Pawshake logo
Larissa

Een Groot Hart Voor Alle Dieren!

Leeuwarden
1 recurring guest
Lives with 1 dog
Lives with Dalmatiner Lotta
Usually responds within one hour
<1h
Response time
100%
Response rate
Dog walking
Min. 30-minute walks
8 EUR for each additional pet
20 EUR
/walk
All services and rates

About Larissa

Liebe Tierbesitzer,

Ich wohne seit kurzem wieder im Saarland nachdem ich 3 Jahre lang in den Niederlanden Tiermanagement studiert habe. Coronabedingt und da ich ab jetzt keine Pflichtveranstaltungen vor Ort mehr habe, habe ich mich dazu entschieden mein Studium von Deutschland aus weiterzuführen. Da ich bereits in Holland via Pawshake schon einige Tieren gesittet habe, ich einen riesen Spaß daran habe und mir keinen besseren Nebenjob vorstellen kann, würde ich auch gerne in Deutschland meien Erfahrungen machen!! :)

Ich selbst wohne in einer Erdgeschosswohnung mit Garten zusammen mit meiner Hündin Lotta. Vor meinem Studium habe ich eine Ausbildung als Tierarzthelferin absolviert, Tiere sind schon immer ein großer Inhalt meines Lebens.

Erfahrung habe ich mit Hunden, Katzen, Meerschweinchen, Kaninchen, Fischen und Pferden weniger mit Reptilien. Bin aber auch Reptilien gegenüber aufgeschlossen!

Ich kann Ihnen anbieten auf Ihr Tier bei Ihnen zuhause aufzupassen, Gassi zu gehen, ihre Tiere zu füttern oder Katzenklo oder Käfige zu säubern.

Ich freue mich von Ihnen und ihrem Tier zu hören!!

Liebe Grüße

Larissa

Lieve baasjes,

Mijn naam is Larissa, ik ben een 24 jaar oud meisje vanuit Duitsland en woon nu sinds bijna 3 jaar hier in Leeuwarden. Naar Nederland ben ik gekomen omdat ik hier de mogelijkheid heb gekregen om de opleiding Diermanagement op de Hoogeschool van hall Larenstein te volgen. Van jongs af aan spelen dieren een grote rol in mijn leven en ik had ook altijd vanuit thuis contact met honden, katten, cavia's, konijnen, kippen en paarden. Voordat ik naar Leeuwarden ben verhuisd volgde ik in Duitsland een opleiding als dierenartsassistent en werkte later in een grot dierenkliniek.

In Leeuwarden woon ik samen met twee huisgenoten in een huisje met een groot woonkamer en een tuin. Mijn huisgenoten volgen ook de opleiding diermanagement en houden net zoveel van allerlei dieren dan ik, wat betekend dat in het geval dat je dier bij ons op vakantie gaat er drie oppasser/verzorgers zijn.

Wat ik jouw en je dier kan bieden zijn huisbezoeken, wat betekent dat ik langs je huis kom om voor je dier te zorgen. Het kan gaan om het uitlaten van je hond (hoe lang de wandelingen gaan zijn afhankelijk van de behoeften van je hond en zou ik samen met jouw overleggen, tussen 20min tot 1,5uur), of om gewoon bij jouw thuis langs te komen om je dier(en) te voeden en aandacht te geven. Ik bied ook aan om de stal vanje dier (konijn, cavia, vogels, enz..) en kattenbakvulling schoon te maken. In principe ben ik voor alle diersoorten open en hoor graag van je!

Ik kan aanbieden om twee keer per dag bij je langs te komen om de dieren te verzorgen.

