Pawshake logo
Betty

Boops Petshouse

Wellen
Lives with 1 pets
Usually responds within few hours
<3h
Response time
100%
Response rate
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
5 EUR for each additional pet
20 EUR
/night
All services and rates

Unavailable

Betty is currently not available to accept new requests.

About Betty

Hallo,

Ben een vroeg gepensioneerde dame, met veel vrije tijd en een passie voor dieren.

Indien u om welke reden dan ook, tijdelijk, niet voor uw dier kan zorgen, ziekte, vakantie of werk, dan bent u bij mij aan het goede adres.

Dieren zijn mijn leven en mijn passie.

Aangezien ik op een appartement woon, kan ik zelf geen hond of poes houden. Daarom is deze formule voor mij zo interessant. Op die manier kan ik toch nog mijn tijd vullen met het verzorgen van hondjes, poezen of welke dieren dan ook (geen paard natuurlijk) ;-)

Wat wil ik nou meer? Een hondje op schoot, een poes om te kroelen, het gekwetter van vogeltjes, dieren...ze brengen allemaal leven in de brouwerij en zo veel vreugde, is niet te vergelijken met wat dan ook....net wat ik nodig heb, wees hiervan maar overtuigd. Uw

lievelingetjes worden in de watten gelegd met heel veel zin voor verantwoordelijkheid, ervaring en liefde.

Maar aangezien ik op een appartement woon, gelieve er dus wel rekening mee te houden, dat ik maar één of hooguit twee heel kleine hondjes bij mij thuis kan oppassen. Om die reden is het makkelijker voor mij om oppas aan huis te zijn en uw schatjes in de watjes te leggen, bij U thuis, in hun eigen omgeving.

Ik heb jarenlange ervaring met zowel grote als kleine dieren, dus ook grote en kleine hondjes uiteraard, poezen, kippen, ganzen, vogels, schapen, niets is mij te veel en ik heb ervaring met elk door mij nu opgenoemd dier. (geen paard :-) )

Mijn terras is ongeveer 10 meter op 3 meter, dus niet al te groot, maar ook niet al te klein. Bij mooi weer kunnen de hondjes of poezen buiten op het terras in de zon gaan liggen, of binnen bij mij in de zetel of op de mat. In het verleden, heb ik ook wel eens, eenmalig een grote hond, bij mij thuis opgepast, maar dan zou het wel een rustig of ouder hond(je) moeten zijn, want mijn appartement is niet zo heel groot. Graag wel, trappen kunnen lopen, of indien hij of zij niet te zwaar is, kan ik je hond(je) wel dragen. Naast het gebouw is er een klein grasplekje, waar wat gespeeld kan worden, voor de rest kan ik wandelingen aanbieden, naargelang de vraag van het baasje, tot drie keer per dag. Grote wandelingen is wegens mijn spierziekte, nogal moeilijk, maar indien dit maar één of twee keer per dag is, is er ook weer een mouw aan te passen. Ik ben de hele dag thuis, dus flexibel. Ik woon in het centrum van een klein dorp, weinig verkeer en de mogelijkheid om in een bos of agrarisch gebied, uw hond eens lekker te laten ravotten. Graag alleen, om veiligheidredenen voor uw hond aan de leiband, zo lang als uw hond hier behoefte aan heeft.

Hebt u een poes, tja, ik heb nog nooit een poes bij mij thuis opgepast, maar voor alles is een eerste keer, dus neem zeker contact met mij op, elke ervaring is weer mooi meegenomen.

Huisbezoeken worden eveens in mijn dienstenpakket aangeboden. Naargelang de afstand, is dit één of twee keer per dag. Uw lieveling krijgt dan eten, medicatie indien nodig,

poepjes worden verwijderd, er worden knuffels uitgedeeld, een wandeling indien dit door het baasje gevraagd wordt, borstel beurt en uiteraard de aanwezigheid van een mens die gek is op dieren, zodanig dat de eenzaamheid de rest van de dag wat gebroken werd. De aanwezigheidsduur, wordt ook hier weer bepaald door het baasje. Zo lang als mijn aanwezigheid verreist nodig is. Elk dier is hier verschillend in, elk karakter heeft al dan niet lang of kort behoefte aan de aanwezigheid van mensen.

