Pawshake logo
Ananja

Dierenoppas Ananja

Ede
6 time favorited
10 recurring guests
Lives with 1 pets
Usually responds within few hours
<2h
Response time
100%
Response rate
House sitting
24h stay, in your home
55 EUR
/night
All services and rates

About Ananja

Als zelfstandig ondernemer in dierenoppas en -training ben ik vrijwel altijd beschikbaar voor uw dier. Sinds eind 2014 ben ik actief als dierenoppas. Ik ben gek op dieren en heb jarenlange ervaring met paarden en dierenverzorging. Toen ik zes jaar was, uitte dit zich al in het zingen van liedjes voor mijn konijnen als ze bang waren. Later kreeg ik mijn eigen pony en ging het hondje van de overbuurvrouw uitlaten. Mijn pony Swa heb ik al bijna 15 jaar en ik weet er dus alles van hoe het is om door weer en wind verantwoordelijk te zijn voor de verzorging van een dier en ook de minder leuke karweitjes te doen. Begin 2017 heb ik Effectief Trainen opgericht, mijn onderneming voor paardentraining en dierenoppas.

Ik heb ervaring met het verzorgen en trainen van paarden, konijnen, honden (ook puppies), katten, knaagdieren, kippen en andere vogels. Een liefdevolle relatie met het dier opbouwen en zorgen voor optimaal welzijn vind ik erg belangrijk. Betrouwbaar zijn en me op een duidelijke en eerlijke manier met uw dier omgaan staan voorop. Ik heb veel ervaring met clickertraining. Wanneer gewenst, kan ik dus ook aanvullende diensten bieden in het trainen van uw dier. Hierbij kunt u denken aan het toelaten van medische verzorging, netjes aan de lijn lopen zonder te trekken of de high five geven. De mogelijkheden voor training zijn eindeloos! Daarnaast kan ik ook trainingsadvies geven en tijdens het oppassen verrijking voor uw dier meebrengen zoals voerpuzzels of een tunnel.

Een voorbeeld van een klantervaring met trainingsadvies:

“Ondanks dat ik al verscheidene hondentrainingscursussen had gedaan met Jippe bleef hij moeite houden met het commanda ‘Hier’. In het bos kon ik hem daarom bijna niet loslaten omdat hij niet terugkwam. Op bepaalde momenten is het wel frustrerend. Ananja past ook op op onze hond en we wisten dat ze ook serieus bezig is met het leren voor dierentrainer. We wilden graag een persoonlijke aanpak proberen aangezien er bij de meeste hondentrainingen weinig tijd is om specifieke problemen te trainen. Ananja heeft een hele uitgebreide intake gedaan om de problemen boven water te krijgen. We kregen veel beter inzicht in wat belonend is voor Jippe aangezien hij moeilijk te motiveren is met gewone hondensnoepjes en ook nog eens allergisch. Er bleken nog veel meer vormen van beloning te zijn. Daarnaast konden we met het schema in hele kleine stapjes opbouwen in moeilijkheidsgraad waardoor het makkelijker werd om doelen te halen. We hadden al een hele goede band met Jippe maar ik denk doordat we nu duidelijker zijn geworden dat hij meer rust krijgt en minder snel overprikkeld raakt. Hierdoor is het gezelliger voor iedereen.”

Mevrouw Bijl

Een overzicht van mijn mogelijkheden:

  • Boek uw oppasafspraak zo vroeg mogelijk, bij voorkeur een maand voor aanvang en nog eerder wanneer het de zomervakantie betreft. Ik heb dan over het algemeen voldoende ruimte in mijn agenda om uw aanvraag te accepteren.
  • Ik biedt het afleggen van huisbezoeken aan honden, katten en andere dieren aan en het voor een langere tijdsduur in uw huis oppassen. Ik pas niet op honden of katten in mijn eigen huis. Ik laat geen honden uit, alleen wanneer er een achterliggende trainingsvraag is.
  • Mijn werkgebied is tot 10 kilometer van postcode 6717HT. Hier vallen Ede, Bennekom, Lunteren en Wageningen onder. Hierbuiten aanvragen in overleg.
Tarieven:

  • Huisbezoek 30 minuten €11,- (€20,- voor 2 bezoeken per dag)
  • Huisbezoek 60 minuten €17,50 (€35,- voor 2 bezoeken per dag)
  • Oppassen in uw huis overdag €15,- per uur, na 3 uur €10,- per uur
  • Overnachten in uw huis €55,- per nacht (incl. 2 uur dierenverzorging, bij meer uur €15,- per uur werk)
  • Reiskosten: geen reiskosten binnen 5 km, €3,- reiskosten binnen 5-7.5 km, €5,- reiskosten binnen 7.5-10 km van postcode 6717HT. Hierbuiten €0,20/km.

Ananja's services

At your home

House Sitting
A pet sitter stays overnight in your home and cares for your pet
55 EUR
/night
Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
20 EUR for two visits a day
11 EUR
/day

Ananja also offers

Dog Training

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

reviews

Communication
Conscientious
Profile accuracy
Treatment of animals
Value
House Sitting
Willy, 2019-12-11

Behalve voor onze honden heeft Ananja ook voor onze kippen en geiten gezorgd. Voor Ananja kwamen kippen en geiten als onverwachte verrassing erbij, maar ze maakte er geen enkel probleem van en alle dieren en hun baasjes zijn helemaal tevreden over haar verzorging👍

Home Visits
Sandra, 2019-09-24

Ananja is een super oppas voor je huisdier. Ze bereidt zich goed voor op haar taak (komt langs, vraagt naar regels en routines, heeft eigen initiatief) en heeft veel aandacht voor de dieren. Ze wist prima om te gaan met onze kat, die een speciale aanpak nodig heeft. Indien gewenst, informeert ze je tijdens je afwezigheid over hoe het gaat. Wij zijn erg blij met een oppas zoals Ananja.

Availability

February 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
March 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Available
Unavailable

Ananja's Pets

Swa
Horse

Skills

Specific Skills

I speak English & German & Dutch
+10 years of experience
Familiar with dog training techniques

Ik ben afgestudeerd aan de HBO opleiding Equine Leisure & Sports (paard en management) aan Hogeschool Van Hall Larenstein en heb daarna de master Animal Science (richting Animal Health & Behaviour) aan de universiteit van Wageningen gevolgd. Ook ben ik in het bezit van een menbewijs enkelspan. In 2016 heb ik 2.5 maand stage gelopen bij horse agility en clicker trainster Nina Steigerwald in Duitsland. Daar heb ik deelgenomen aan module 1 en 2 van 'Praktische Weiterbildung für Trainer'. In 2017 ben ik begonnen aan de opleiding tot gedragstherapeut paard bij Tinley Academie. Op dit moment ben ik in de laatste fase van de opleiding en hoop mij in 2020 gedragstherapeut voor paarden te mogen noemen.

Can Administer

Oral medications

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Behavioural problems

Stats

<2h
Response time
100%
Response rate
11d ago
Last activity
Phone interviewed
Verified
Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Ananja

Ananja

Dierenoppas Ananja

Ede
House sitting
24h stay, in your home
55 EUR
/night
All services and rates

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!