Pawshake logo
Sannemarije

Gepassioneerde Kattenoppas!

Duiven
22 time favorited
4 recurring guests
Lives with 8 cats
5w ago
Last activity
<43h
Response time
100%
Response rate
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
12 EUR
/day
All services and rates

About Sannemarije

Beste kattenliefhebber, leuk dat je op mijn profiel hebt geklikt! :)

Ik ben Sannemarije en ik ben 22 jaar. Ik zit momenteel in het eerste jaar van de bacheloropleiding Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht, maar woon nog thuis. Ik heb hiervoor de bachelor Media en Cultuur afgerond, geschiedenis is mijn 2e bachelor. Er staat in mijn profiel een reactietijd vermeldt van 848 uur, dit klopt uiteraard niet! Dit heeft te maken met een technische fout en is helaas niet te veranderen. Ik doe mijn best om zo snel mogelijk op aanvragen te reageren!

Sinds baby af aan ben ik opgegroeid met katten om me heen. Ik heb zes katten, waarvan er drie zijn die niet meer bij hun oude baasje konden wonen en een mooi plekje in ons gezin hebben gekregen. Het zijn alle zes Maine Coons. Ik hou ontzettend veel van ze allemaal en het liefst knuffel ik ze de hele dag door. Het zijn en blijven natuurlijk eigenwijze beestjes, dus als baasje moet je ze maar aaien wanneer zij daar in de stemming voor zijn ;). Met de zes katten om me heen is er gelukkig altijd wel eentje die zin heeft in knuffels. Soms mag er zelfs een mee naar boven om op het bed te slapen. Ze vinden dit heerlijk!

Maine Coons zijn prachtige katten, maar helaas wat gevoelig qua gezondheid. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met het herkennen wanneer katten zich niet zo lekker voelen. Ik kan het gedrag van katten goed aflezen, door de vele karakters die door ons huis hebben gelopen. Daarnaast heb ik ervaring met het passen op katten. Naast mijn vaste oppasadres, heb ik vaak een week of 2/3 gepast op de drie katten van mijn broer. Een hiervan was heel bang, en naarmate ik meer tijd investeerde, merkte ik dat ze steeds meer aan mij begon te wennen. Ook heb ik een adresje waar ik zeer regelmatig pas op vijf Siberen, 2 Ragdolls en twee Maine Coons. Ik ben dus ook zeer ervaren met het oppassen op en de verzorging van raskatten!

ik vind het ontzettend leuk om mijn passie voor katten te kunnen delen. Hierdoor heb ik besloten om mij ter beschikking te stellen als kattenoppas, of zoals het baasje van mijn vaste oppaskatten mij noemt: "kattennanny". Doordat ik mijn studie grotendeels zelfstandig in kan plannen, ben ik veel thuis. Ik ben dus veel beschikbaar. Daarnaast heb ik een rijbewijs in bezit, waardoor ik makkelijk en snel op een oppasadres kan komen. Aangezien benzine op dit moment erg duur is, vraag is reiskosten vergoeding van 2€ per 10km voor zowel de kennismaking als het oppassen zelf.

Ik besteed altijd veel tijd en aandacht aan het leren kennen van de kat. Voor hem of haar is het natuurlijk raar dat er een vreemde in huis is! Ik ben heel geduldig en weet goed om te gaan met angstige katten. Daarnaast vind ik het heel leuk om met een kat te spelen. Bij mijn eigen katten verschilt het enorm wie wat leuk vind. Soms speel ik met een laserlampje, soms met een stokje met veren, dan weer met een muisje.

Sannemarije's services

At your home

One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
12 EUR
/day
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
19 EUR
/day

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Antoinette, 2022-08-03

Sannemarije zorgt goed voor mijn poezen beestjes. Zij heeft het geduld om ze te laten ontdooien en het vertrouwen te krijgen. Stuurt updates, dat heb ik erg prettig ervaren. Een evt volgende keer vraag ik haar weer.

Groet Antoinette

starstarstarstarstar
Home Visits
Annelies, 2022-06-07

Sannemarije heeft fijn voor de katten gezorgd , komt de afspraken goed na ben met een gerust hart weg gegaan

1
2
3
4
5
...
9
next page

Availability

Sannemarije's Pets

Koen
Cat
Zazoe
Cat
Riley
Cat
Koos
Cat
Quibus
Maine Coon
Babet
Cat
Leia
Cat
Moses (mooie)
Cat

Skills

Specific Skills

I speak English & German & Dutch
+20 years of experience

Can Administer

Injected medications

Stats

Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Sannemarije

Sannemarije

Gepassioneerde Kattenoppas!

Duiven
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
12 EUR
/day
All services and rates
Contact Sannemarije

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!

Contact Sannemarije