Huisoppas, met of zonder dieren, is zo goed als vakantie, telkens een nieuwe omgeving om te exploreren...wie zou hier nou neen tegen zeggen. Sinds 2011, heb ik ervaring met het oppassen van de woning van mensen die om welke reden dan ook, gedurende lange of korte periodes hun woonst dienen te verlaten. In dit dienstenpakket worden de volgende diensten aangeboden, namelijk het ledigen van de brievenbus, buiten zetten van het vuilnis, water geven aan de planten, zowel binnen- als buiten, dieren worden verzorgt en de aanwezigheid van mensen, zodat u met een gevoel van veiligheid kan vertrekken. Uiteraard wordt er stof gezogen en opgeruimd, het huis wordt achtergelaten zoals het was.

Verder zou ik het heel erg op prijs stellen, indien u bij uw aanvraag vermeld waar de oppas dient plaats te vinden. Ik woon in Wellen, dus wel graag oppasadresjes niet te ver uit de buurt, dit in verband met de verplaatsing.

Hebt u een oppas nodig en wenst u meer informatie? Shoot, ik antwoord met plezier op uw vragen.

Ik hoop snel wat van u te horen.

Betty's services

At the sitters's home

Dog Boarding
Overnight stay at the sitter's home
5 EUR for each additional pet
20 EUR
/night
Doggy Day Care
Daytime care for your dog at the sitter's home.
5 EUR for each additional pet
15 EUR
/day

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
15 EUR
/walk
Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
20 EUR for two visits a day
12 EUR
/day
House Sitting
A sitter stays overnight in your home and cares for your pet
25 EUR
/night

Betty also offers

Pick up / drop off

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards
Doggy day care and dog walks always have flexible cancellation policy: Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards. No refund is possible after the booking has started.

Availability

Betty's Pets

Prada
Rabbit

About Betty's Home

Accepted pets

Puppies
< 1 year
Dog sizes
0-20 kg
Dog ages
0-20 years
Dog sex
Female & Male
Cats
all kinds
Ferrets
all kinds
Small animals
rodents, rabbits, ...

Betty's home

An appartment
A small outdoor area
Has no kids
24/7 Supervision
Emergency Transport

Walking areas

Nearby off-leash dog area
City park, Country side & Forest

Skills

Specific Skills

I speak English & French & Dutch
+5 years of experience
I can take care of exotic animals

Ik ben geboren op een boerderij. Heel veel en allerlei soorten dieren. Mijn Mechelse Herder Terry en dwergpincher Tasha waren mijn eerste grote liefdes. Poezen, waren natuurlijk ook van de partij. Boerderij dieren, huisdieren, noem het maar op. Nu, na jaren intens gewerkt te hebben, heb ik wegens omstandigheden, alle tijd van de wereld en kan ik mij ten volle storten op mijn echte liefde, namelijk dieren. Deze zijn zoals ik al eerder opmerkte, mijn passie en mijn leven. Zij houden mij jong en zij houden mij bezig. Contact met dieren brengen mij plezier, beweging, ontspanning en zelfvertrouwen, kortom ik heb hen nodig en zij mij.... De zomer staat voor de deur, het zonnetje schijnt dus ben ik weer op zoek naar oppasadresjes met dieren om de rest van het jaar te verzorgen. De vakantie komt er weer aan, dus ik hoop snel weer mijn handen vol te hebben en ik kijk er dan ook met spanning naar uit, om jou diertjes met volle overtuiging in de watten te leggen, of u met een gevoel van veiligheid te laten vertrekken, in de wetenschap dat uw woonst niet onbewoond achtergelaten wordt.

Can Administer

Oral medications

Experience with

Rescuing pets
Behavioural problems

Stats

<3h
Response time
100%
Response rate
33d ago
Last activity
Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Betty

Betty

Boops Petshouse

Wellen
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
5 EUR for each additional pet
20 EUR
/night
All services and rates

Unavailable

Betty is currently not available to accept new requests.

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards
Doggy day care and dog walks always have flexible cancellation policy: Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards. No refund is possible after the booking has started.

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!