Pawshake logo
Linsey

Betrokken Oppas

Den haag
5 time favorited
5 recurring guests
Last contacted today
Usually responds within few hours
4 h ago
Last activity
<3h
Response time
100%
Response rate
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
12 EUR
/day
All services and rates

About Linsey

Hi Baasjes!

Graag stel ik mezelf aan jullie voor als een opgewekte dierenliefhebster die met alle plezier op jullie huisdieren past wanneer jullie een avondje uit gaan, een weekendje weg hebben gepland of voor enkele weken of maanden op reis gaan.

Waar en wanneer?

Ik woon zelf in het Zeeheldenkwartier en houd mijn oppasadressen graag in de buurt (op niet meer dan 10 minuten fietsafstand). Omdat ik het oppassen combineer met mijn fulltime baan als juriste in Amsterdam ben ik van maandag t/m vrijdag maar beperkt beschikbaar als uitlaatservice. Ochtend- en/of avondbezoeken zijn wel altijd mogelijk!

Waarom oppassen?

Mijn woonsituatie laat het op dit moment niet toe om huisdieren te houden. Dat is een behoorlijk gemis. Gelukkig heb ik door het oppassen regelmatig de kans om voor de lieve huisdieren van anderen te zorgen. Hier haal ik bovendien veel voldoening uit.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Gedurende de oppasperiode bied ik de thuisblijvers de verzorging die nodig en daarbij natuurlijk veel liefde en knuffels. Als je kat of hond van spelen houdt, ben ik daar ook voor in. Ik kan eventueel medicatie toedienen.

Tijdens ieder bezoekje of uitlaatrondje maak ik foto's en/of filmpjes om jullie op de hoogte te houden van de gesteldheid van jullie viervoeters. In het geval van een noodsituatie ga ik met jullie dier naar de dierenarts.

Als jullie mij als oppas aan huis inschakelen, verzorg ik (als dat gewenst is) de planten, zal ik de post netjes verzamelen en zorg ik ervoor dat het huishouden een beetje op orde blijft.

Beschikbaarheid en contact

Zoek je een betrouwbare en flexibele oppas en ben je benieuwd of ik je mogelijk kan helpen? Schroom niet en neem gerust contact met mij op. Dat is helemaal vrijblijvend. Ik ben graag bereid meer over mijzelf te vertellen of langs te komen voor een kennismaking.

Wellicht tot snel!

Linsey

Linsey's services

At your home

One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
12 EUR
/day
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
24 EUR
/day

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Agnes, 2021-08-02

Wij zijn helemaal overdonderd door de goede zorgen die Linsey aan onze kat Benji heeft gegeven. Iedere dag kregen wij een update en een kort filmpje en zagen wij dat hij heel ontspannen was en er goed uitzag. Dat gaf ons een relaxt gevoel. Bij thuiskomst merkte wij niks bijzonders aan hem alleen beetje extra aanhankelijk. Linsey heeft een groot dierenhart en verantwoordelijkheid en bevelen haar dan ook zeer aan.

starstarstarstarstar
Home Visits
Amanda, 2021-05-17

Linsey heeft supergoed en met veel liefde voor mijn kat Blacky gezorgd. Mijn kat is erg schuw en toch was hij al binnen een dag meer op zijn gemak bij haar en liet zich aaien. Linsey stuurde dagelijks filmpjes wat erg leuk was. Ik vind haar een warme persoon en heel betrouwbaar, en duidelijk met een groot hart voor dieren. Ook de medicatie van Blacky is keurig verzorgd bij het eten en de bak telkens netjes verschoond. Verder verliep de communicatie online vooraf ook erg fijn en kwam zij haar afspraken na. Bedankt Linsey en graag tot een volgende keer!

1
2
3
4
5
6
7
next page

Availability

Skills

Specific Skills

I speak Dutch
+10 years of experience

Omgaan met dieren en het verkrijgen van kennis over dieren heb ik opgedaan in de praktijk, uit interesse en uit liefde.

Ik ben erg betrokken bij uw huisdier en doe het oppaswerk niet omdat ik daar financieel van afhankelijk ben, lekker met de hond wandelen/ravotten en knuffelen met uw kat of knaagdier (als ze daarvan houden) doe ik puur voor mijn eigen plezier.

Can Administer

Oral medications

Experience with

Rescuing pets
Behavioural problems

Stats

SMS
Verified
Email
Verified
Linsey

Linsey

Betrokken Oppas

Den haag
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
12 EUR
/day
All services and rates
Contact Linsey

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Linsey