Pawshake logo
Sara

Ultieme Liefdevolle Kattenwacht

Eindhoven
7 times favorited
9 recurring guests
Last booked yesterday
Last contacted yesterday
Last active today
Lives with 1 cat
Usually responds within few hours
<4h
Response time
100%
Response rate
Home visits
Min. 30-minute visits in your home
10 EUR
/day
All services and rates

About Sara

Hallo, mijn naam is Sara, ben 41 jaar oud en woonachtig in Eindhoven samen met mijn man en onze 2 schatten van poezen, Sushi en Wasabi. Van jongs af aan heb ik katten om me heen en ik zou mijn leven zonder hen ook niet voor kunnen stellen. In mijn vrije tijd besteed ik dan ook aardig wat tijd aan onze beestjes en zijn ze één van de belangrijskte dingen in mijn leven.

Naast ervaring met katten in mijn privéleven heb ik ook heel wat jaartjes vrijwilligerswerk gedaan in het asiel in Eindhoven. Hier hielp ik bij het resocialiseren van de katten die daar terecht gekomen waren. Heel dankbaar en waardevol werk, waar ik veel bijgeleerd heb over kattenverzorging, maar vooral ook over kattengedrag.

Wanneer wij vroeger op vakantie gingen, waren we gewend om de katten naar een pension te brengen. We hebben meerdere pensions gehad, maar ondanks dat ik het gevoel hadden dat de mensen echt hun best deden om ze goed op te vangen, vond ik het altijd vreselijk om ze daar achter te moeten laten. Zo'n verandering van omgeving is echt erg ingrijpend voor ze, dus was ik des te blijer toen we een oppas aan huis kregen. Ik laat nu de katten met een gerust hart achter wanneer we op reis gaan. Dit is voor mij mijn motivatie om als katten oppas aan het werk te gaan, zodat ook andere katten lekker op hun eigen plekje kunnen blijven en hun baasjes met een goed gevoel de deur achter zich dicht kunnen trekken.

Wanneer ik langs mag komen voor een kennismakingsgesprek wil ik natuurlijk niet alleen met de baasjes, maar ook met de kat(ten) waar het om gaat kennis maken. Ik hoor dan graag alle ins en outs over de kat(ten) waar ik op kom passen, bijvoorbeeld waar reageren ze het beste op, hoe kan ik ze het beste benaderen, waar spelen ze graag mee, wat zijn de lig en/of verstopplekjes etc. Daarmee hoop ik een goede start te kunnen maken op het moment dat ik langs ga komen. Samen met de eigenaar wil ik dan ook verder afspraken maken over hoe de kat(ten) het beste verzorgd kan worden. Welk eten, hoeveelheid eten, verschoning kattenbak en alles wat verder nog van belang is. Zelf vind ik het altijd fijn om achteraf te horen hoe het met mijn katten gegaan is in mijn afwezigheid. Ook hierover kunnen we afspraken maken. Misschien kan ik een klein logboekje bijhouden of via de whatsapp af en toe een berichtje en foto's sturen, afhankelijk van de wensen. Wanneer er nog wensen zijn t.a.v. planten water geven post opruimen of de gordijnen afen toe openen, dan is dit ook geen probleem. Ook eventuele verzorging van kleine huisdieren, zoals cavia's of hamsters is mogelijk. Hier heb ik ook ervaring mee.

Sara's services

At your home

Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
10 EUR
/day

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Reviews

Communication
Conscientious
Profile accuracy
Treatment of animals
Value
Home Visits
Yvonne, 2019-07-06

Sara was heel lief met onze katten. Stuurde foto's en of filmpje. De katten waren bij thuis komt lekker op hun gemak. Voor ons een teken dat ze niets te kort zijn gekomen. Hopelijk kan Sara volgend jaar weer.

Home Visits
Mischa, 2019-06-12

Prima oppas, ik kwam thuis bij een blij poesje. Ook de berichtjes en foto’s tussendoor waren fijn!

Availability

July 2019
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
August 2019
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Available
Unavailable

Sara's Pets

Sushi En Wasabi
Cat

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
+20 years of experience

Can Administer

Oral medications

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Rescuing pets
Behavioural problems

Stats

<4h
Response time
100%
Response rate
6 h ago
Last activity
Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Sara

Sara

Ultieme Liefdevolle Kattenwacht

Eindhoven
Home visits
Min. 30-minute visits in your home
10 EUR
/day
All services and rates
Contact Sara

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Sara