Ik bied ook aan dat je dier bij mij thuis kan wonen gedurende de tijd dat u niet thuis bent. Je dier zal bij ons niet veel alleen thuis zitten (niet langer dan 3 uur). Wij wonen opeen begane grond zodat bijvoorbeeld je hond geen trappen hoeft te lopen, zelfs de ruim 30m² grote tuin met gras en bomen is zonder trap te bereiken en ook afgesloten zodat je hond er sowieso vrij kan lopen, de tuin kan op elk moment op de dag of s'nachts gebruikt worden. Op ca. 500m afstand van ons huisje is er een hondenuitlaatplek die bezocht kan worden. Daarnaast is men in 10min te voet in het groen met veel wandelmogelijkheden en bonvendien hebben we een auto zodat we met je hond ook naar het bos of naar het water kunnen rijden, indien gewenst. Ook is het auto altijd beschikbaar in het geval van nood als je dier bijvoorbeeld snel naar een dierenarts moet (wat ik niet hoop).

Daarnaast hebben we een grote woonkamer en een grote keuken waar je dier waarschijnlijk het grootste deel van de tijd zal doorbrengen. s Nachts krijgt het een comfortabele plek in de woonkamer of als het niet graag alleen in een kamer slaapt, ook een slaapplaats in mijn kamer. Als je hond bij ons zal wonen bied ik aan om 3 keer per dag met hem te gaan wandelen, ook hier zal ik de lengte van het wandelen samen met uw overleggen omdat dit weer afhangelijk is van je hond (ras, conditie, leeftijd). De tijden hoelaat je hond door de week of op het weekend wordt uitgelaten laat ik in de volgende tabel zien, hoewel ik hier ook flexibel ben.

Tijden waar je hond wordt uitgelaten

Door de week en op het weekend:

‘s ochtends

Tussen 7 en 9uur

Tussen 9 en 10uur

‘s mittags

Tussen 12 en 14uur

Tussen 13 en 15uur

‘s avonds

Tussen 19 en 21uur

Tussen 19 en 21uur

Maar niet alleen honden ook katten, konijnen, cavias, vogels en andere dieren worden uitgenodigd om hun vakantie bij ons door te bringen!

Ik ben hier bij Pawshake omdat ik in Leeuwarden geen dieren bezit en het contact met dieren heel erg mis. Of gewoon dieren uitlaten, langs komen om ze te verzorgen en om tijd met hun door te brengen of een dak aan te bieden is voor mij alles super leuk en ik kijk heel erg daarnaar uit!

Groetjes Larissa

Larissa's services

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
8 EUR for each additional pet
20 EUR
/walk
Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
25 EUR for two visits a day
15 EUR
/day
House Sitting
A sitter stays overnight in your home and cares for your pet
35 EUR
/night

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Dog Boarding
Anne, 2019-11-07

Larissa reageerde snel en is een uitstekende hondenoppas.

starstarstarstarstar
Doggy Day Care
Andrea, 2019-11-03

Wir haben sehr kurzfristig nach einem Hundesitter für unsere Hündin gesucht, da wir mit der Familie schwimmen gehen wollten und der Hund nicht so lange allein in der Ferienunterkunft bleiben sollte. Larissa hat für uns perfekt gepasst. Sie war spontan bereit, sich um Maya zu kümmern, hat uns zwischendurch Fotos von Maya geschickt und uns berichtet wie es Maya geht.

Wir können Larissa absolut weiterempfehlen!!!

1
2
next page

Availability

Larissa's Pets

Lotta
Dalmatiner

Skills

Specific Skills

I speak English & French & German & Dutch
+20 years of experience
Familiar with dog training techniques

- Tierenartsassistent in een dierenkliniek - Volg een opleiding als diermanager met focus op dieren in de zorg

Can Administer

Oral medications
First Aid and CPR for pets
Injected medications

Experience with

Animal welfare as a volunteer

Stats

<1h
Response time
100%
Response rate
4d ago
Last activity
SMS
Verified
Email
Verified
Larissa

Larissa

Een Groot Hart Voor Alle Dieren!

Leeuwarden
Dog walking
Min. 30-minute walks
8 EUR for each additional pet
20 EUR
/walk
All services and rates

Unavailable

Larissa is currently not available to accept new requests.

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!