren. Ook de medicatie van Blacky is keurig verzorgd bij het eten en de bak telkens netjes verschoond. Verder verliep de communicatie online vooraf ook erg fijn en kwam zij haar afspraken na. Bedankt Linsey en graag tot een volgende keer!

starstarstarstarstar
Home Visits
Claudia, 2021-05-12

Linsey heeft vorige week voor het eerst op mijn twee lieve katjes gepast. Iedere dag kreeg ik foto's en filmpjes doorgestuurd van hoe het met mijn katjes ging. Het was heel fijn om te zien hoe ontspannen mijn katten waren in haar bijzijn. Vooral mijn kater is erg verlegen naar mensen toe die hij niet of nauwelijks kent. Linsey heeft mijn katten de ruimte gegeven om rustig aan haar te wennen. Op een gegeven moment kreeg ik filmpjes te zien dat mijn kater aan het spelen was met Linsey met een balletje 💜. Dit doet hij alleen als hij erg op zijn gemak is! Ik raad iedereen Linsey aan als je een lieve, betrouwbare oppas zoekt die je goed op de hoogte houdt van je huisdieren wanneer je weg bent. Ik ben heel erg blij dat ik Linsey gevonden heb! 👍👍👍

1
2
3
4
5
6
7
next page

Availability

Skills

Specific Skills

I speak Dutch
+10 years of experience

Omgaan met dieren en het verkrijgen van kennis over dieren heb ik opgedaan in de praktijk, uit interesse en uit liefde.

Ik ben erg betrokken bij uw huisdier en doe het oppaswerk niet omdat ik daar financieel van afhankelijk ben, lekker met de hond wandelen/ravotten en knuffelen met uw kat of knaagdier (als ze daarvan houden) doe ik puur voor mijn eigen plezier.

Can Administer

Oral medications

Experience with

Rescuing pets
Behavioural problems

Stats

SMS
Verified
Email
Verified

More services near Den haag

Linsey

Linsey

Betrokken Oppas

Den haag
Home visits
Min. 30-minute visits in your home
24 EUR for two visits a day
12 EUR
/day
All services and rates
Contact Linsey

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Linsey