Pawshake logo
Femke

Dierenoppas Femke

Ede
2 time favorited
Last active yesterday
Lives with 3 cats and 2 pet
Usually responds within one hour
<1h
Response time
100%
Response rate
Home visits
Min. 30-minute visits in your home
18 EUR for two visits a day
10 EUR
/day
All services and rates

About Femke

Hallo! Ik ben Femke, 37 jaar en ik woon in Ede met mijn 3 katten; Aslan, Artemis en Adonis en mijn 2 konijnen; Thor en Yara.

Ik heb al van jongs af aan een grote passie voor dieren. Ik ben daarom Biologie in Wageningen gaan studeren en heb me gespecialiseerd in diergedrag, ethologie. Ik heb daarna op de universiteit gewerkt en onderzoek gedaan naar diergedrag en dierenwelzijn van landbouwhuisdieren (varkens, koeien, kippen) maar ook uitgebreid gedragsonderzoek gedaan bij konijnen die als huisdier gehouden worden. Later heb ik een cursus tot paraveterinair dierenartsassistent gevolgd. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring als dierenartsassistente. Ik ben recent met een aanvullende cursus als kattengedragstherapeut begonnen.

In mijn vrije tijd ben ik natuurlijk veel met mijn eigen huisdieren bezig, maar ik ga ook graag in de natuur wandelen. Ik hou ervan om (dieren) te fotograferen en abstract te schilderen. Verder doe ik aan yoga en ben ik ook voor andere groepslessen regelmatig in de sportschool te vinden.

Voor veel katten, konijnen, knaagdieren en andere kleine huisdieren is het stressvol om uit hun eigen omgeving gehaald te worden als hun baasjes op vakantie gaan of om een andere reden niet thuis kunnen zijn. Oppas aan huis is hiervoor de ideale oplossing. Ik zal zoveel mogelijk uw eigen routine volgen in de verzorging van uw dieren. Met mij haalt u een betrouwbare professional in huis, met oog voor het welzijn van uw dieren. Door mijn medische achtergrond is het ook geen probleem als uw huisdier medicijnen o.i.d. toegediend moet krijgen. Verder kan ik u, indien gewenst, advies geven over (probleem) gedrag van uw dier.

Mijn werkgebied: Gemeente Ede (o.a. Ede, Bennekom, Lunteren), Wageningen en Veenendaal.

Diersoorten: Katten, konijnen, cavia’s, hamsters, andere kleine knagers. In overleg ook andere dieren zoals kippen, andere vogels, geiten. Aangezien veel van deze dieren geen prijs stellen op een hondengeur verzorg ik helaas geen honden.

Tarieven:

Vrijblijvend kennismakingsbezoek om wensen en mogelijkheden af te stemmen

Standaard bezoek van 30 minuten €10,00 (2 x per dag voor €18,00) (Eten geven en water verversen, algemene check, eventueel medicijnen toedienen, kattenbak/toiletplek uitscheppen, post opruimen)

Uitgebreid bezoek van 60 minuten €17,50 (2x per dag voor€ 30,00) (Als standaard, maar extra: hele kooi of kattenbak verschonen, uitgebreid spelen met de dieren, indien gewenst nagels knippen, beneden etage stofzuigen, planten water geven)

Toeslag meer dan 3 katten per extra kat of meer dan 2 hokken per extra hok: €2,50

Reiskosten binnen 5 km: geen, tussen 5 en 10 km: €5,00, meer dan 10 km: €7,50

Femke's services

At your home

Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
18 EUR for two visits a day
10 EUR
/day

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Marije, 2020-03-11

Femke heeft op onze bange Britse korthaar Cookie gepast. Dit is zeer boven verwachting gegaan. Het is Femke gelukt om met Cookie te spelen én ze liet zich zien terwijl dit bij vreemden nooit het geval is. Femke respecteert de grenzen van het dier (in dit geval was aaien dus niet mogelijk, wij als baasjes kunnen dit ook alleen op bepaalde plekken). Communicatie met Femke was heel fijn, we werden goed op de hoogte gehouden en snelle reactie. Het huis was netjes achtergelaten. Kortom: zeer tevreden, wij hebben een vaste oppas gevonden.

starstarstarstarstar
Home Visits
Annet, 2020-01-03

Fijne betrouwbare oppas!

Availability

Femke's Pets

Aslan
Cat
Artemis
Cat
Adonis
Cat
Thor
Rabbit
Yara
Rabbit

Skills

Specific Skills

I speak English & German & Dutch
+20 years of experience
  • Afgestudeerd bioloog (diergedrag)
  • Dierenartsassistent

Can Administer

Oral medications
First Aid and CPR for pets
Injected medications

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Behavioural problems

Stats

<1h
Response time
100%
Response rate
1w ago
Last activity
SMS
Verified
Email
Verified
Femke

Femke

Dierenoppas Femke

Ede
Home visits
Min. 30-minute visits in your home
18 EUR for two visits a day
10 EUR
/day
All services and rates

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!