Pawshake logo
Marieke

Dierenliefhebster

Eindhoven
3 time favorited
1 recurring guest
Last contacted 6 days ago
Last active 2 days ago
Lives with 1 cat
Usually responds within one day
<8h
Response time
100%
Response rate
Dog Walking
Dog walking
Min. 30-minute walks
5 EUR for each additional pet
10 EUR
/walk
All services and rates

About Marieke

Hoi hoi, Ik ben een alleenstaande vrouw van 40, werk in het onderwijs dus heb vele vakanties. Deze vakantsies vul ik het liefst in door ergens naar toe te gaan. Maar echt reislustig ben ik niet. En is Nederland fijn, maar vooral ook heel mooi. Door al een aantal oppas ervaringen opgedaan te hebben hier rondom Eindhoven. Is mijn enthousiasme uitgebreid naar evt ook andere plaatsten in NL. Ik heb opgepast in huizen met huisdieren oa katten, vissen en konijnen. Maar met honden kan ik ook goed overweg. Naast dat ik goed met dieren overweg kan, zorg ik ook goed voor uw huis evt zelfs voor uw tuin. Gezien ik woon op een appartement, geniet ik op andere juist extra van de tuin en vind ik het leuk om daar ook in bezig te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om mij als oppas in te zetten. Ik kan in uw huis komen zoals ik hierboven beschreef. Maar natuurlijk mocht u in de buurt wonen vind ik het ook hartstikke leuk om uw dieren thuis te verzorgen. Hier in mijn appartement woon ik met mijn lieve poes Pip. Verder ben ik een rustig persoon, netjes, eerlijk, zorgzaam persoon, kom ik graag in de natuur, hou van rust, en genieten van de kleine dingen. Wanneer ik langs mag komen voor een kennismakingsgesprek wil ik natuurlijk niet alleen met de baasjes, maar ook met het dier(en) waar het om gaat kennis maken. Ik hoor dan graag alle ins en outs over de dier(en) waar ik op kom passen, bijvoorbeeld waar reageren ze het beste op, hoe kan ik ze het beste benaderen, waar spelen ze graag mee, wat zijn de lig en/of verstopplekjes etc. Het is altijd fijn om tussendoor te horen of het goed gaat met uw beestjes, lijkt mij. Dit is geen probleem, via whatsapp kunnen we hierover contact hebben. Ik stuur u dan zo af en toe een foto of filmpje. Wellicht vindt u het ook fijn als de evt. planten water krijgen, en een keer met de stofzuiger door het huis (huisdieren kunnen er namelijk ook een bende van maken) is geen probleem. BUITEN SCHOOLVAKANTIES VIND IK OPPASSEN OOK GEEN PROBLEEM. LEUK ZELFS!! Alleen beperk ik het dan wel met max 1 huisbezoek per dag. Gezien ik ook een bijna fulltime baan heb. Maar ik kan me ook voorstellen dat er mensen zijn die juist buiten de schoolvakanties met vakantie gaan, of genieten van een weekendje weg. Een oppasadres (in dit geval ook Marieke) heeft voor mij een referentie geschreven: Marieke heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de dieren waarop zij past. Zij zorgt goed voor de dieren en zeker ook voor het huis. Ze heeft ervoor gezorgd dat onze kat niets te kort kwam. Zij heeft ons huis bij thuiskomst netjes en verzorgd achtergelaten.

Marieke's services

At your home

Dog Walking
Dog Walking
Find a dog walker to collect your dog from home and take your dog for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
10 EUR
/walk
Home Visits
Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
17 EUR for two visits a day
12 EUR
/day

Marieke also offers

Pick up / drop off

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

reviews

Communication
Conscientious
Profile accuracy
Treatment of animals
Value
Home Visits
Aca, 2019-09-29

Tijdens onze vakantie deze zomer heeft Marieke voor het eerst op onze lieve katteschatjes gepast. We zijn ontzettend blij met haar omdat we wisten dat Bo en Maan in goede handen waren bij haar. We kregen regelmatig foto’s en videos via de app. Ook had ze de laatste dag een stofzuiger door het huis gehaald. Het was ontzettend fijn thuis te komen zonder dat er overal kattengrit ligt. We hopen dat Marieke de volgende keer weer op onze katten kan komen passen.

Home Visits
Paul, 2019-09-02

Ik kan iedereen Marieke aanraden als catsitter. Na een week vakantie heerlijk thuiskomen in een opgeruimd huis met een super tevreden kat. Wat mij betreft heb ik mijn vaste oppas gevonden.

Availability

January 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
February 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Available
Unavailable

Marieke's Pets

Pip
Cat

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
< 1 years of experience

Een oppasadres (in dit geval ook Marieke) heeft voor mij een referentie geschreven:

Marieke heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de dieren waarop zij past. Zij zorgt goed voor de dieren en zeker ook voor het huis. Ze heeft ervoor gezorgd dat onze kat niets te kort kwam. Zij heeft ons huis bij thuiskomst netjes en verzorgd achtergelaten.

Can Administer

Oral medications

Experience with

Rescuing pets

Stats

<8h
Response time
100%
Response rate
2w ago
Last activity
SMS
Verified
Email
Verified
Marieke

Marieke

Dierenliefhebster

Eindhoven
Dog Walking
Dog walking
Min. 30-minute walks
5 EUR for each additional pet
10 EUR
/walk
All services and rates

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!