Pawshake logo
Sara

Ultieme Liefdevolle Kattenwacht

Eindhoven
11 time favorited
11 recurring guests
Last booked 7 days ago
Last contacted today
Last active yesterday
Lives with 1 cat
Usually responds within few hours
<4h
Response time
100%
Response rate
Home Visits
Home visits
Min. 30-minute visits in your home
11 EUR
/day
All services and rates

About Sara

Hallo, mijn naam is Sara, ben 41 jaar oud en woonachtig in Eindhoven samen met mijn man en onze 2 schatten van poezen, Sushi en Wasabi. Van jongs af aan heb ik katten om me heen en ik zou mijn leven zonder hen ook niet voor kunnen stellen. In mijn vrije tijd besteed ik dan ook aardig wat tijd aan onze beestjes en zijn ze één van de belangrijskte dingen in mijn leven.

Naast ervaring met katten in mijn privéleven heb ik ook heel wat jaartjes vrijwilligerswerk gedaan in het asiel in Eindhoven. Hier hielp ik bij het resocialiseren van de katten die daar terecht gekomen waren. Heel dankbaar en waardevol werk, waar ik veel bijgeleerd heb over kattenverzorging, maar vooral ook over kattengedrag.

Wanneer wij vroeger op vakantie gingen, waren we gewend om de katten naar een pension te brengen. We hebben meerdere pensions gehad, maar ondanks dat ik het gevoel hadden dat de mensen echt hun best deden om ze goed op te vangen, vond ik het altijd vreselijk om ze daar achter te moeten laten. Zo'n verandering van omgeving is echt erg ingrijpend voor ze, dus was ik des te blijer toen we een oppas aan huis kregen. Ik laat nu de katten met een gerust hart achter wanneer we op reis gaan. Dit is voor mij mijn motivatie om als katten oppas aan het werk te gaan, zodat ook andere katten lekker op hun eigen plekje kunnen blijven en hun baasjes met een goed gevoel de deur achter zich dicht kunnen trekken.

Wanneer ik langs mag komen voor een kennismakingsgesprek wil ik natuurlijk niet alleen met de baasjes, maar ook met de kat(ten) waar het om gaat kennis maken. Ik hoor dan graag alle ins en outs over de kat(ten) waar ik op kom passen, bijvoorbeeld waar reageren ze het beste op, hoe kan ik ze het beste benaderen, waar spelen ze graag mee, wat zijn de lig en/of verstopplekjes etc. Daarmee hoop ik een goede start te kunnen maken op het moment dat ik langs ga komen. Samen met de eigenaar wil ik dan ook verder afspraken maken over hoe de kat(ten) het beste verzorgd kan worden. Welk eten, hoeveelheid eten, verschoning kattenbak en alles wat verder nog van belang is. Zelf vind ik het altijd fijn om achteraf te horen hoe het met mijn katten gegaan is in mijn afwezigheid. Ook hierover kunnen we afspraken maken. Misschien kan ik een klein logboekje bijhouden of via de whatsapp af en toe een berichtje en foto's sturen, afhankelijk van de wensen.

Wanneer er nog wensen zijn t.a.v. planten water geven post opruimen of de gordijnen afen toe openen, dan is dit ook geen probleem. Ook kan ik eventueel uw kleine huisdieren, zoals cavia's of hamsters verzorgen, mocht dit nodig zijn. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Wat aanvullende opmerkingen;

Ik doe het oppaswerk naast mijn baan in de zorg en omdat ik zoveel mogelijk met de fiets mijn weg vind door de stad zit er een beperking op de reisafstand die voor mij mogelijk is. Laat me bij uw aanvraag a.u.b. even weten waar in Eindhoven u ongeveer woont, dan kan ik u daar meteen uitsluitsel over geven.

Woont u binnen +/- 800 meter van mijn woonadres, dan pas ik een korting 5% toe op het te betalen bedrag. Neem even contact met me op als u wilt weten of dit op u van toepassing is.

Sara's services

At your home

Home Visits
Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
11 EUR
/day

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

Communication
Conscientious
Profile accuracy
Treatment of animals
Value
Home Visits
Ingrid, 2020-01-20

Sara is naast het oppassen ook bezig met het gedrag van onze kat. Ze gaf wat extra tips om dat te verbeteren. Heel fijn.

Home Visits
Jessica, 2020-01-19

All good! Sara was great with Pinkie and she sent me updates and photos daily. She is very flexible and helpful, very recommended!

Availability

January 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
February 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Available
Unavailable

Sara's Pets

Sushi En Wasabi
Cat

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
+20 years of experience

Can Administer

Oral medications

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Rescuing pets
Behavioural problems

Stats

<4h
Response time
100%
Response rate
1w ago
Last activity
Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Sara

Sara

Ultieme Liefdevolle Kattenwacht

Eindhoven
Home Visits
Home visits
Min. 30-minute visits in your home
11 EUR
/day
All services and rates

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!