Daphne

Hi! Enthousiaste hondenuitlaatster aangeboden!🥰

Maastricht
2 time favorited
Lives with 1 dog
Lives with Amerikaanse Bulldog Roxy
Usually responds within few hours
6w ago
Last activity
<4h
Response time
House sitting
24h stay, in your home
60 EUR
/night
All services and rates

About Daphne

Hi ik ben Daphne!😁

Ik ben een enthousiaste dierenliefhebber van 19 jaar oud. Ik houd ervan om met ze te wandelen en met ze te spelen. Ik heb zelf ook een 10-jarige Amerikaanse bulldog waar ik vaak dingen mee doe. Helaas kan ze niet echt meer lange wandelingen maken vanwege haar leeftijd, daarom vind ik het ook leuk om andere baasjes uit te helpen met wandelingen en bijv. een oppas wanneer nodig!  

Ik zal eens wat meer over mezelf vertellen, ik studeer sinds september 2022 diergeneeskunde op de universiteit van Antwerpen, rijd al paard sinds mn zesde en ben verder vaak te vinden in de sportschool! Ook doe ik in mijn vrije tijd aan fotografie, vooral honden en paarden samen met hun baasjes vind ik super leuk om te fotograferen (te vinden onder de naam Daphnevp Fotografie). 😄

Kortom ben ik dus veel met dieren bezig, zowel in mijn vrije tijd als de tijd dat ik studeer! Mijn interesse en passie voor dieren is al aanwezig sinds kleins af aan, elke dier is anders en ik ben bereid om daar ook rekening mee te houden, ik kijk in overleg met het baasje altijd naar de behoeften van de hond en wat ik daarin kan doen! 

Ik heb ervaring met het uitlaten en oppassen op andermans honden! In zowel Maastricht als Antwerpen heb/had ik een aantal oppashondjes. Ik heb hierdoor al met veel verschillende honden gewandeld, zoals Jack Russels, Cocker Spaniëls, Berner Sennen, Labradors etc. Ik kan naar u toekomen en een leuke wandeling in de buurt maken, er zijn genoeg leuke plekjes om heen te gaan hier in de buurt! Ik kan ook op uw hond passen als u weg bent, dan blijf ik bij hem of haar! Ik ben heel flexibel daarin, ook huisbezoeken kan ik gerust doen! Bij mij thuis is dus helaas niet mogelijk vanwege mijn eigen hond! 

Katten en andere kleine dieren zijn ook welkom. Ik heb vroeger zelf katten gehad en heb ook al ervaring opgedaan met huisbezoeken bij andermans katten, dit vind ik ook erg leuk om te doen. Schuwe katten zijn ook geen probleem, ik zal de tijd nemen om ze aan me te laten wennen en inspelen op hun behoeftes! 

Ik ben vooral in weekenden en vakanties in Maastricht vanwege mijn studie diergeneeskunde in Antwerpen🐶 Hierdoor ben ik heel flexibel inzetbaar in de weekenden, doordeweeks wil nog wel eens verschillen. Hier kun je me altijd een berichtje voor sturen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Het lijkt me leuk om in mijn vrije tijd een hond uit te laten en dit te combineren met een leuke bijverdienste ☺️ stuur me gerust een appje bij interesse of vragen! Ik doe mijn best om zo snel mogelijk te antwoorden :)

Daphne's services

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
11 EUR
/walk
One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
11 EUR
/day
House Sitting
A sitter stays overnight in your home and cares for your pet
60 EUR
/night
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
22 EUR
/day

Daphne also offers

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Dog Walking
Nil, 2024-05-12

Just Excellent! My dog was super happy to be walked by Daphne. Great communication all the time and excellent knowledge to care about dogs during the walk. I would definitely ask her again when I need. Thanks, Daphne! 😊

starstarstarstarstar
Dog Walking
Silvana, 2023-07-15

Daphne,

Is een fijne meid. Komt alle gemaakte afspraken na. Gaat heel netjes en goed met onze Jack Russell om. We zijn erg blij met haar. Ze is heel verstandig en veel met dieren bezig.

Availability

Daphne's Pets

Roxy
Amerikaanse Bulldog

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
+5 years of experience

Stats

Facebook
Verified
Email
Verified
Daphne

Daphne

Hi! Enthousiaste hondenuitlaatster aangeboden!🥰

Maastricht
House sitting
24h stay, in your home
60 EUR
/night
All services and rates
Contact Daphne

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Daphne