Rick

Vriendelijke, caring, nette, betrouwbare housesitters

8d ago
Last activity
House Sitting
House sitting
24h stay, in your home
20 EUR
/night
All services and rates

About Rick

Beste Huisoppas zoeker,

Hopelijk gaat alles goed met u.

Wij zullen ons in dit bericht zo goed mogelijk voorstellen en meteen aangeven wat onze mogelijkheden/ wensen zijn, zodat het direct duidelijk is of we een match kunnen worden met u.

Wij zijn Rick Ram (30) & Phuong Thao Truong (32). Beide geboren en getogen in Nederland.

Rick werkt normaal gesproken als manager, en Thao als basisschool lerares. Maar op het moment van schrijven zitten wij in India. Wij reizen veel en zijn het liefst niet in de winter in Nederland. Soms kan/ willen we het niet anders vanwege werk of familie, maar we proberen een gezonde balans te vinden van zes maanden Nederland en zes maanden reizen.

We sporten graag, zijn dus reislustig en actief, zorgzaam, vriendelijk en leergierig. We passen ons gemakkelijk aan en voelen ons snel thuis. We hebben weinig nodig om in ons dagelijks behoefte te kunnen voorzien en zijn minimalistisch ingesteld.

We kunnen ook zeggen dat we betrouwbaar zijn en huizen netjes en schoon achterlaten, maar vaak is dat beter om te horen van anderen. Afgelopen zomer hebben we meerdere housesittings gedaan in Nederland. Als het bijdraagt kunnen we referenties met u delen.

Wat wij zoeken op dit moment is het volgende:

- Wij zoeken enkel een housesitting adres en het liefst een longstay van een paar maanden.

- Als dat niet mogelijk is dan zolang mogelijk.

- Wij landden in Nederland op 12 maart 2023, dus een beschikbaar adres vanaf 12 maart.

- We zoeken in de omgeving van Utrecht (breed), maar als daar niks beschikbaar is dan kunnen we daarbuiten kijken. Denk aan Den Bosch, Amersfoort en eventueel verder.

- We zullen wonen op het adres maar ivm werk, familie en vrienden niet vaak genoeg thuis zijn voor het oppassen op een hond.

- Andere dieren die minder zorg nodig hebben, zoals katten zijn geen probleem. Dit hebben we vorige zomer ook meermaals gedaan.

- We zijn echte dierenliefhebbers, (Thao is ook vegetariër), maar daarom vinden we dat we niet genoeg tijd hebben voor een hond (helaas).

- Als het huis dusdanig veel onderhoud nodig heeft moet dit bespreekbaar gemaakt kunnen worden.

- We verwachten zo rond september/ oktober weer naar het buitenland te gaan.

We denken dat we op dit moment ruim in ons voorstellen zijn geweest, maar mocht u meer vragen hebben, stel ze gerust.

Met vriendelijke groet,

Phuong Thao Truong & Rick Ram

Rick's services

At your home

House Sitting
House Sitting
A sitter stays overnight in your home and cares for your pet
20 EUR
/night

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Availability

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch & Other
< 5 years of experience
Vroeger, als kind, hadden we thuis meerdere dieren. Hond, knaagdieren, vissen. Uiteraard hadden m’n ouders de verantwoordelijkheid, maar deze werd zeker met ons gedeeld. Van het uitlaten tot verschonen van de dieren en de kooitjes. (Rick) Wij hadden vroeger geen huisdieren, maar zijn boeddhistisch opgevoed. Dat betekent bij ons thuis, vegetarisch en met respect voor alles wat leeft. Ik hou van dieren en behandel ze altijd met liefde en aandacht. Ik ben helaas wel allergisch voor katten of honden haar in bed. De bedden moeten dus wel haarvrij zijn. Daar buiten maakt het niet uit. Ik maak goed schoon en was m’n handen iets vaker dan is er geen probleem. Ik ben namelijk dol op dieren! (Thao) Samen hebben we vorig jaar op meerdere huizen gepast, terwijl de eigenaren op vakantie waren. Soms mochten we op een katje passen en zowel wij als de dieren vonden het erg gezellig. De huiseigenaren waren ook erg tevreden over hoe we het hadden achter gelaten, dus win-win.

Stats

SMS
Verified
Email
Verified
Rick

Rick

Vriendelijke, caring, nette, betrouwbare housesitters

House Sitting
House sitting
24h stay, in your home
20 EUR
/night
All services and rates
Contact Rick

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Rick